luni, 28 decembrie 2009

Iliescu l-a ucis pe Ceauşescu la ordinul Moscovei?

Iliescu l-a ucis pe Ceauşescu la ordinul Moscovei?: "


Nu am de ce să regret executarea lui Ceauşescu. El a plătit pe merit, pentru că era principalul vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.

Asta afirma astăzi, Ion Iliescu, cel despre care Virgil Măgureanu, fostul său coleg de conspiraţie, primul şi cel mai longeviv şef al SRI, afirmă că era desemnat drept succesorul liderului comunist încă din anii ‘70. Ani când Ceauşescu a decis marginalizarea lui Iliescu – considerat până atunci un adevărat fiu adoptiv al cuplului dictatorial, din motive legate de suspiciunea întemeiată că ar deservi serviciile secrete sovietice. “Curentul” a dezvăluit astăzi principalele nebuloasele legate de asasinarea lui Ceauşescu în urmă cu 20 de ani, de la operaţiunea KGB-GRU la trucarea execuţiei şi implicarea directă a lui Iliescu în crimele din decembrie 1989.

Trecutul lui Ilescu este mult mai tenebros decât şi-l pot închipui oamenii simpli. în realitatea, ura care îl anima şi astăzi pe Ion Marcel Ilici Iliescu (numele real) împotriva poporului român se datorează în mare parte şi faptului că însăşi originile sale sunt anti-româneşti. Conform biografiei secrete a lui Ion Iliescu, publicată de scriitorul şi cercetatorul Vladimir Alexe sub titlul “Candidatul Manciurian” unul dintre bunicii săi a fost bolşevic sadea, pe numele său Vasili Ivanovici. S-a refugiat în România fiind urmărit de poliţia ţaristă pentru activităţi subversive anti-naţionale.

Tovarasul Iliescu: dau cuvantul tovarasului Ceausescu, secretarul general al Partidului



Ion Iliescu, discurs “revolutionar”



Petre Ţuţea confirma: Ceausescu, asasinat de Brucan; Iliescu, omul rusilor si al lui Gorbaciov



"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1