duminică, 6 decembrie 2009

Basescu si poporul sustinator asteapta cu incredere rezultatele oficiale ale alegerilor !

La aceasta ora se citesc pe fluxuri de stiri rezultate neoficiale / EXIT-POLL uri / dar si rezultate semioficiale
in pasi de 15,40,60 % sectii de votare facute de PDL in care se confirma afirmatia lui BASESCU ca a invins,dar asteapta rezultatele oficale.
PSD ul tace suspect ,nu comunica rezultatele numararii paralele a voturilor ,incercand astfel sa se multumeasca cu ceea ce ei cred ca au indus in toata ziua de azi la ANTENA 3 si REALITATEA TV,culminand cu aroganta si siguranta anuntului lui GEOANA care se pregatea sa ia urgent cheile de la fisetul lui BASESCU de la Cotroceni.
Siguranta PROSTANACULUI jucat pe degete de stafful american,de Ilici si Hrebenciuc.
Cred ca este coada la AEROFLOT pentru bilete in saptamana urmatoare,primul pe lista,cu voia dumnealor,fiind Cozmin GUSA....
Asteptam finalizarea numaratorii paralele si rezultatele oficiale de la BEC - cu multa incredere intr-un viitor nelinistit ....pentru multi din condomistii Cartierului PRIMAVERII... 

Mircea Geoana s-a afisat cu Patriciu, Patriciu cu Iliescu,iar Iliescu...cu trecutul. Primele doua intalniri au fost bine regizate.

Confirmarea stirii date de mine la ora 10.30 !


Mircea Geoana s-a afisat cu Patriciu, Patriciu cu Iliescu,iar Iliescu...cu trecutul. Primele doua intalniri au fost bine regizate.: "Mircea Geoana a tinut sa apara si astazi alaturi de unul dintre mogulii care l-au sustinut in razboiul de cinci ani impotriva lui Traian Basescu.

La iesirea de la urne, el s-a intalnit,'total intamplator' cu mogulul Patriciu. Au dat mana, frateste, si-au pupat nevestele, tovaraseste, si au trecut mai departe.

A aparut cateva minute mai incolo, tot 'total intamplator', si Ion Iliescu, protectorul mafiei PSD-PNL.


Evident, el s-a intalnit cu Patriciu la iesirea acestuia de la urne, urmand modelul descris mai sus. Patriciu i-a spus lui Ilici: 'la intrare m-am intalnit si cu Mircea!'. Ce coincidenta!
Scenele descrise mai sus fac parte dintr-o regie bine gandita de catre sforarii PSD-PNL. Asta ma face sa cred ca si vizita lui Geoana la SOV, din noaptea anterioara confruntarii finale a celor doi prezidentiabili, a facut parte din acelasi scenariu.

Nu stiu, acum, ce s-a urmarit prin aceste recunoasteri publice ale unor legaturi de tip mafiot, dar ele fac parte, cred eu, din aceeasi piesa. Poate un cititor mai inteligent, sau cu mai multa inspiratie, va descalci tainele acestor actiuni care sfideaza bunul simt.

Dan Badea
"

Frica genei comuniste din Romania face prozeliti-CNA avertizează Antena 3 şi Realitatea Tv.

CNA avertizează Antena 3 şi Realitatea Tv.: "CNA a decis să trimită scrisori de atenţionare posturilor Antena 3 şi Realitatea TV deoarece în materialele informative din ziua votului au apărut diferenţe în tratarea candidaţilor. La Realitatea TV, au apărut diferenţe în tratarea candidaţilor, difuzând în cadrul ştirilor un CV a lui Mircea Geoană, fără a difuza un unul al lui Traian Băsescu. De asemenea, postul a mai difuzat şi o declaraţie a lui Dinu Patriciu în direct de la ieşirea de ..."

Frica genei comuniste din Romania face prozeliti - Doi directori din Radio Romania Actualitati risca...

