joi, 23 septembrie 2010

GERULA ANONIMA zice: MAIMUŢICA SE VREA MARE ,VORBEŞTE DE SUSPENDARE (singura soluţie,Ponta,marş în p…mă-tii,nu ştii constituţie)




MAIMUŢICA SE VREA MARE ,VORBEŞTE DE SUSPENDARE (singura soluţie,Ponta,marş în p…mă-tii,nu ştii constituţie): "
FRUMUSEI BAIETEI - MAIMUTOII ASTIA ! Oare au timp sa si-o traga intre doua pauze parlamentare sau in cursa de Bruxelles unde se duc sa cunoasca euro-parlamentarele lor pe dinauntru ? Oricum - inpererecherea lor locala sau europeana e platita de prostimea care e pusa sa-i voteze in timp ce ei se cauta de paduchi !


TEXT ORIGINAL :
Când Dumnezeu a împărţit prostia,nesimţirea şi tupeul , lui Ponta i–a dat din plin din fiecare. Deci, după ce aseară la B1 tv. Băsescu l-a făcut muci,ştergînd pe jos cu tupeistul Ponta,acesta iese la rezbel , declarînd că în momentul în care Traian Băsescu va promulga legea privind sistemul unitar de pensii publice, PSD va declanşa procedura de suspendare a acestuia din funcţia de şef al statului, întrucât în acest moment vor fi întrunite toate condiţiile pentru o asemenea acţiune deoarece ,zice el ,prin promulgarea acestui act normativ, preşedintele Băsescu va legitima frauda care s-a produs în Parlament. El a argumentat că prin eventuala promulgare a legii pensiilor în forma adoptată de Camera Deputaţilor, considerată “frauduloasă” de PSD, Traian Băsescu ar încălca art. 80 alin (2) din Constituţie.Prevederea invocată de Ponta precizează că “preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice”, iar “în acest scop, preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”.

Singura soluţie,Ponta,marş în p…mă-tii,nu ştii CONSTITUTIE,ARTICOLUL 77

(1) Legea se trimite, spre promulgare, Preşedintelui României. Promulgarea legii se face în termen de cel mult 20 de zile de la primire. (2) Înainte de promulgare, Preşedintele poate cere Parlamentului, o singură dată, reexaminarea legii.

(3) Dacă Preşedintele a cerut reexaminarea legii ori dacă s-a cerut verificarea constituţionalităţii ei, promulgarea legii se face în cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate după reexaminare sau de la primirea deciziei Curţii Constituţionale, prin care i s-a confirmat constituţionalitatea. De fapt,lucrurile stau niţel altfel,pe ici,pe colo,prin punctele esenţiale Cum sa conteste presedintele o decizie a plenului? Validitatea votului a fost consfintita prin respingerea revotarii in plen; Problemele procedurale ale parlamentului nu’l privesc pe presedinte(abia asta ar fi o incalcare a constitutiei)in plus presedintele nu poate promulga o lege contestata la CCR deci asteapta decizia . Ponta nu renunţă la gargara maoistă şi cu fiecare ieşire în public se cufundă tot mai mult în ridicol.

"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1