joi, 2 aprilie 2009

10 tipuri de cerere in casatorie

via Feroviarii by Christian on 4/1/09

1. ROCKERUL : "Vrei sa ne despaduchem impreuna pana la adanci batraneti?"

2. HOUSERUL : "Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei ,vrei sa, sa,sa, sa, sa, sa, sa…"

3. MANELISTUL : "Sa moara tata de nu te iubesc din iubire si simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea trai-ti-ar! Ma jur pe mormantu' lu' aia batrana ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta!"

4. IUBITORUL DE OPERA : "Vreeeeiii sa fiiiii sotiaaaa meaaaaa?! Stiiiu ca vreeeei!!!" "Ba nuuuu!" "Ba daaaaaa!" "Ba nuuuuu!" "Ba daaaaaa!" "Ba nuuuuuu!" "Ba daaaaaaa!" "BINEEEEEE! HOOOOO!"

5. HIP-HOPER-UL : "Imi spun baietii ca tu esti cea mai bengoasa / De parca ti-au dat m..e sa stie ca ai gura frumoasa / Dar imi place curu' tau si vreau sa-l am mereu / De aceea omu' tau pe viata o sa fiu doar eu!"

6. EMOISTUL : "Nu-i asa ca NU vrei sa ne casatorim?"

7. FOLCLORISTUL : "Vrei ca tot restul vietii sa muncesti in casa, curte, gradina si la camp ca o sclava, sa cresti copiii, sa ma astepti cand vin de la carciuma si sa mananci bataie pana cand moartea ne va desparti?"

8. FANUL LUI BEETHOVEN : "Vrei, vrei, vrei vreeeeeeeei!" "Nu nu nu nuuuuuuuuu!"

9. PUNKER - UL : "Daca nu vrei sa-ti devastez casa, sa-ti ard familia, sa te tai, sa torn acid pe tine, accepta sa te mariti cu mine!"

10. MIHAI TRAISTARIU : " Vrei sa fiu sotia ta?…"



Să trăiesc bine! si acum pot sa strig" M-AM INFRANT,BAIETI!"

via Cotidianul.ro on 4/2/09
Cine s-ar fi aşteptat ca veselul marinar, care a cucerit Cotroceniul încingând tarafurile pe terasă la Cireşica şi care s-a răzbunat pe scufundarea Titanicului consumând într-un mandat patru aisberguri pisate în paharul cu whisky, să iasă din scenă aidoma Regelui Lear?


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1