vineri, 25 iunie 2010

Vuvuzelul BASESCU si Vuvuzela BOC :Pentru ca Basescu nu a apucat sa-l invarta de cheita, Boc nu poate spune care e Planul B

Vuvuzelul BASESCU si Vuvuzela BOC - SERIAL DE DESENE ANIMATE

Pentru ca Basescu nu a apucat sa-l invarta de cheita, Boc nu poate spune care e Planul B: "Boc s-a intors cu fundul la popor, anuntand masuri alternative pe care le va decide cu partenerii pe care ieri ii injura"

Un scandal in derulare:DAN DIACONESCU in libertate ! Decizia tribunalului - de astazi ora 20.00.


Un scandal in derulare: DAN DIACONESCU in libertate ! Decizia tribunalului - de astazi ora 20.00.
DNA - in flagrant delict de luare de muie!

Catusele celor doi au fost desfacute de mascati in uralele celor prezenti in sala de judecata!

Precum v-am spus !
CCC - vot impotriva lui basescu si boc !
tribunalul impotriva procuraturii si impotriva politiei politice actuale!
Vuvuzelul Basescu si Vuvuzela Boc cauta solutii in continuare !...
Luni pe cine mai aresteaza, pe nasu' lui finu' lui nepotu' ,pe felix si otilia , pe sov+luca...????


mai jos rezumate din aceasta saptamana pe tema dd-otv
Cazul Dan Diaconescu în presă. Magistrații Judecătoriei sectorului1: “Și-a folosit informațiile de jurnalist în interes propriu”: "
DAN DIACONESCU - RETINERE - DNAZiarele au scris pe larg despre cazul Dan Diaconescu. Ziarele au vorbit despre motivarea magistraților cu privire la arestarea preventivă a boss-ului OTV, despre decizia lui Diaconescu de a-și face un partid politic și chiar despre felul în care acesta își petrece timpul în celulă.

Jurnaliștii EVZ au mers chiar la Caracal, locul natal al mogulului OTV, pentru a sta de vorbă cu cei care îl cunosc pe “Dănuț” de când era mic.

O analiză cu sprijinul agenţiei de monitorizare Media Image:

Diaconescu, în presa zilei:

Un subiect aproape nelipsit din ziarele de ieri a fost motivarea de arestare a lui Dan Diaconescu, formulată de magistrații Judecătoriei Sectorului 1. Astfel, judecătorii au spus că “inculpatul, în loc sa-si exercite profesia de jurnalist in scopul informarii publicului, a inteles sa dobandeasca prin aceasta avantaje financiare in mod ilicit“.

Un alt motiv invocat de magistrați a fost riscul ca acesta sa pericliteze ordinea publica. Magistratii au fost convinşi că Diaconescu ar fi declanşat un război mediatic împotriva lor, dacă ar fi fost eliberat: “Cu stilul cu care ne-a obişnuit, va denigra pe toată lumea, va aduce acuzaţii la adresa tuturor, aşa cum postul TV a făcut şi în ultimele 24 de ore de la declanşarea prezentei anchete“. (Cancan)

Partidul politic al lui Dan Diaconescu

Din spatele gratiilor, Dan Diaconescu plănuiește să-și înființeze un partid politic. Potrivit declarației unuia dintre avocați, patronul OTV a decis să constituie o asociaţie a presei nealiniate politic sau „mogulilor“, dar şi un partid politic.

Avocatul lui Diaconescu: „Clientul meu s-a gândit că trebuie să acţioneze într-un fel, pe de altă parte ideea unui partid sau implicarea sa în politică era o idee de a sa mai veche. Partidul pe care vrea să-l construiască se bazează pe doctrina şi politica lui Nicolae Iorga, care spunea că un partid trebuie să fie mai puţin implicat politic ca jucător şi să fie în schimb un bun administrator. (…) Totodată, în sistemul juridic, domnul Diaconescu mi-a spus că vrea să introducă curtea de juraţi, după modelul Statelor Unite ale Americii şi să funcţioneze cauţiunea. (Curentul și Ring)

Amintiri din copilăria lui Dan Diaconescu

Jurnaliștii de la Evenimentul Zilei și Click au mers până la Caracal pentru a vedea ce spun oamenii simpli despre situația în care se află cel pe care ei îl alintau, în trecut, “Dănuț”.

