duminică, 19 septembrie 2010

Dan BADEA : Ca să-l facă tonomat pe Turcescu, Vîntu l-a umflat de 25 de ori

CUM SPUNEAM, MI-E SCARBA! O firma cu activitate de comert cu amanutul sau en-gross munceste pe branci pentru cifra lunara de vanzari de 30-40.000 euro din care cu greu ajunge la un profit brut de 15-20 % . O firma de servicii are valoare adaugata de aproape 75-85% sau chiar de 100%....INTREBAREA PERSISTA : Unde zdrangane lantul lui Robert TURCESCU ???



Urmareste evolutia firmei lui Turcescu si nu poti intelege dacat ca ceva nu este adevarat 100 la suta !

Citeste materialul lui Dan BADEA :

Ca să-l facă tonomat pe Turcescu, Vîntu l-a umflat de 25 de ori: "Robert Turcescu este, de departe, cel mai bine plătit jurnalist achiziţionat, la bucată, de Sorin Ovidiu Vîntu. Cum vom arăta mai încolo, preţul lui a crecut brusc, într-o zi, de 25 de ori. Şi Turcescu a devenit, instantaneu, tonomat.

Deşi este printre primii oameni ai lui Vîntu din mass media care şi-au trădat stăpånul, el nu este mai puţin vinovat pentru jigodismul de presă practicat de"

Bibliografie antitotalitaristă pentru Prigoană

Bibliografie antitotalitaristă pentru Prigoană: "Nu ştiu cum se face, dar unele persoane care vizitează America şi petrec mai multă vreme acolo, la întoarcere, au tot felul de idei şi iniţiative totalitare, pe care le susţin până în pânzele albe, invocând, evident, democraţia şi dreptul la liberă exprimare! Ba, unii ar dori chiar să perfecţioneze societatea şi legile sale după propria viziune asupra lumii, care, ciudat ori nu, are la bază ceea ce ei înşişi susţin că ar trebui combătut cu cea mai mare forţă. Cu alte cuvinte, dacă, în subconştient, au cea mai pură şi dură exprimare fundamentalistă, în realitate o drapează cu to

1 Vot(uri)"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1