sâmbătă, 28 noiembrie 2009

A fost Mircea Geoană, la Moscova, pe spinarea serviciilor secrete ruseşti?

A fost Mircea Geoană, la Moscova, pe spinarea serviciilor secrete ruseşti?: "

- La Moscova s-a dat ordinul declanşării campaniei anti-Băsescu -

Manipularea lansată de Patriciu împreună cu angajaţii celorlalţi doi moguli, prin lansarea pe piaţă a unui filmuleţ trucat, are ecouri suspecte în presa rusă şi are efect de bumerang asupra lui Mircea Geoană.
Înainte de a prezenta o ipoteză inedită şi extrem de îngrijorătoare cu privire la jocurile periculoase făcute de mafia PSD-PNL cu maica Rusia, vreau să fac nişte precizări.


Făcătura aruncată pe piaţă de diversioniştii lui SOV (care asta au învăţat, pentru asta sunt plătiţi cu multe mii de euro lunar şi cu asta se ocupă), nu are alt scop decât să impresioneze opinia publică şi să altereze irecuperabil, speră manipulatorii, imaginea lui Traian Băsescu. "Băsescu a lovit un copil de 10 ani!" - ţipă servitorii mogulilor şi apoi repetă pe sticlele RTV şi A3, de sute de ori, imaginile trucate. Preţul acestei făcături ar fi, spune o sursă, 400.000 de euro, iar finanţatorul ar fi însuşi oligarhul negru. Personal, cred că e o exagerare, iar suma plătită trebuie să fie mult mai mică. Profesional, prezentarea imaginilor trucate îi descalifică pe autori, deşi ei nu mai au de mult nici măcar o fărâmă de deontologie profesională. Nici cel care a postat imaginile pe site-ul fiţuicii lui Vîntu-Luca, adică Alecu Racoviceanu, nici cel care le-a preluat pe televiziunea aceluiaşi Vîntu Luca, Răzvan Dumitrescu. Principiul aplicat de diversionişti este cunoscutul îndemn al lui Goebbels: “o minciună repetată de o mie de ori ramâne o minciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine adevăr'. Iată de ce imaginile trucate au fost repetate zile în şir pe sticlele otrăvite ale mogulilor.

În timp ce presa occidentală tratează profesionist subiectul, declarând că autorii acestei manipulări ( 'site-ul unei obscure fiţuici' - Gardianul - şi Realitatea TV) 'şi-au încălcat atât de manifest deontologia, încât s-au descalificat complet', presa rusă cântă aceeaşi arie a calomniei dirijată de mogulii de pe Dâmboviţa.

Astfel, intoxicarea lansată de moguli a fost preluată rapid de suspect de multe publicaţii ruseşti. Faptul este neobişnuit, cu atât mai mult cu cât ruşii n-au fost aproape deloc interesaţi de numeroasele intoxicări lansate până acum de aceiaşi diversionişti. Iată câteva titluri preluate de Hotnews:


'Al doilea tur al campaniei incepe cu scandal' (Russkaia slujba novostei);
'Presedintele Romaniei loveste peste fata un adolescent' (Vzgliad);
'Presedintele Romaniei a batut un adolescent in fata camerelor de luat vederi' (Utro.ru);
'In Romania, Traian Basescu, care a intrat in turul doi al alegerilor, este acuzat de lovirea unui adolescent'(Newsru.com);
'Campania electorala din Romania a dobandit un nou scandal' (Eho Moskvy);
'Campania electorala pentru turul 2 a inceput cu scandal' (ITAR-TASS).
Cei de la agenţia de ştiri 'Itar Tass' au afirmat chiar că 'dupa toate acestea, popularitatea presedintelui in exercitiu s-a diminuat. Numerosi politicieni romani cred ca plecarea lui Basescu va pune capat crizei politice'.
La fel, Izvestia e tranşantă: o serie de politicieni romani si-au exprimat deja indignarea fata de acest incident. 'Daca nu este un trucaj, presedintele risca sa isi incheie cariera politica in cel mai neplacut mod cu putinta” .
Pravda merge chiar mai departe şi îl compară pe Băsescu cu Mike Tayson, jurnaliştii ruşi afirmând că locul acestuia este mai degrabă în ringul de box decât în fruntea statului. În schimb însă, spun anumiţi 'analişti', pe Mircea Geoană nu l-ar caracteriza stilul Tyson.
Toate cele de mai sus par a contura o imagine de asediu mediatic anti-Băsescu lansat fără jenă de Moscova, ca şi când ruşii au intrat în campanie electorală pentru susţinerea lui Mircea Geoană.

