sâmbătă, 21 august 2010

Blogul Cristinei : Radu Golban, cel care a descoperit datoria Germaniei catre BNR: Da...


Blog: Cristina

Postare: Radu Golban, cel care a descoperit datoria Germaniei catre BNR: Daca nu as crede in posibilitatea recuperarii acestor bani nu m-as fi angajat in acest demers

Link: DATORIA Germaniei care ROMANIA veche din 1944

http://www.blogger.com/


citeste si SOLD ISPITITOR 

dar si ADEVARUL:

Un comentariu :

  1. Germania datoreaza Romaniei - 18,8 mld.euro !



    1.

    peromaneste (12 hours ago | reply | delete)

    Nici nu stiu ce sa fac, sa plang de bucurie sau necaz. Hai s-o dau peromaneste: Daca e adevarat si documentul e pe bune, pe cat punem pariu ca o sa cumpere dl. Tiriac datoria aceasta de la statul Roman?
    2.

    ioanvickdrag (5 hours ago | edit | delete)

    Autoritatile si BNR tac, studiaza cazul - cam asa de la 25 la 70 spre o suta de ani,in propriul stil romanesc.In Bundestag s-a facut o interpelare de un politician de stanga,un politician roman ii da tarcoale timisoreanului,pe romaneste ....Daca ai nostri tac inseamna oare ca negociaza in secret cu nemtii ? Ai nostri ca brazii ,cu mucii pe piept ,ca si in cazul tezaurului de la Moscova !Oricum stirea veche de vreo 2 luni s-a rostogolit pentru a se construi iluzia sperantei in Romania....vom mai vorbi de Tiriac&Patriciu,Bundestag si Duma.
    Abia astept negocieri MERCKEL-BOC sub inaltul patronaj al Amiralului si Contra-Amiraluilui BASSE , pe marginea unei noi sosele de centura din Banat sau Ardeal....
    3.

    peromaneste (2 hours ago | reply | delete)

    "negocieri MERCKEL-BOC" la noi nu se negociaza, se executa miscarea venita in plic.

    Noi ar trebui sa-l studiem INTEGRAL pe Eminescu pentru a vedea cat de putin s-a schimbat; ne-am oprit la Caragiale. Diferenta dintre cei doi este de adancime, ca altfel adevarul amandoi il spun.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1