vineri, 22 februarie 2008

Bloglines | My Feeds (602)

"Săgeți din Bundestag pentru Tăriceanu

By Andrei Bădin


Susanne Kastner ( foto cu Franz Beckenbauer), Vicepresedintele Parlamentului Federal German şi Presedinte al Grupului parlamentar de prietenie Germania-România, i-a trimis o scrisoare premierului Tăriceanu după ce îi adusese acuzații cu câteva zile în urmă. Scrisoarea a fost publicată de siteul postului de radio Deutsche Welle în limba română:
Stimate domnule Prim-ministru,
Scutirea investiţiilor din domeniul social de la plata TVA a fost introdusã de guvernul precedent. Aceastã exceptare a fãcut posibilã construirea şi modernizarea de cãtre ONG-uri a numeroase case de copii, cãmine de bãtrâni şi a altor instituţii sociale din România.
Prin anularea de cãtre Dumneavoastrã a facilitãţilor fiscale pentru ONG-uri numeroase investiţii urgente şi absolut necesare în domeniul social nu au mai putut fi realizate.
În interesul persoanelor neajutorate din România trebuie sã reveniţi asupra acestei mãsuri. Anul trecut fundaţia a cãrei iniţiatoare sunt a modernizat şi extins cu fonduri provenind de la guvernul federal German o casã de copii din Lipova/Arad. Mii de Euro prevãzuţi pentru copii au trebuit însã sã fie plãtiţi statului în formã de TVA. �"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1