joi, 3 decembrie 2009

Români ANTI PSD


Români ANTI PSD, originally uploaded by ioanvickdrag.

Români ANTI PSD

Români ANTI PSD

ADEVĂRURI necesare, prin INVESTIGAŢII la cheie- Alianţa Grivco- Johannis nu vorbeşte, Geoană nu vede şi Antonescu nu aude.jpg

Alianţa Grivco: Johannis nu vorbeşte, Geoană nu vede şi Antonescu nu aude

Alianţa Grivco: Johannis nu vorbeşte, Geoană nu vede şi Antonescu nu aude: "
Alianţa Grivco este alianţa celor trei maimuţe: Johannis, Geoană şi Antonescu.



Primul nu vorbeşte, pentru că nu are nimic de spus câtă vreme e un funcţionar mărunt, un 'argument'al lui Patriciu pentru a-i ajuta pe liberali să înghită mai uşor cocoloşul Geoană+Iliescu+Vanghelie+Hrebenciuc. Doinea Cornea este cel mai bun exemplu de victimă a acestei manipulări.

Al doilea nu vede. El nu are nevoie de ochi să vadă România şi nevoile ei pentru că nu are cu ce să gândească. El este doar o marioneta a trioului Voiculescu, Patriciu, Vîntu, a mafiei din PSD, a interlopilor lui Vanghelie şi Hrebenciuc şi a ruşilor care vor să mai cumpere ce a mai rămas din ţara asta.

Al treilea nu aude strigătele de indignare ale tinerilor care l-au votat şi ale căror voturi au fost vândute mafiei roşii a cuplului Iliescu-Geoană, cum nu aude blestemele înaintaşilor liberali care şi-au lăsat oasele prin puşcăriile comuniste. Aşa se face că, azi, Lucia Hossu Longin, autoarea Memorialului Durerii a ajuns să-l voteze cu plăcere pe urmaşul torţionarilor comunişti Nikolski, Ciolpan, Borcea sau Enoiu.


Dan Badea

"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1