marți, 1 decembrie 2009

MOLOTOV- masina rosie de serviciu a PSD

Timişoara: Parteneriatul derbedeilor a fost un eşec de proporţii

Timişoara: Parteneriatul derbedeilor a fost un eşec de proporţii: "

Mafia PSD-PNL a fost huiduită, în sfârşit, la scenă deschisă, în Timişoara. Reprezentată de Geoană, Antonescu şi Johannis, mafia politico-financiară care ameninţă să pună stăpânire pe România pentru încă cinci ani, a fost sancţionată în stradă de către timişorenii revoltaţi de revenirea comuniştilor reprezentaţi de pupinul lui Iliescu şi al lui Putin, Mircea Geoană. Prezenţa în Piaţa Operei, a derbedeilor de la Bucureşti, este motivul principal al revoltei, deoarece acolo s-a murit tocmai pentru înlăturarea comuniştilor din fruntea ţării.

'Este dureros ca la 20 de ani de la Revoluţie, comuniştii să se adune aici, in Piaţa Operei. Dacă mergeau în Parcul Central nu avea nimeni nimic cu ei'- a declarat un participant. Printre cei care au ieşit în stradă se află şi membrii Societăţii Timişoara, inclusiv Daniel Vighi.

Chiar dacă televiziunile mogulilor au prezentat fragmentar şi manipulativ imaginile transmise din oraşul de pe Bega, semnalul dat de timişoreni este extrem de sugestiv pentru ceea ce ne aşteaptă dacă paravanele lui Iliescu, Voiculescu, Patriciu, Vîntu sau Vanghelie vor prelua controlul preşedinţiei României.


La televiziunea lui Vîntu imaginile au fost comentate de politrucul Mircea Diaconu, un individ care nu prea mai înţelege ce i se întâmplă de când a devenit membru al acestei caracatiţe roşii, un bizon pus în slujba lui Iliescu şi al derbedeilor susţinuţi de Moscova.

La celalată vidanjă, televiziunea lui Voiculescu, tonul l-a dat politrucul Andon, fost ziarist la Scânteia şi actual apărător al rechinului Voiculescu. Vidanjorii lui Vîntu şi Voiculescu au intoxicat opinia publică afirmând că protestatarii din Piaţa Operei erau mambri ai PD-L, jignind astfel sutele de timişoreni care nu sunt membri ai vreunui partid politic.

'Cine sunt domnii ăştia care sunt supăraţi aşa' întreba Dana Grecu, un tonomat isteric de-al lui Voiculescu. Evident, s-a afirmat şi că e vorba de suporteri ai echipei Politehnica, iar până la sfârşitul zilei putem afla că manifestanţii care i s-au opus lui Geoană şi găştii lui rusofile au fost...'terorişti'.



Parteneriatul pentru Timişoara, semnat de cei 'trei crai de la răsărit' (Geoană, Antonescu şi Iohannis) cu Ciuhandu, un ţărănist fără partid, a fost un eşec de proporţii. Parteneriatul derbedeilor s-a semnat, însă doar cu Ciuhandu. Timişorenii au avut altă treabă...

Dan Badea
"

GEOANA SI MOLOTOVUL ROSU


Baracoa., originally uploaded by Robin Thom.
Cu aceste masini ale trecutului ii va duce Geoana pe romani la munca voluntar-obligatorie pentru construirea Canalului BUCURESTI-MOSCOVA,via Sibiu.....
Le va importa din Cuba printr-o firma a lui PATRICIU,iar sef de garaj va fi numit Crin ANTONESCU!

Steagul Romaniei – Poze cu steagul Romaniei – Avatare cu drapelul tricolor romanesc

Steagul Romaniei – Poze cu steagul Romaniei – Avatare cu drapelul tricolor romanesc: "Steagul Romaniei – Poze cu steagul Romaniei – Avatare cu drapelul tricolor romanesc
Drapelul Romaniei este simbolul cel mai puternic al romanilor de pretutindeni. Daca data de 1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, pentru cei care vor sa fie in spiritul acesteia si doresc sa-si arate patriotismul prin arborarea la avatar a unei poze cu [...]"









GOOGLE sarbatoreste ZIUA Romaniei !


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1