miercuri, 3 februarie 2010

Criminalii sunt printre noi si se apara de 20 de ani: Armata şi-a falsificat jurnalele de luptă. Vorbesc de “clanul Ceauşescu” încă din 18 (video)

UN TEXT NEAPARAT DE CITIT PE BLOGUL LUI Marius MIOC:

Armata şi-a falsificat jurnalele de luptă. Vorbesc de “clanul Ceauşescu” încă din 18 (video): "A 2-a parte a conferinţei de presă ţinută în 31 ianuarie 2010 de asociaţia “21 Decembrie”. Vezi şi prima parte a respectivei conferinţe de presă: Cererile de comisii rogatorii pentru ziariştii străini ucişi la revoluţie s-au blocat la secţia de relaţii internaţionale a parchetului. Comentariile mele sînt inserate în text cu litere cursive, între paranteze [...]"

CRIMINALII SUNT PRINTRE NOI SI ACTIONEAZA SUB ADAPOSTUL UNIFORMELOR,AL GRADELOR, AL VILOAIELOR,AL PENSIILOR,AL SANTAJELOR, AL STRANGERILOR DE MANA CU PUTEREA - ORICARE CULOARE ARE EA....

Poetul nepereche Mircea Dinescu, pe mâna ANI - OARE DE CE NU MERGE CNSAS ??!

Parerea mea despre o stire

PAREREA MEA :

UNU:Poetul nepereche Mircea Dinescu, pe mâna ANI -
DOI:OARE DE CE NU MERGE CNSAS ??!
TREI:ATI AUZIT CHITZAIALA poetului nepoet fara pereche?
PATRU:De ce oare nu se gaseste dosarul lui DINESCU??! Sau dosarul se gaseste daca este cautat...dar cine are interes sa-l gaseasca???
CINCI: Scriitor - agricultor , dar de ce in Oltenia, a fost o pricopseala cu casoiul acum revendicat si neretrocedat .... de ce agricultor-poet in Baragan, la Slobozia
....
si asa mai departe!
Trompetul DINESCU va improsca pana ii vor veni spumele .... Sa vedem cine va da inapoi !

STIREA:

Mircea Dinescu, pe mâna ANI: "
mircea dinescu joker
Poetul-portofel Mircea Dinescu a ajuns pe mâna Agenţiei Naţionale de Integritate deoarece începând cu data de 27.03.2006 se află în stare de incompatibilitate, întrucât deține simultan atât calitatea de membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), cât și funcţia de administrator al unor societăți comerciale.
[Poza, de la Victor Roncea]
© Naşul. Toate drepturile rezervate.
"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1