duminică, 26 iulie 2009

Votaţi Cozmin Guşă! Acum in piata,pe post de ambalaj....

Urmeaza punga cu vata medicinala si bisturiu de la prof.dr.primar general OPRESKU care va extinde soseaua suspendata pe intre teritoriul Romaniei caci Bucurestii i-a terminat...

via Palatul Şuţu by sutu on 7/26/09

cozmingusa
Puţin mai devreme, în Piaţa Domenii.

PROGRAMUL TV IN ROMANIA ANULUI 2020 by BENDEAC

VIZIONARUL BENDEAC NE PROPUNE

via Mihai Bendeac by Mihai Bendeac on 7/23/09

Ora 6.00 – intonarea imnului national "Pusca si cureaua lata"

Ora 6.10 – Jurnal de stiri (in cadrul jurnalului, vom transmite in direct traditionala intoarcere zilnica din Bamboo la Palatul Cotroceni a presedintelui Elena Basescu)

Ora 7.00 – Matinal "Dimineata devreme" cu Marian Valorosu si Magda Ciumac. Rubrici: Fitness cu Nikita, Tratarea ranilor de cutit si a muscaturilor de leu cu Fratii Camataru, Horoscop cu Vrajitoarea Maria Campina si Sa mancam sanatos cu Oana Roman

Ora 9.00 – "Din dragoste" (reluare). Prezinta Petre Roman.

Ora 10.00 – Emisiune speciala (program pentru minoritatea romanilor)

Ora 10.05 – Transmisiune directa de la Ateneu – concert extraordinar "The three turbo tenors pe sistem" Sorinel Copilul de Aur, Babi Minune si Florin Salam sub bagheta excelentei sale Dan Bursuc

Ora 11.30 – Talk-show politic. Prezinta : Mihai Tatulici… Tema zilei: Scandal la Ministerul Culturii! Ministra Daniela Gorfi acuzata de consilierul prezidential Monica Iacob Ridzi ca si-a operat sanii pe bani publici.

Ora 12.30 – Jurnalul de stiri al amiezii. In direct : Conferinta de presa la Palatul Victoria al primului-ministru Elena Udrea.

Ora 13.00 – Serial – "Tanar si nelinistit" (episodul 127857) In acest episod, Victor Newman pune in pahar 50 g de gin tonic. In episodul de maine ridica paharul. Nu ratati luni! Atunci va bea ginul!

Ora 14.00 – Universitatea Spiru Haret prezinta : Cursuri in direct. Oferta promotionala! Urmareste 7 zile cursul de medicina si primesti o licenta in Arhitectura si un doctorat in stiinte sociale!

Ora 15.00 – Mondenii (singura emisiune de divertisment in care, pentru a evita efectele nedorite, vedetele si politicienii se imita singuri)

Ora 16.30 – Acces direct. Cu Madalin Ionescu. Subiectele zilei : Un pensionar i-a bagat sotiei goblenurile in anus. Imagini spectaculoase de la radiografie! Tolea Ciumac l-a batut pe Horia Roman Patapievici pentru ca acesta din urma nu l-a salutat cu indeajuns de multa condescendenta. Monstrul din lacul IOR! Un somn gigantic a inghitit clentii unei terase! Printre clienti: Costin Marculescu! Scapat din stomacul somnului, Costin vine sa-si lanseze noul album de muzica lautareasca.

Ora 19.00 – Principalul jurnal de stiri al zilei. Subiecte : Vizita oficiala a presedintelui Elena Basescu in tara vecina si prietena Constanta. Presedintele roman si Regele Radu Mazare discuta eliminarea vizelor pentru cetatenii romani care vor sa viziteze statul Constanta. Avertizare de canicula. Temperaturi de peste 55 de grade. Cetatenii sensibili la foc sunt rugati sa stea in casa.

Ora 20.00 – Film artistic indian : "TARGOVETUL MUSTACIOS". Este povestea romantata a unei tinere care pleaca din oraselul natal pentru a-si urma visul de a deveni soferita de TIR. La cursul de legislatie, intalneste un tanar orb care dorea sa devina sofer de taxi. Fata, pe numele ei Khalya, il considera urat dar se indragosteste de inteligenta sa si amandoi fac doi gemeni. Dar tatal Khalyei nu e de acord cu aceasta casatorie si vine sa se razbune. De-aici filmul devine cu adevarat interesant. Batranul afla ca ginerele sau ii este de fapt fiu. Asadar gemenii sunt rodul unui incest. De rusine, gemenii intra pe unde au iesit deci Khalya devine iar gravida. Toti trei pleaca in cautarea unui tata de conjuctura si il gasesc in persoana unui traficant de ceai de musetel, pe numele sau Jaban Ran. Gemenii se nasc din nou dar tatal de conjunctura ii ucide si pleaca in America impreuna cu o plapumareasa de care era indragostit inca de pe vremea marii foamete, atunci cand a ucis, a taiat si a manacat un TARGOVET MUSTACIOS. The end.

Ora 22.30 – Trasniti in NATO. Episodul 23500. Cel mai longeviv sitcom din istoria Universului!

Ora 23.00 – In gura ma-tii. Revista presei.

Ora 24.00 – Late night show. Laura Andresan si invitatii sai. Asistenta permanenta: Mircea Stoian. Subiectul zilei: Centenar!!! Mama Zina Dumitrescu la 100 de ani si 100 de tentative de sinucidere!

Ora 1.00 – Dan Diaconescu Direct. Serialul Elodia.

Ora 3.00 – Noaptea petrecaretilor. Program liber de manele.

VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT!

PS- Daca intereseaza pe cineva prima pagina din Cancan, spuneti-mi si aduc explicatii.


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1