miercuri, 13 ianuarie 2010

Greva foamei declarată la București de liderul Asociației 21 Decembrie 1989

VEZI POSTAREA ANTERIOARA CU PRIVIRE LA DOCUMENTE DISTRUSE !
CODRUTZA ARE SANGE IN INSTALATIE ???
TEODOR MARIES MAI ARE. INCA!


Greva foamei declarată la București de liderul Asociației 21 Decembrie 1989: "In Romania, liderul asociatiei 21 Decembrie, Tudor Mărieş a intrat ieri din nou in greva foamei, nemultumit că autorităţile de la Bucureşti nu ii furnizeaza documentele integrale ale dosarului revolutiei romane, de la Ministerul apararii nationale si de la Serviciul de Telecomunicatii speciale. Potrivit unui comunicat al asociatiei primit la redacţie, ieri, procurorul general al Romaniei Laura Codruţa Kovesi a promis ca va oferi asociaţiei vineri 15 ianuarie, toate documentele solicitate de la ..."

La 20 de ani dupa lovitura de stat, documente din dosarele revolutiei din 1989, de negasit

LA CE SA NE FI ASTEPTAT DE LA ARMATA DE SECURISTI SI ACTIVISTI COMUNISTI DE CARE ERA PLINA TARA???
DAR COMISIILE SE STIU DIN CINE SUNT FORMATE? DAR PE EI NU-I GASESTE NIMENI SAU IARASI SE ASCUND IN SPATELE HARTIILOR DIN LEGISLATIA CEAUSESCU=ILIESCU=KGB-RSR=URSS SUNT PE VECI VECILOR PRIETENE ????
NU ARE NIMENI SANGE IN INSTALATIE IN TZARA ASTA ? PARCA BASESCU PROMITEA CEVA ,DAR A ACAM IMBATRANIT DEGEABA...
PROCURORII MILITARI I-AU INVATAT CE SA FACA ? ACEI PROCURORI MILITARI CARE SEMNAU DAR NU-SI DECLINAU NUMELE PE DOCUMENTE INAINE DE '89....

IATA STIREA:

La 20 de ani dupa lovitura de stat, documente din dosarele revolutiei din 1989, de negasit: "Unele documente ce apartineau Comandamentului National al Granicerilor au fost distruse in 1993, pentru ca s-a considerat ca expirase perioada in care puteau fi pastrate, se arata intr-un document al MAI din dosarul Revolutiei, ridicat de la Parchet de revolutionarii de la Asociatiei 21 Decembrie, transmite NewsIn. 'Potrivit prevederilor instructiunilor arhivistice 'I.A. 84' care s-au aplicat in C.N. Gr. pana in anul 1993, comisii abilitate au clasat si distrus documentele ce nu faceau obiectul indosarierii si pastrarii un timp indelungat (exemple: registrul privind registrul de zi- timp de pastrare 3 ani, foi de stare a garzii-un an, procese verbale, note telefonice, rapoartele ofiterilor de serviciu si ... (Z.O.) (13 ianuarie 2010 ora 20:06:29)"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1