marți, 12 mai 2009

ROXANIA: ŞATRA ELECTORALĂ. CEARTA PD-L-PSD, MASCARADĂ FSN

via Welcome to Roxania by Roxana Iordache on 5/12/09

aboutlog

Foto: www.mascarada.com

Era mai mult decât previzibil că aşa se va întâmpla. Chiar şi "docomentu'" PR al PD-L face parte din scenariu. În care se arată cum se atacă strategic între ei tovarăşii de drum, PD-L şi PSD. La fel şi Băsescu şi Geoană. Ca să se potenţeze reciproc.

Şi totul să se focalizeze asupra şatrei feseniste. Taberele de fani fraieri să se radicalizeze din nou, uitând ţeapa zdravănă pe care au luat-o după alegerile din toamna anului trecut. Iar presa toată să vorbească numai despre asta, fericită că i s-a aruncat un os de ros. Mult timp.

De fapt, tot timpul numai despre asta se vorbeşte: se rupe, nu se rupe coaliţia. Iar lor li se rupe şi râd de fraierii care îşi pun o astfel de întrebare. Tot aşa cum s-au amuzat în cei doi ani anteriori alegerilor parlamentare, de cei care chiar credeau că e vorba de un conflict real între PD-L şi PSD.

Mascaradă. Iar PNL zeflemiseşte circul, nefăcând, astfel, decât să participe la el. Băsescu, Geoană, Antonescu, Orban, Vadim, Vanghelie, Roberta, Sulfina, Berceanu şi ceilalţi par nişte măscărici. Şatră şi prostituţie. Nu le pasă partidelor de alegători. Ar trebui un şoc major pe scena României ca să iasă din ţigănie.

Să mă scuze şatrele adevărate. Ele sunt curate faţă de clasa politică.

Posted in D'ale carnavalului, Dreapta, Dreapta stângii, Electoralia, Eveniment, Galeria de succesuri, Guvern, PR, Presa, Prostituţie, Romania unfinished business, Romanian Psycho, Stânga, Stupid Service, Ţigănie


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1