Imaginea capătă mai multă consistenţă dacă reamintim că traseistul politic pro-rus Cozmin Guşă, consilier personal al lui Geoană, dar şi prieten al lui Vîntu, a tot bătut drumul Moscovei în ultima vreme.

La toate acestea adăugăm vizitele secrete ale lui Geoană însuşi la Moscova, făcute, spune el, pe cont propriu. Amintită doar în campania pentru turul I al alegerilor prezidenţiale de către Crin Antonescu, vizita lui Geoană din 27 aprilie 2009 a rămas acoperită de mister, presa relatând doar că liderul PSD s-ar fi întâlnit cu fostul ofiţerul GRU Boris Golovin, un apropiat al "exaltatului" Cozmin Guşă. Mergând pe urmele unor întrebări bine puse de colega Emilia Şercan, pe blogul său, în încercarea de a clarifica sursele de finanţare ale lui Geoană pentru deplasarea la Moscova, am dat peste o informaţie extrem de fierbinte.


Liderul PSD a declarat oficial că a fost la Moscova însoţit de SPP. 'Am fost acolo cu Serviciul de Protecţie şi Pază după mine' a declarat Geoană pentru Realitatea TV (vezi la min. 9:43). Ei bine, conform unei surse de încredere, Mircea Geoană nu a fost însoţit, pe 27 aprilie, de ofiţerii SPP la Moscova, deoarece ar fi solicitat, cu mai multe zile înainte, renunţarea la serviciile SPP, cerere care i-ar fi fost aprobată.
Aceeaşi sursă a afirmat că paza lui Geoană a fost asigurată, pe durata vizitei sale la Moscova, de serviciile secrete ruseşti. Tot ruşii, ospitalieri, s-ar fi ocupat şi de celelalte aspecte nesemnificative ale şederii preşedintelui Senatului României şi vicepreşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, Mircea Geoană.

Dacă lucrurile stau aşa, deşi eu sper să mă înşel!, atunci avem o mare şi gravă problemă de securitate naţională. Dacă nu stau aşa, avem aceeaşi problemă. Asta deoarece fie cu SPP-ul românesc, fie cu cel rusesc, Geoană şi-a antamat deja, la Moscova, mandatul de preşedinte al României, în caz că îl va şi dobândi. Ori nu cred că românii doresc acest lucru.

Iată cum 'pumnul lui Băsescu' se transformă în 'ghiuleaua Moscovei', legată forţat de picioarele României.

Dan Badea
"

Astăzi am dat mâna cu un om deosebit!

Astăzi am dat mâna cu un om deosebit!: "

Astăzi i-am strâns mâna preşedintelui Traian Băsescu. I-am spus că sunt unul dintre ziariştii "executaţi" de moguli. Preşedintele Băsescu a râs, auzind iarăşi de moguli, şi a spus doar atât: "Pe mine n-au reuşit şi nu vor reuşi să mă execute!"...

Astăzi am dat mâna cu un om deosebit! De cinci ani e ţinta mafiei PSD-PNL, e inamicul public numărul 1 al mogulilor, dar e preşedintele pe care îl susţin şi care va câştiga un nou mandat pe 6 decembrie.

Dan Badea
"

www.reportervirtual.ro despre incidentul fimului trucat,Basescu si OTV

Băsescu şi copilul. Fotograma - quod erat demo!


quod erat demo!

Si ce daca? marele patriciu si schiopul vantu'rat au platit si au difuzat,poate ramane ceva....
La procuratura cu filmul ! La laboratoarele criminalistice ! Dar tot ramane ceva...
Primii de se bucurara fura rusii care au relatat cu placere despre video-incidentul in direct...
De acolo bate si vantu' lu 'patriciu de-i sufla-n poale lu' geoana !

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1