miercuri, 23 iunie 2010

Un scandal in derulare: Primarul denuntator al lui DDD , Ioan Florin Mot este finul lui Gheorghe Falca, finul lui Traian Basescu

NICI NU CREDEM!
Dar de vazut pe net interviul personajului denuntator care vorbeste in varful limbii precum ca nu a avut contact direct cu Dan DIACONESCU...



TV-net.ro - Ioan Florin Mot este finul lui Gheorghe Falca, finul lui Traian Basescu: "Tue, 22 Jun 2010 18:41:27 EEST ~ Primarul din comuna Zarand, denuntatorul tandemului Doru Parv si Dan Diaconescu, ar fi fost cununat de catre primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, finul presedintelui Traian Basesecu. Ioan Florin Mot este finul lui Gheorghe Falca, finul lui Traian Basescu


"

Traian Basescu are un nou consilier de siguranta nationala: Radu Moraru! Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT

Traian Basescu are un nou consilier de siguranta nationala: Radu Moraru !
Presa a devenit subiect principal al serviciilor secrete si a CSAT, iar ce apare azi intr-un document de strategie nationala - a spus-o in direct clarvazatorul Radu MORARU !
Apropos,de ce nu lucreaza Morarul vineri,sambata si duminica spre nasirea definitiva a echipei guvernamentale ??? De ce nu-i apara NASUL Radu MORARU permanent , sapte zile din sapte si la o ora de varf pe guvernantii cei viteji punandu-le spatiu de emisie cat mai generos si mai dedicat ????

Clarviziunea lui Moraru a aparut urmare a discutiilor pe care Nasul le-a avut in anturajul puterii cu care se intalneste vinerea,sambata si duminica, parerea mea!

STIREA:

TV-net.ro - Traian Basescu a facut ce i-a cerut Radu Moraru. Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT: "Wed, 23 Jun 2010 16:16:02 EEST ~ Radu Moraru, realizatorul emisiunii 'Nasul', de la B1 Tv, unul dintre soldatii razboiului 'democratiei cu presa', a anticipat o teza din Strategia nationala de aparare: pericolul raspandirii de informatii false. Traian Basescu a facut ce i-a cerut Radu Moraru. Presa e treaba serviciilor secrete si a CSAT

"

Cătuşele lui Dan Diaconescu descătuşează audienţa OTV

Cătuşele lui Dan Diaconescu descătuşează audienţa OTV: "

DAN DIACONESCU - RETINERE - DNAArestarea lui Dan Diaconescu a săltat puternic ratingul postului pe care îl deţine. Ieri, ratingul mediu pe zi a fost dublu faţă de ziua de luni. Creşteri de audienţă au fost şi seara. Cu Dan Diaconescu în cătuşe, OTV a fost ieri pe locul patru în topul audienţelor.

Iată câteva detalii:

  • Audienţa medie a zilei de ieri, în mediul urban, a fost de 155.000 de telespectatori (1,4 rating). Luni, în prima zi de audieri la DNA, media a fost de 74.000 de persoane.
  • După media pe zi, OTV a fost pe locul 4, după Pro TV, Antena 1 şi TVR 1.
  • Ieri seara, între orele 19.00 şi 24.00, aproximativ 267.000 de telespectatori au stat pe OTV, în medie pe minut (2,3 rating). Luni, media a fost de 198.000 de persoane. În iunie, în mod normal, media era de 103.000 telespectatori.
  • În intervalul 19.00-24.00, OTV a fost tot pe locul patru, după Pro TV, TVR 1 şi Antena 1. Luni, OTV era pe şase. În luna iunie, OTV era, în general, pe locul 11.
  • Vârful de audienţă a fost la 20.56: în acest minut, 461.000 de telespectatori erau pe OTV.

Foto: Octav Ganea, Mediafax Foto

Citeşte şi:


"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1