luni, 15 iunie 2009

SCRISOAREA LUI BENDEAC CATRE GOLANI

via MihaiBendeac's Weblog by mihaibendeac on 6/14/09

Mai suntem? Mai existam?

Aceasta tara a avut mereu golanii ei. Acesti golani au reprezentat rezistenta in fata nimicniciei, a urii, a raului, a prostiei… impotriva Diavolului. Golanii insa au pierdut mereu lupta. Nu pentru ca n-ar fi avut curaj. Ci pentru ca aici, pe acest taram inzestrat de Dumnezeu cu frumuseti inimaginabile, soarta a concentrat cea mai mare proportie de salbatacie si lipsa de constiinta.

Golanii au pierdut in 15 noiembrie 1987 la Brasov cand au avut incredibilul curaj de a se rascula impotriva tiraniei si salbaticiei unui regim totalitar. Si au pierdut de multe ori. Poate ca momentul cel mai cumplit a fost in 90′ atunci cand un CRIMINAL a chemat in Bucuresti cateva zeci de mii de animale din Valea Jiului ca sa distruga ultima farama de opozitie in calea infectiei ce urma a se propaga in urmatorii 20 de ani.

Daca niste putoi imberbi va scuipa azi din Bentleyuri si Veyroane, daca avem regi ai asfaltului cu miliarde in cont si copiii printisori de bamboo, daca suntem tara cu unul dintre cele mai frumoase reliefuri din Europa si ne aflam la coada clasamentului turistic, daca niste borati ordinari castiga cateva mii de euro la nunti, botezuri si cumetrii fara sa plateasca niciun impozit, daca niste creaturi monstroase cu mintile intunecate de alcool patrund pe un teren de fotbal fara probleme, daca parlamentarii isi permit sa doarma sau sa chiuleasca fara sa li se intample nimic…TOATE ASTEA SE DATOREAZA si faptului ca acum 19 ani, o bestie care a ajuns la 80 de ani si e mai verde ca unu' de 60 a comis un genocid!

Stiu, si asta ma bucura, ca marea majoritate a celor care intra pe acest blog sunt tineri si foarte tineri. Nu va puteti imagina ce inseamna sa fii batut cu bestialitate de niste mineri lipsiti de creier, beti si coordonati de minti bolnave. Nu stiti ce inseamna ca un sot sa-si priveasca sotia insarcinata sfartecata de niste astfel de animale. Iar in clipa in care le-a strigat : "Opriti-va! E gravida!" ce credeti c-au facut? S-au oprit? Nu! Au inceput s-o lovesca cu picioarele in burta pana a avortat! Nu indrazniti sa va opriti din citit oricat de opripilati ati fi! NU INDRAZNITI! Studenti omorati si arsi de vii pe caldaram, tineri ramasi invalizi pe viata, femei carora nu li se mai vedea fata din pricina sangelui, imagini cu zeci de mineri lovind un singur om. Interviuri cu mineri agramati si beti care spuneau ca au gasit "droguri, armament, munitie si masina de scris automata la sediul PNL", altul ca a gasit "bacnota de 100 dar nu cu chipul lu' Balcescu ci cu chipul lu' Ceausescu" !!! Si unde asta… la sediul PNTCD al carui conducere era formata din martiri ai comunismului.

Mineriada a mai aratat o fata oribila a societatii noastre. Oameni obisnuiti s-au alaturat minerilor in aceasta lupta si-asa inegala.

Si stiti ce e cutremurator? Ca toti vinovatii pentru aceste crime oribile au locuri speciale VIP la slujba de inviere, sar peste rand la pupatul Moastelor sau primesc icoane si titluri din partea bisericii ortodoxe. Daca astia cred in vreun Dumnezeu, n-au aflat ca pe lumea ailalta nu exista tratament preferential VIP si nici nu se sare peste rand? Acolo nu mai avem nici Veyroane, nici Vertu, nici vila… Nu avem nimic. Nici haine. Stam in pul..e si piz…e goale la rand. Nu conteaza ca ai fost presedinte, ministru sau cersetor…

Mai exista golani? Sunt Huidu, Badea, Bendeac, Cabral si inca vreo cativa, foarte putini, ultimii mohicani? In lumea show-biz-ului, cei care inca mai au puterea de a se implica social sunt considerati niste cretini. Unii care nu-si vad interesul. La putere este "de ce sa-mi fac eu probleme?"… "De sa ma bag eu?…" La putere sunt cei care stiu sa se "aiba bine" cu toata lumea. feriti-va de ei! Nimic nu e mai periculos si mai nociv pe lumea asta decat cei care se au bine cu toata lumea. EGOISMUL DISTRUGE!

Cine isi mai permite sa se declare golan in ziua de azi? Emo-kidsii care in loc sa asculte emo-music se dau houseri si asculta manele? Cocalarii si pitipoancele? Multimile inlacrimate de muncitoare si casnice, pensionari si pensionare etc care multumeau si ofereau flori minerilor dupa macelul din Piata Universitatii? Oricum… Astia sunt prostii care si-au luat dup-aia m..e dupa m..e. Caritas, somaj, saracie, batjocura. Au meritat si merita in continuare.

Mai exista golani? Pentru ca daca mai exista golani. ei trebuie respectati dintr-un motiv foarte simplu: ei se incapataneaza sa apere un ideal de mult pierdut si sunt constienti ca lupta lor va fi inabusita fara probleme. Dar atunci cand vor sta pe lumea ailalta in p..a goala in fata lui Dumnezeu, vor avea curajul de a-l privi in ochi. Si asta e cel mai important lucru.

Restul e tacere…

Cu drag,

Mihai Bendeac



RE-CE-SI-U-NE,ce frumosi sunt anii tai!


C 384, originally uploaded by ioanvickdrag.

RE-CE-SI-U-NE ! Vanghelie cauta pe Gogal goagal - Herodot papadie si salata

BASESCU A DAT TONUL BATAND CU DIAPAZONUL IN MASA DE STEJAR A GUVERNULUI - IAR PROSTII AU MUSCAT MOMEALA SI CANTA CUM II TAIE CAPUL!...COMANDANTUL PORTULUI CISMIGIU- COTROCENI COLT CU ATLANTIC BAR SE PREGATESTE SA REMANIEZE GUVERNUL LA 6 LUNI DE LA NUMIRE,IAR BOC VA FI SCULA MICA CARE VA EXECUTA VREREA...VOM TRAI SI VOM VEDEA!
HAI RE-CE-SI-U-NE ! FALIMENT USOR,ROMANIA ! SA NU CUMVA SA TRAITI BINE ,CA BATE LA OCHI!

via IntactNews by on 6/15/09
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie a fost cuprins de un adevarat zel autodidactic dupa ce duminica presedintele Traian Basescu a apreciat ca oricine poate invata despre Herodot pe Google. Vanghelie s-a laudat presei ca in zorii zilei de luni cauta pe net date despre Herodot, salata si papadie.


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1