miercuri, 12 mai 2010

APROPOS DE ROMANIA IN CRIZA : Un jucator mort pe teren a primit cartonasul galben pentru simulare ....Asa si cu economia postsocialista romaneasca !

Un jucator mort pe teren a primit cartonasul galben pentru simulare
de Lucretia Andriev HotNews.ro
Joi, 6 mai 2010, 12:12 Sport | Fotbal

Un jucator de fotbal a suferit un atac de cord si murit in timpul unui meci dintr-o divizie regionala din Croatia, arbitrul de centru aratandu-i in momentul prabusirii acestuia pe teren cartonasul galben, crezand ca sportivul simuleaza un fault.

Goran Tunjic, in varsta de 32 de ani a cazut pe teren in minutul 35 in partida pe care echipa sa, Mladost FC, o disputa in fata celor de la Hrvatski Sokola. Sportivul a suferit un atac de cord, insa arbitrul nu si-a dat seama si s-a apropiat de el pentru a-i arata cartonasul galben. Centralul a realizat dupa cateva secunde de greseala facuta si a chemat staff-ul medical.

Tunjic a fost dus la cel mai apropiat spital, dar doctorii nu au mai putut face nimic pentru el. "Era minutul 35 al meciului si am observat ca a cazut pe teren. Doctorii au incercat sa-l ajute pe Goran, dar nu mai puteau sa faca nimic pentru el. Pur si simplu a murit pe loc", a declarat un purtator de cuvant al clubului croat, mentionand ca jucatorul nu a mai avut inainte probleme medicale, informeaza Croatian Times.

' http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-7223658-jucator-mort-teren-primit-cartonasul-galben-pentru-simulare.htm (sent by Yahoo! Toolbar)

10 mai, Ziua Regelui! - scurt si cuprinzator de la Marius CRUCERU

10 mai, Ziua Regelui! (P): "
De ce amintesc de ziua Regelui?
Pentru că Regele Mihai I este un om extraordinar şi pentru că în “Biblie nu am găsit Preşedinţi I şi Preşedinţi II, ci numai REgi 1 şi Regi 2″. :)
11401062711.jpg
De aia!
Într-o Republică în care viaţa politică ne oferă atîtea pricini de rîsu-plînsu “bîlbăiala” dînsului în care adversarii săi politici au găsit pricină de batjocură, este atît de elegantă faţă de bîlbîielile liderilor politici ale acestui veac.
Tot respectul!

Îndosariat la:dulce Românie, Fabrica de barbati, Oameni, Pătrăţoşenii "

De la Oreste:Intre Mondialism si Globalizare

(title unknown): "
Intre Mondialism si Globalizare


Doua curente modeleaza evolutia constiintei umane, in fiecare generatie. Unul, inspirat din Lumile Inalte, progresist, care propovaduieste armonia, buna intelegere, pacea, libertatea si celalalat, retrograd, separatist, totalitar, manipulator, contectat la planurile inferioare, demonice. In istorie, cele doua motoare care intretin si consuma energia vitala a omului de la nastere la moarte s-au ascuns in centrele unor societati initiatice incercand fiecare dintre ele sa-si promoveze idealurile si sa-si etaleze argumentele. Astazi, expresia celor doua se regaseste in Modialism si Globalizare. Mondialismul se bazeaza pe filosofia intregului si recunoaste scanteia divina din om, indiferent de rasa, cultura, religie, sex, propovaduieste cunoasterea de sine si a universului pentru a intelege si respecta legile cosmice in cunostinta de cauza si prin asumare individuala. Accentul este pus pe logosul a fi. Globalizarea se bazeaza pe acumulare, animata asadar de verbul a avea. Aici banii sunt forma energetica aducatoare de putere, influenta si care cumpara constiinte, corupandu-le! In mod voit, anumite grupuri de presiune confunda cele doua curente intre ele oferind opiniei publice o imagine haotica, caci, de cand lumea, unii conducatori s-au bazat pe dictonul 'divide et impera!'. Asadar, Mondialismul este integralist, operand cu simboluri, iar globalizarea este separatista operand cu diaboluri. Intre cele doua paralele se interpune o perpendiculara si aceasta reprezinta Vointa Divina, este calea ascendenta a tuturor religiilor spirituale. Pe ea, omul dorintei de a se mantui va gasi intotdeauna predicatele adevarului definite de Frumusete, Intelepciune si Forta!
"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1