miercuri, 18 iulie 2007

CENZURA LA COMENTARII ALE CITITORILOR "ROMANIEI LIBERE" PRIVIND CADRUL ACTIV FARA UNIFORMA ION ILICI ILIESCU

In cotidianul ROMANIA LIBERA de azi a aparut o stire nu prea noua ,dar plauzibila ,foarte comentata si chiar prin multe comentarii ale cititorilor cenzurate pe situl RL,intre orele 13.05 si 17.08

Iata mai jos stirea si comentariile cititorilor,cele care mai erau la ora redactarii prezentului text

Asociatia 21 "decembrie" lanseaza o ipoteza

Ion Iliescu, militar activ?

Ondine Ghergut
Miercuri, 18 Iulie 2007

Decizia Curtii Constitutionale a blocat trimiterea in judecata a lui Ion Iliescu.
"am solicitat sa se verifice daca Ion Iliescu este militar activ. Nu pot sa va spun mai mult, dar veti avea surprize" – Doru Maries, presedintele Asociatiei "21 Decembrie 1989"
Sorin Iliesiu, Doru Maries, Antonie Popescu au cerut ieri Parchetului General sa-i mentina pe procurorii militari in dosarele revolutiei si ale mineridei si sa atace la Curte decizia Curtii Constitutionale potrivit careia procurorii militarinu-i mai pot ancheta pe civili, deoarece art. 13 al Curtii Europene a Drepturilor Omului stipuleaza ca orice decizie judecatoreasca trebuie sa aiba cel putin o cale de atac.

COMENTARII de la CITITORI,

PANA LA ORA POSTARII


Ati taiat din articol: Ca nu se intelege nimic
Marti, 17 Iulie 2007 23:05

Probabil reeprezentantii societatii civile au cerut Parchetului sa atace decizia Curtii Constitutionale la Curtea Suprema de Justitie pentru a se respecta practica Uniunii Europene care prevede clar faptul că o hotarare judecatoreasca (asa cum este si cea de la Curtea Constitutionala) nu poate ramane definitiva si obligatorie fara sa existe o cale de atac. Iliescu i-a asasinat pe romani, voi ati bagat o bucata de text in bataie de joc. Pacat de informatia cu Iliescu -ofiter activ. Si eu cred ca e activ inca.

http://uk.360.yahoo.com/camposantoo:
Miercuri, 18 Iulie 2007 06:24

DACA SHI NAZISHTII ERAU ANCHETATZI CA COMUNISHTII, PANA SHI IN ZIUA DE AZI GOEBBELS NE-AR FI TZINUT DISCURSURI NATZIONAL SOCLIALISTE...

Maria: Informatie de ultima ora
Marti, 17 Iulie 2007 23:09

Probabil informatia a aparut tarziu, dar se intelege perfect. Atat, probabil din graba, la cuvantul "Curte" trebuia adaugat cuvantul SUPREMA, sa se inteleaga unde trebuie sa se faca prima data plangerea

cetatean: normal
Miercuri, 18 Iulie 2007 00:41

sigur ca a fost militar activ ca este ...cred ca e in retragere...toti fac parte di organizattia paramilitara a ministerului de interne...pina si directorii din ministere...vezi cind l-au investigat pe dabele de la radet...l-au investigat procurorii militari nu?

Maria: In 1956 a fost ofiter si i-a arestat pe studentii razvratiti impotriva regimului comunist
Miercuri, 18 Iulie 2007 02:44

In 1956, studentii romani s-au solidarizat cu revolutionarii maghiari reprimati pe strazile Budapestei de tancurile sovietice. Iliescu era student, probabil ofiter KGB acoperit-a facut si o specializare la Moscova. Este de notoriettate publica faptul ca Ion Iliescu a participat activ la vanarea si arestarea studentilor romani care au manifestat simpatie si solidaritate cu protestatarii din Ungaria. atunci, sute de studenti au fost arestzati, multi dintre impuscati. Probabil ca au uitat sa-l treaca in rezerva

Cetateanul Turmentat: Hac, curat ofiter, coane
Miercuri, 18 Iulie 2007 02:46

Sa stiti ca asa este: au uitat sa-treaca in rezerva, asa ca poate fi anchertat de procurorii militari ca ofiter activ

Vasile: Iliescu- KGB
Miercuri, 18 Iulie 2007 02:49

Normal ca este ofiter, altfel n-ar fi fost pus in fruntea tarii in decembrie 89. Va mai aduceti aminte cum dadea atunci ordine? Ca un adevarat ofiter care starpea dusmanii poporului, adica teroristii, adica pe noi cetatenii obisnuiti de pe strazi

Nelutu: Pensioneaza-te, bre, ca te pun astia la zid la Targoviste
Miercuri, 18 Iulie 2007 02:53

Cetatean: Iesiti in strada!
Miercuri, 18 Iulie 2007 02:55
Procurorii militari trebuie lasati sa finalizeze anchetele si sa-l trimita pe criminal la puscarie. Sa iesim in strada!

marian:
Miercuri, 18 Iulie 2007 08:12
a fost seful armatei si a celorlalte structuri


JAVRA ASTA DE ILICI: NU PUTEA S-O RATEZE SI PE ASTA
Miercuri, 18 Iulie 2007 09:59
s-a facut si ofiter sa manance 2 pensii babane,dar lacomia il va baga la mititica.Amin!

Komintern: poate ofiter activ KGB
Miercuri, 18 Iulie 2007 13:05
Nu cred ca este militar activ, cel putin nu in structurile Armatei Romane. Poate pe la KGB daca verificam s-ar putea sa avem surprize!

comentariile de azi,18 iulie: Unde sunt celelalte comentarii ?
Miercuri, 18 Iulie 2007 17:08

Ce sa inteleg ca Iliescu are adepti la Romania Libera ?Altfel lasau toate comentariile.Dece le-au taiat deoarece dimineata existau f multe.

IN 1989 din 21 dec.la toti secretarii de partid l: fost secretar de partid intr-un minister
Miercuri, 18 Iulie 2007 18:28
IN 1989 din 21 dec.la toti secretarii de partid li s-a dat pistol cu cartuse pe teava.Fiecare , cei cu functii mari in PCR aveau in dotare pistol, Iliescu,dupa gradul avut ,avea KALASNIKOV !

BITZ2: Bolnavi sadea
Miercuri, 18 Iulie 2007 19:26
Cum naiba puteti sa comentati cu atata ura impotriva celui ce a fost presedintele tarii atatia ani.Va faceti natia de ras,dar se intampla doar in romania.Ofiter activ...ma mir ca nu va e rusine la ce nu aveti ....OBRAZ.Scarbe ce sunteti, acest om ne-a scos din rahat si acum il condamna "eroii" revolutiei,care de fapt sunt "victime" 99 %>pacat ca nu aveti neuroni decat in celalalt cap.

IOANVICKDRAG: 3I-ION ILICI ILIESCU ,GUVERNATORUL REPUBLICII SOVIETICE SOCIALISTE ROMANIA
Miercuri, 18 Iulie 2007 20:17
Prin 1990,in Piata Universitatii si prin cercurile ziarului DREPTATEA ,a mai circulat zvonul ca ION ILICI ILIESCU era colonel KGB,cautati-i biografia si veti avea surpriza sa constatati ca nu si-a satisfacut stagiul militar-ori avea stagiul militar facut la fara frecventa la FRUNZE,ori avea vreun betesug.Stirea poate sa fie adevarata,dar trebuiesc dovezi....de la Moscova,dar nu e momentul nici acum,rusii sunt ocupati sa-i ajute pe ucrainieni cu fosforul alb!


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1