vineri, 3 august 2007

ZARURI INTEGRAMA

e-manuella,HB / HOASKA BATRANA

asa se arata

HB

/

HOASKA BATRANA

e-manuella

Manuela Vulpe nu mai este ambasadorul

Romaniei in Mexic









Reprezentantul Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, a renuntat la postul de ambasador, informeaza un comunicat al MAE remis, marti, NewsIn.

Manuela Vulpe a luat aceasta decizie dupa ce, saptamana trecuta, corespondenta ei privata a fost publicata in presa romana. Ea a declarat ca intentioneaza sa clarifice situatia chiar si pe cale juridica, daca este nevoie.
"In urma situatiei create prin interceptarea si publicarea corespondentei private, doamna ambasador a solicitat revenirea in Centrala MAE pentru clarificarea, inclusiv pe cale juridica, a unor chestiuni personale care ar putea leza activitatea proprie si credibilitatea Ministerului Afacerilor Externe. Ministrul afacerilor externe a luat act si a acceptat cererea doamnei ambasador", se arata in comunicat.

MAE precizeaza ca dezaproba interceptarea corespondentei private, "fapt ce contravine inclusiv prevederilor constitutionale privitoare la viata intima, familiala si privata si la secretul corespondentei", si subliniaza ca informatiile aparute in presa prin publicarea corespondentei Manuelei Vulpe reprezinta "o chestiune personala".
Saptamana trecuta, pe site-ul www.spiritofromania.com, un site care apartine revistei romanilor din Australia, editata de Laurentiu Fulga, au fost postate zeci de e-mailuri ale ambasadorului Romaniei in Mexic, Manuela Vulpe, ce contin detalii despre presupuse relatii amoroase ale acesteia, dar si preocuparea pentru viitorul fiului ei si soarta casei in care locuieste, primita cu chirie de la RA-APPS.
In acest scop, ambasadoarea apeleaza la toti cunoscutii, inclusiv la Dorin Marian, seful Cancelariei primului-ministru, pe care il invita in Mexic impreuna cu premierul Calin Popescu-Tariceanu. Din corespondenta publicata de presa reiese ca Vulpe ar fi avut o legatura amoroasa cu consilierul prezidential Teodor Baconschi si chiar cu Dorin Marian.

Sursa: Ziare.com

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1