joi, 23 aprilie 2009

MONSTRUL "ARTISTIC" din pasajul UNIVERSITATII,Bucurestiul lui OPRESCU!...

CICA ESTE O CREATIE ARTISTICA DIN RESTURI METALICE SI NU NUMAI
COLTII MONSTRULUI RECHIN SUNT DIN TALPI DE FIARE DE CALCAT

MONSTRUL II VA INGHITI IN CURAND PE OPRESCU,VIDEANU SI BASESCU,INSOTITI DE BOC,GIOANA,DUDA,etc.....SPRE SATISFACTIA MULTIMII CARE VA APLAUDA IN NESTIRE !!!! ca la Congresele de Altadata

SA ADOPTAM ACEST MONSTRU CA SIMBOL AL BUCURESTILOR DE AZI,LA 550 ANI DE LA ATESTARE DOCUMENTARA????

Întoarcerea unei pagini de istorie sau cum se da cu DUDA in GEAM !

DREPTATE ARE PORTOCALA,DUDA este fructa oparita si otravita
ASTE E IMPRESIA
IMI PARE ATAT DE RAU DE REGELE MIHAI,DE REGINA ANA SI CHIAR DE PRINTESA
MARGARETA
DACA STIAM IN 1991-1992 CAND AM DAT MANA CU EA IN CURTE LA AFDPR , LA MANTULEASA....

via OCHIUL MAGIC by Radu Portocală on 4/23/09

Timp de 62 de ani, Regele Mihai a contestat - cu bună dreptate! - valabilitatea actului de abdicare pe care, sub presiunea ameninţării, l-a semnat pe 30 decembrie 1947. Legalitatea sistemului republican astfel instalat - asupra căruia poporul nu a fost niciodată chemat să se pronunţe - era şi ea contestată de Rege, explicit pînă la începutul anilor 90 şi doar implicit în ultima vreme.

De-a lungul ultimilor 20 de ani, niciodată, aşa cum era şi firesc, Regele nu s-a pronunţat asupra vreunui candidat la preşedinţia republicii. Cum ar fi putut s-o facă, de vreme ce pentru El republica nu era decît o siluire a istoriei şi a propriului Său destin?

Azi, Regele a cerut românilor să voteze pentru dl Radu Duda, care, din prinţ consort, doreşte să ajungă preşedinte al republicii. Fraza cea mai grea de sensuri pe care a rostit-o Regele este: "Nu ne putem juca de-a statul, punînd la încercare destinul unui popor." O frază care nu înseamnă altceva decît: nu putem continua să contestăm forma republicană a statului.

Azi, pentru a-i deschide dlui Duda calea spre iluzia gloriei, Regele a recunoscut pentru prima oară, fără nici o rezervă, republica. Azi, 62 de ani după ce i-a fost smuls un act de abdicare lipsit de orice valabilitate, Regele a abdicat de bună voie.

O zi tristă, pe care mînuitorii dlui Duda o pregătesc de 20 de ani.



Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1