joi, 27 martie 2008

GEORGE PRUTEANU,doar o vorba a mai spus si...a murit! Dumnezeu sa-l odihneasca !

Ultima ora

A murit George Pruteanu

de Alina Neagu HotNews.ro
Joi, 27 martie 2008, 21:19 Ultima ora

George Pruteanu
Foto: Rompres
Lingvistul si omul de televiziunile George Pruteanu a incetat din viata in aceasta seara. El a suferit un infarct miocardic, anunta Realitatea Tv.

George Pruteanu s-a nascut la data de 15 decembrie 1947, la Bucuresti.

Potrivit propriului sau site, nu a fost membru al PCR, iar in noiembrie 1996 s-a inscris in PNTCD, partid pe care l-a parasit in martie 1998. Doi ani mai tarziu, in februarie 2000, s-a inscris in PSD, iar din septembrie 2003 a fost membru PRM.

vom reveni cu amanunte

IF TRU IS TRUE????(2) SAU DESPRE TRAIAN UNGUREANU ACOPERITICITUL... LA BBC

AM PUS O INTREBARE DACA STIE CINEVA MAI MULTE DESPRE CEL DIN 1989 PE CARE L-AM VAZUT PE O CASETA DATA DE NIKI DIDE IN PRI,AVARA LUI 1990
IATA CA AM PRIMIT UN RASPUNS INDIRECT DE LA ANDREI BADIN SI EU CRED CA ACEST STUDENT FRUNTAS ZIARIST TRANSFUG A FOST AGENT ACOPERIT LA BBC SI TRIMIS/ADUS LA RELOVILUTIE IN DECEMBRIE 1989! ASTA E PAREREA MEA,POATE GASITI CASETA DE CARE VORBESC, A MEA A FOST STREARSA DE AI MEI COPII SI FOSTA SOTIE DE FRICA,DE PROSTIE SAU MAI STIU EU CE....ORICUM IN IUNIE-IULIE AM FOST LA ROMANIA LIBERA SI AM VAZUT CASETA LA UN TELEVIZOR DIN BIROUL LUI P.M.BACANU,FIIND INSOTIT ACOLO DE EUGEN DICHISEANU - REPORTERUL CARE "M-A FACUT"IN SCANTEIA /ADEVARUL IN FEBRUARIE ,APOI A SARIT IN BARCA ROMANIEI LIBERE...
UNDE ESTI TU DICHISEANU CARE AVEA VORBA"NU ADUCE ANUL CE ADUCE DICHISEANU!"...


IATA ARTICOLUL LUI ANDREI BADIN
:

Minciunile lui TRU

Posted: 26 Mar 2008 02:36 PM CDT


Editorialistul Traian Ungureanu a mintit asupra imprejurarilor in care a parasit Romania in 1987.In premiera am dezvaluit pe acest blog ca Traian Ungureanu, poreclit TRU, a mintit in privinta trecutului sau din perioada comunista. Am republicat un amplu articol intins pe doua pagini de ziar din Viata Studenteasca, oficiosul UASCR ( Uniunea Studentilor Comunisti din Romania), o oda a lui TRU dedicata tovarasului Nicolae Ceausescu si Partidului Comunist Roman cu ocazia inaugurarii canalului Dunare-Marea Neagra in 1987. Mai apoi, TRU a recunoscut ca a scris si alte articole-ode pentru Raposat, dar care nu au aparut insa sub semnatura sa. In replica la postarea mea,Ioan T Morar a incercat sa explice ca TRU ar fi scris articolul pentru a pleca in strainatate. TRU nu a impartasit integral varianta lui IT Morar dar a spus ca ar fi plecat din Romania cateva luni mai tarziu cu ocazia unui meci de fotbal din preliminarile Jocurilor Olimpice, disputat in deplasare cu Germania. Un cititor foarte bine informat mai trage un val de pe fata lui TRU si dezvaluie minciuna acestuia. Reiau mesajul deoarece este edificator:
"Articolul lui TRUngureanu NU ARE NICI O LEGATURA cu deplasarea in RFG. Meciul RFG - Romania din preliminariile JO 1988 a avut loc pe 31 mai 1988. Articolul a fost scris in 1987. Deci NU cu cateva zile inainte de deplasare si NU a reprezentat un gaj pentru a putea pleca. In alta ordine de idei, meciul cu RFG era pentru Romania unul fara miza, deoarece echipa noastra nu mai avea nici o sansa de calificare. Este greu de crezut ca la un meci fara miza, era luat un ziarist de la Viata Studenteasca."
Si cand a plecat TRU pana la urma? La "meciul din 1987", care a avut loc in 1988? Prea multe minciuni in acest caz... Cum am promis voi reveni in curand asupra minciunilor lui TRU, dar mai ales asupra celor ale celui poreclit Biju (Ioan T Morar), un personaj dubios care si el si-a falsificat o biografie de dizident.Baietii acestia care au si ei ochii albastrii au un trecut mult prea murdar pentru a-l mai acoperi.

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1