Afară, pe strada Mihai Viteazul din Caracal, patronul OTV e tot “Dănuţ“. Când vorbesc despre el, vecinele, trecute de prima tinereţe, utilizează tot arsenalul stilistic: epitete peste epitete şi comparaţii cu Mesia, Sfântul Gheorghe sau Ahile. Concluzia: “El e pasărea Felix!… sau cum îi zice ăleia care renaşte…”. [...] Aplecarea spre matematică despre care pomeneşte tatăl său l-a dus pe patronul OTV, la liceu, într-o clasă cu profil real. “Era elev bun, mai chiuleam, mai jucam fotbal. Nu ştiu dacă plănuia să fie ziarist, dar mereu se gândea cum să facă bani. Cred că i-ar fi scos şi din piatră seacă!”, povesteşte un fost coleg. (Evenimentul Zilei).

Pe strada Mihai Viteazul din Caracal, oraşul natal al prezentatorului TV Dan Diaconescu, e jale mare. Vecinii familiei au ieşit ieri după-amiază în faţa porţii supăraţi foc că Dănuţ, aşa cum îl alintau pe omul de afaceri atunci când era mic, a fost reţinut de DNA. “Să-i dea drumul domne’ că sigur nu a făcut nimic. El e băiat bun, provine dintr-o familie bună, taică-său a lucrat în Aviaţie, maică-sa la bancă. Un băiat mai cuminte şi deştept decât el nu am avut pe stradă. Aici e vorba de invidia celorlalte posturi de televiziune, că noi, ăştia mai săraci, numai la OTV ne uităm”, este de părere Vinuţa Glie (65 de ani). (Click)

“Micul Prinț” din celulă

Ziarele au mai scris și despre starea de spirit a mogulului încarcerat și despre felul în care își petrece acesta timpul în celulă.

Dan Diaconescu are parte de simpatia tuturor celor din arestul Poliţiei Capitalei. Gardieni sau arestaţi, toţi îl tratează cu respect şi simpatie ca pe un mic „Prinţ“, ne-au declarat avocaţii producătorului OTV, care l-au vizitat, ieri, în spatele gratiilor pe Dan Diaconescu. „A devenit un mic fel de şef, toată lumea îl întreabă, toată lumea îi cere părerea“, ne-a declarat unul dintre apărători. Pentru a-şi ocupa timpul, Dan Diaconescu se uită tot timpul la televizorul din celulă, unde stă alături de alte patru persoane. (Curentul)

Șpăgi codate: televiziuni și plasme adică bani și terenuri

Magistraţii au ajuns la o concluzie şocantă în procesul lui Diaconescu. Înregistrările telefonice au scos la iveală faptul că, după ce i-a cerut primarului Moţ 200.000 euro să nu publice materiale compromiţătoare la adresa sa, şeful OTV s-a mulţumit să primească în schimbul tăcerii 31.000 € şi 2.000 ha de teren, adică suprafaţa oraşului Mizil. Din cauza crizei financiare, în final, Diaconescu s-a mulţumit cu 2.000 de hectare de teren agricol situat în judeţul Arad, evaluat la 120.000 euro. (Click, Gândul și România liberă)

Foto: Octav Ganea, Mediafax Foto

"

ETETE ! Sorin Frunzăverde: "Cei care au propus tăierea pensiilor, să demisioneze"

OARE CINE O FI CEL CARE A POMENIT PRIMUL , PE 6 MAI, LA O ORA DE VARF - DECI A PROPUS - CIUNTIREA PENSIILOR CU 15% SI 25% A SALARIILOR ????

CINE SI CAT A CASTIGAT DIN FRECAREA MENTEI TIMP DE 50 ZILE ?????

BOC, BOC, BOC ! TRECI LA LOC ! ca ai ascultat orbeste propunerile din 6 mai 2010 !

FRUNZAVERDE DE DUDAU O S-O DUCEM SI MAI BINE.....

STIREA :

Sorin Frunzăverde: "Cei care au propus tăierea pensiilor, să demisioneze": "Vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat că susţinătorii măsurii de micşorare a pensiilor trebuie să îşi dea demisia. La rândul său, Laszlo Borbely, de la UDMR, a precizat că formaţiunea politică pe care o reprezintă nu..."

BOC CEL MIC cu capu'n gard !

Cartoon World - Bronzit Constantin: ""

Vai de securitatea noastră,traiasca SECURITATEA lor!

Vedeti de ce nu avem o lege noua a serviciilor de informatii ??? Ne complacem si se complac in mocirla legislativa lasata
mostenire de ion ilici iliescu si chiar de nici-o-lae ceausescu ....


