luni, 21 iunie 2010

Un scandal in derulare: Sediul OTV, închis temporar pentru percheziție

Scandalul este in derulare,DDD-diaconescu da cu subsemnatul la DNA,Doru PARV a dat cu subsemnatul pe la Arad si e adus pentru confruntare cu DDD cu duba politiei, Tudor BARBU si Silviu ALUPEI transmite scandalul in direct , in studioul din PRECIZIEI sunt prezente aprope 900.000 de semnaturi pentru noua lege Cojocaru pentru care au inceput operatiunile de confiscare de politicienii vechi si noi ...
Aceasta dupa ce DDD-diaconescu si-a anuntat ,cu trei zile in urma, alaturi de curajoasa batrana cu simt civic zisa BASEASCA , intentia de a intra in politica pentru cei multi FURATI de mana de activisti politici din ultimii 20 de ani.....

STIREA:

Sediul OTV, închis temporar pentru percheziție: "

dan-diaconescu-evz1Procurorii DNA, însoţiţi de jandarmi și mascați, au descins astăzi la sediul OTV şi la locuinţa lui Dan Diaconescu, patronul postului.


Anchetatorii caută mai multe casete ce ar constitui probe în dosarul “clarvăzătoruluiDoru Pârv, care a fost prezent în mai multe ediții ale emisiunii Dan Diaconescu Direct. În prezent, Doru Pârv este cercetat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.


Istoric: Dan Diaconescu a fost audiat, în luna februarie, la DNA ca martor într-un dosar în care primarul unei comune arădene l-a denunțat pe Doru Pârv că i-ar fi cerut peste 100.000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromițătoare la adresa edilului.


Pe timpul derulării perchezițiilor, sediul OTV este închis. Nimeni nu este lăsat să iasă, iar cei care vor să intre o pot face doar pe bază de legitimaţie.


Avocatul lui Dan Diaconescu, Cătălin-Daniel Fenechiu, a declarat pentru Mediafax că existenţa unor mandate de percheziţie emise pe numele unei persoane înseamnă implicit faptul că respectiva persoană este sub învinuire, însă a adăugat că lui Dan Diaconescu nu i s-a adus la cunoştinţă până în acest moment nicio învinuire.


Avocatul a precizat că Dan Diaconescu se află în prezent la mare, iar la locuinţa acestuia se află doar soacra lui şi menajera, precum şi alţi avocaţi ai patronului postului OTV.


Foto: EVZ


"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1