marți, 18 august 2009

NEWS:In sfarsit !Google Map Maker pune Romania pe harta!

via Stiri Telefoane - Mobilissimo.ro by Alex Stanescu on 8/18/09

Daca aveti nemultumiri in legatura cu cartografierea Romaniei pe harta, puteti acum participa la acest proces, prin intermediul initiativei Google Map Maker. Aceasta poate fi considerata printre altele si un raspuns la petitia romanilor care au dorit reprezentarea exacta a tarii noastre in Google Maps.

Google Map Maker pune Romania pe harta!

Cei de la Google Maps au raspuns lui Sorin Tudor, unul dintre initiatorii petitiei, afirmand ca imaginile din satelit ale tarii noastre au fost updatate si deschise publicului pentru editare prin Google Map Maker (disponibil la adresa mapmaker.google.com). Programul celor de la Google include suport pentru editare a hartilor unor tari ca Albania, Kosovo, Belarus, Moldova, Macedonia, Muntenegru, Romania si Serbia.

La ora actuala, functia de editare a hartii este disponibila pentru utilizatori din peste 170 de tari sau regiuni ale lumii. In ultimul an, publicul a contribuit la cartografierea a tari intregi chiar, adaugand detalii pe Google Maps si puncte de reper. Cei de la Google mentioneaza chiar comunitatea Facebook din Romania si ai sai 7000 de membri, care au militat pentru adaugarea tarii noastre pe Google Maps.

Retineti faptul ca si dumneavoastra puteti contribui la trasarea noii harti a Romaniei, prin intermediul lui Map Maker!

[ Citeste ] [ Sursa ] Etichete: , , , , , , Telefoan


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1