Frica genei comuniste din Romania face prozeliti


[http://www.ziua.ro/news.php?id=46660&data=2009-12-05]
Doi directori din Radio Romania Actualitati risca demiterea din cauza spotului politic difuzat in ziua scrutinului: "Comitetul Director al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) s-a intrunit duminica pentru a discuta masurile ce se impun in privinta spotului anti-Basescu difuzat duminica, sanctiunile propuse fiind demiterea directorului tehnic si a celui editorial, pe motiv ca materialul nu putea sa fie introdus in emisie fara concursul cuiva din interior, relateaza NewsIn. Surse din SRR au declarat ca spotul nu ar fi putut fi difuzat la radio fara implicarea cuiva din redactie, astfel directorul tehnic si cel editorial risca demiterea. (Z.O.) (06 decembrie 2009 ora 15:55:16)"

FRICA MARE FACE SA SE UTILIZEZE ORICE MIJLOACE!
Exemplele de la REALITATEA TV si SSR/Radio Romania Actualitati arata in ce frica fenomenala se afla gena comunista in Romania!

--
Publicat de către Ioan-Victor DRAGAN la CARICATURA - CHARICATURES , 12/06/2009 07:05:00 AM


Detalii de la NEWSIN mai jos

Comitetul Director
al SRR s-a întrunit pentru a discuta măsurile ce se impun în privinţa spotului anti-Băsescu difuzat duminică, sancţiunile propuse fiind demiterea directorului tehnic şi a celui editorial, pe motiv că materialul nu putea să fie introdus în emisie fără concursul cuiva din interior
.

Surse din SRR au declarat pentru NewsIn că spotul nu ar fi putut fi difuzat la radio fără implicarea cuiva din redacţie, la ora transmiterii acestei ştiri propunându-se sancţiuni severe, respectiv demiterea directorului tehnic şi a celui editorial.

Radio România Actualităţi a difuzat, la ora 06:14, în cadrul emisiunii "Iarba verde de acasă" de la RRA, un spot în care o voce care o imita pe cea a candidatului Traian Băsescu spunea "Ho, ho, ho, am păcălit, am ţepuit", apoi era introdus un fragment cu vocea reală a acestuia, care spunea: "Am promulgat legea salarizării profesorilor", "Voi demisiona în maxim cinci minute". Spotul se termina cu un fragment rostit de Ion Iliescu. "Îl recomandăm cu toată căldura, votaţi-l pe Mircea Geoană".

"Comitetul Director al Societăţii Române de Radiodifuziune a luat măsurile ce se impun şi a declanşat astăzi o anchetă internă pentru
a verifica circumstanţele a ceea ce se bănuieşte a fi un atac informatic extern asupra producţiilor radiofonice ale Radio Romania
Actualităţi", se arată într-un comunicat al RRA remis agenţiei NewsIn.

Preşedintele-director general al SRR, Maria Ţoghină, a trimis un răspuns şi la sesizarea PDL către Consiliul Naţional al Audiovizualului căruia i se cere să elucideze circumstanţele în care a fost difuzat spotul. "Vă aducem la cunoştinţă că astăzi, 6 decembrie 2009, în cadrul emisiunii "Iarba verde de acasă" a fost intercalată, în jurul orei 6 şi 14 minute, o secvenţă sonoră piratată", răspunde Maria Ţoghină într-o scrisoare adresată preşedintelui Băsescu.

Ţoghină precizează că au fost difuzate circa 50 de secunde dintr-un colaj intercalat cu o durată de 5 minute. "Precizăm că înregistrarea originală a emisiunii încărcată în sistemul informatic de emisie nu conţinea acele secvenţe sonore şi putem proba cu CD-ul martor aflat în emisie", se mai spune în scrisoarea lui Ţoghină.

CNA a sancţionat doar cu somaţie publică Radio România Actualităţi pentru difuzarea spotului, pentru că, până acum, postul de radio nu a mai avut abateri de la reglementările privind campania electorală.

Campanie electorala in direct sustinuta de GEOANA,PATRICIU si comentatoarea postului REALITATEA TV intre 10.05 SI 10.28

La aceasta ora 10.18 ,la REALITATEA TV ,un panegiric pentru GEOANA pe fondul transmisiei directe de la Liceul Jean MONET de la votul lui GEOANA !!!!!
Reportajul a durat circa 12 minute ,Geoana intalnindu-se si cu prietenul de la Trustul ENERGO-MONTAJ- Mihai MONTANU ,cu care s-a sarutat libidinos pe...holul scolii.
Concluziile le-a pus, prin declaratii,de LINISTE SI normalitate - mogulul petrolist - arhitect Dinu PATRICIU......

Campanie sustinuta in direct si la o ora de varf de GEOANA,MONTANU,PATRICIU si comentatoarea si lingatoarea de serviciu de la REALITATEA tv.

Se pregateste tovarasul ION ILICI ILIESCU si consoarta....

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1