joi, 19 august 2010

De la Robert TURCESCU citire pe blogul sau: Precizari, explicatii si ceva scuze

De la Robert TURCESCU citire pe blogul sau : Precizari, explicatii si ceva scuze



Precizari, explicatii si ceva scuze :): "

Ziua de ieri a fost una nebuna. A sunat non-stop telefonul (as fi fariseu daca as afirma ca nu ma asteptam la asta!) si, dincolo de intimplarea in sine a demisiei din Realitatea Media, am avut pret de citeva ore posibilitatea de a vedea, inca o data, viteza uimitoare de propagare a unei stiri cu ajutorul net-ului. Citeva constatari, citeva explicatii si, intr-o oarecare masura, ceva scuze:


-da, recunosc, nu sint familiarizat, deocamdata, cu “tehnica” postarilor pe blog. Prin urmare, pentru o perioada, vor mai exista stingacii legate de editarea textelor, publicarea comentariilor etc. Sa fiu iertat!


-nu intentionez sa cenzurez mesajele critice ale celor ce vor citi acest blog decit daca ele se vor dovedi pornografice, cretine sau jignitoare. N-am pretentia sa fiu admirat neconditionat si nici nu cred ca asta e visul vreunui jurnalist, dar daca e vorba de polemica, apai polemica sa fie: adica argumentata si intemeiata!


- nu scriu dupa “noile” norme ortografice, adica “sunt” si “i” din “a” (sic!) pentru ca asa m-am obisnuit din primele zile de scoala si ma enerveaza teribil schimbarile academicienilor de dupa ’89! Deci, nu insistati!


-le multumesc tuturor acelora care mi-au dorit succes pe mai departe. Sint multi si ma bucura prezenta lor in acest spatiu virtual.


-sedinta prin care colegii mei de la Realitatea FM au fost anuntati ca de la 1 septembrie postul de radio va retransmite DOAR programele Realitatea TV chiar avut loc la zece minute dupa ce mi-am anuntat demisia. Comunicarea a fost facuta de Sorin Enache. Faptul ca Sorin Ovidiu Vintu si Sorin Freciu au anuntat mai apoi ca Realitatea FM nu se va inchide nu poate decit sa ma bucure. Nici un alt produs din Realitatea Media nu a avut intr-o perioada atit de scurta de timp o crestere atit de mare de notorietate si de audienta. Ramine de vazut ce intelege conducerea trustului prin “restructurarea” radioului.


-pret de doua saptamini voi lipsi din tara. In aceasta perioada e foarte posibil ca postarile pe acest blog sa fie destul de rare sau cit se poate de succinte. Imi mentin insa promisiunea ca ne vom intilni frecvent dupa 1 septembrie.


-va doresc o vara linistita, cit a mai ramas din ea!

"

PATRU PROTEZE pentru MINISTERUL SANATATII din Romania !


PATRU PROTEZE, originally uploaded by ioanvickdrag.

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1