vineri, 9 iulie 2010

Presedintele vuvuzelelor guvermamentale, Băsescu, îi scrie AMR-ul guvernului Boc: 1 septembrie

Rastirea cat mai deasa si cat mai sonora la bobor a deveni sport preferat la presedentie.Vuvuzelul Traian si-a descarcat nervii acumulati de la 6 mai - umflandu-si bojogii in sate si comune lovite de inundatii.L-au cam lasat nervii si a inceput sa tipe la femei de varsta nevesti-sii sau a mamei sale facandu-le mincinoase ....La doua zile vuvuzela cu vulva Elena se duce sa dreaga busuiocul cu ciocolata si pantofi cu toc de 10 varsate ca ajutoare
de urgenta la napastuitii care avusesera neobrazarea sa-l infrunte pe cel mai mare conducator de vapoare de uscat inundat. Vedeti imaginea de la trecerea conducerii de partid si de stat la coada trecand peste podul de pontoane facut de armata la ordinul comandantului suprem.Vuvuzelul Traian se cam inchipuia regele Carol I trecand Dunarea in 1877 ! 
A mai fost unul care se cam rastea la popor,vreo doi-trei ani s-a rastit pana n'a mai putut... 
Din circul sapatamanii a lipsit vuvuzela europana EBA care putea sa faca donatii de scaune electrice ....cum a mai facut in campania de independenta cand s-a referit la scaunul de handicapat cu motor electric !

Galatiul a scapat,s-a inundat insa Cernavoda ! 


Băsescu îi scrie AMR-ul guvernului Boc: 1 septembrie: "Sfârşitul verii este termenul pe care şeful statului l-a dat executivului să pună în aplicare reducerea cheltuielilor bugetare. Alte sfaturi: să nu se atingă de cota unică şi să impoziteze pensiile."

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1