joi, 23 aprilie 2009

Întoarcerea unei pagini de istorie sau cum se da cu DUDA in GEAM !

DREPTATE ARE PORTOCALA,DUDA este fructa oparita si otravita
ASTE E IMPRESIA
IMI PARE ATAT DE RAU DE REGELE MIHAI,DE REGINA ANA SI CHIAR DE PRINTESA
MARGARETA
DACA STIAM IN 1991-1992 CAND AM DAT MANA CU EA IN CURTE LA AFDPR , LA MANTULEASA....

via OCHIUL MAGIC by Radu Portocală on 4/23/09

Timp de 62 de ani, Regele Mihai a contestat - cu bună dreptate! - valabilitatea actului de abdicare pe care, sub presiunea ameninţării, l-a semnat pe 30 decembrie 1947. Legalitatea sistemului republican astfel instalat - asupra căruia poporul nu a fost niciodată chemat să se pronunţe - era şi ea contestată de Rege, explicit pînă la începutul anilor 90 şi doar implicit în ultima vreme.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, niciodată, aşa cum era şi firesc, Regele nu s-a pronunţat asupra vreunui candidat la preşedinţia republicii. Cum ar fi putut s-o facă, de vreme ce pentru El republica nu era decît o siluire a istoriei şi a propriului Său destin?

Azi, Regele a cerut românilor să voteze pentru dl Radu Duda, care, din prinţ consort, doreşte să ajungă preşedinte al republicii. Fraza cea mai grea de sensuri pe care a rostit-o Regele este: "Nu ne putem juca de-a statul, punînd la încercare destinul unui popor." O frază care nu înseamnă altceva decît: nu putem continua să contestăm forma republicană a statului.

Azi, pentru a-i deschide dlui Duda calea spre iluzia gloriei, Regele a recunoscut pentru prima oară, fără nici o rezervă, republica. Azi, 62 de ani după ce i-a fost smuls un act de abdicare lipsit de orice valabilitate, Regele a abdicat de bună voie.

O zi tristă, pe care mînuitorii dlui Duda o pregătesc de 20 de ani.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1