Vai de securitatea noastră: "

Ăsta e textul pe care s-a scandalizat poporul din presă. Vreau să ştiu şi eu o campanie împotriva unei instituţii, nu împotriva unor reprezentanţi ai unor instituţii. Modul în care e scris textul denotă o gândire de tip 'Statul sunt eu!'.

Singura campanie împotriva unei instituţii democratice a fost cea a lui Traian Băsescu împotriva Parlamentului. Presa a avut campanii murdare împotriva diferitelor persoane, inclusiv împotriva Preşedintelui Băsescu, dar niciodată împotriva Preşedinţiei sau altei instituţii a Statului.

Dacă eu spun că Guvernul, prin reprezentanţii săi, a greşit de nenumărate ori prognozele economice, a ascuns realităţile economice şi a minţit nu înseamnă că am ceva cu instituţia ci cu temporarul Guvern Boc.

Dacă un jurnalist sau instituţie de presă fac presiuni ca să obţină foloase economice, şi fac ceva ilegal, să plătească. Cum e în cazul lui DD, dacă va fi găsit vinovat.

În general, presiuni se pot face doar asupra persoanelor care au în spate fapte care 'predispun' la astfel de presiuni. Am şi eu o întrebare, de ce a plătit omul ăla 30.000 de Euro şi nu s-a dus direct la Poliţie? Presa şantajează oameni şantajabili. Iar Statul trebuie să ia măsuri împotriva ambelor grupuri.

Tot textul nu reprezintă decât o frustrare de copil râzgâiat în faţa rezultatelor proaste de la şcoală, era să zic guvernare. Şi care sare la bătaie. Vai de securitatea noastră.

PS M-am uitat în strategiile de securitate ale UK, US şi UE. Nicio vorbă despre presă. Dar acolo o campanie de presă care spune că un funcţionar public a făcut un matrapazlâc se încheie aproape totdeauna cu demisia funcţionarului. După care urmează Justiţia. Care funcţionează. La Justiţie e buba, nu la presă.

UPDATE
ART. 2
Serviciul Roman de Informatii organizeaza si executa activitati pentru culegerea, verificarea si valorificarea informatiilor necesare cunoasterii, prevenirii si contracararii oricaro actiuni care constituie, potrivit legii, amenintari la adresa sigurantei nationale a Romaniei.


ART. 9

In vederea stabilirii existentei amenintarilor la adresa sigurantei nationale,cadre anume desemnate din Serviciul Roman de Informatii pot efectua, cu respectarea legii, verificari prin:solicitarea si obtinerea de obiecte, inscrisuri sau relatii oficiale de la institutii publice;consultarea de specialisti ori experti; primirea de sesizari sau note de relatii, fixarea unor momente operative prin fotografiere, filmare oti prin alte mijloace tehnice.

ART. 10
In situatiile care constituie amenintari la adresa sigurantei nationale a Romaniei, Serviciul Roman de Informatii, prin cadre stabilite in acest scop, solicita procurorului eliberarea mandatului prevazut de art.13 din Legea privind siguranta nationala a Romaniei pentru desfasurarea activitatilor autorizate de acesta. - din Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii

Art. 6.
Organele de stat cu atributii in domeniul sigurantei nationale sint: Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza, precum si Ministerul Apararii Nationale, Ministerul de Interne si Ministerul Justitiei, prin structuri interne specializate.
Activitatea pentru realizarea sigurantei nationale este organizata si coordonata de catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.


Art. 7.
Consiliul Suprem de Aparare a Tarii are, in domeniul sigurantei nationale, urmatoarele atributii:
a) analizeaza datele si informatiile obtinute si evalueaza starea sigurantei nationale;
b) stabileste principalele directii de activitate si aproba masurile generale obligatorii pentru inlaturarea amenintarilor prevazute in art. 3;....
din - Legea nr. 51/1991 privind siguranta nationala a Romaniei

'fenomenul campaniilor de presa la comanda, cu scopul de a denigra institutii ale statului, prin raspandirea de informatii false despre activitatea acestora, presiunile exercitate de trusturi de presa asupra deciziei politice in vederea obtinerii de avantaje de natura economica sau in relatia cu institutii ale statului' - din Strategia Naţională de Securitate

Aşa că, numai un analfabet funcţional nu înţelege că în acest fel SRI este obligat de lege să 'supravegheze' cu mijloace specifice presa. Toţi cei care spun că e doar o temă de discuţie fie mint, fie nu înţeleg pe ce lume sunt.

Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!
"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1