marți, 11 ianuarie 2011

PATRASCONIU dixit : Crin si Securitatea. Luni a semnat ANGAJAMENTUL!

Crin si Securitatea. Luni a semnat ANGAJAMENTUL!: "

Nu intimplator am asteptat ca Alianta PNLPCAntena 123456789 sa fie oficializata la Tribunal. PNL si PC au fost de multe ori pe aceeasi pagina, dar e pentru prima data cind colaborarea din aceste doua formule politice capata si o expresie juridica. E un amanunt extrem de semnificativ.


Ei bine, in asteptarea unui, pe de o parte atit de dorit dosar de turnator la Securitate al lui Crin Antonescu, dar atit de improbabil, riscam sa nu vedem ceva evident, la indemina si grav.


Sa ne intrebam mai intii cine e PC? Intr-o masura nesemnificativa, e acel partid condus de tinarul robotel crispat caruia, aproape ca pot sa fac pariu, nu ii stiu numele toti membrii BPN-ului liberal. Sa nu o lungesc: PC e Dan Voiculescu. Iar pe Dan Voiculescu scrie mare Securitate.


(da, PC e si partidul din care face parte Rodica Stanoiu ori DIP. ok! aveti dreptate sa ma corectati :) )


Dar, fundamental si ultim, PC egal Dan Voiculescu.


Ce era Securitatea? Era bratul armat si odios al comunismului. Un brat armat care a supravietuit si care a cistigat mult in tranzitia democratiei noastre originale.


Cine era Dan Voiculescu in ecuatia atit de complicata si de murdara a Securitatii? In orice caz, nu un ins neinsemnat. Cititi aici ceva documentat. Semnat Marius Oprea :) Dan Voiculesc figureaza si la index.


Dan Voiculescu mai e, desigur, si turnatorul odios la Securitate – ins care a facut politie politica.


Or, inchizind cercul, PC=Dan Voiculescu.


Iar PC=partidul televiziune.


Cine nu isi inchipuie cum functiona Securitatea se poate uita pret de citeva seri la emsiunile politice de la Antena 123456789. E soft fata de originalul Secu, dar orisicit!


Daca la Secu inainte de 89 erau ucisi oameni, acum e mutilat spatiul public. Atunci unghii smulse, acum linsaj public! Atunci sedinte de infierare – acum sedinte de infierare! Atunci revista Saptamana, acum balele lui Ciutacu si mustata zbirlita isteric a lui Stan! Si multe multe altele.


Voiculescu, PC, tvVoiculescu – nu sint piese de muzeu, sint entitati vii si active. Sint, in buna masura, Securitate vie, Securitate la lucru.


Ei bine, cu aceasta fiinta de profunda extractie securistica (oameni+tv+partid breloc) dl Antonescu e onorat sa COLABOREZE.


Inca o data – credinta mea profunda e ca dl Antenescu nu a colaborat cu Securitatea. Asta insa nu il face mai putin scuzabil pentru ca ACUM, el COLABOREAZA cu Securitatea! De asta spuneam ca asteptam – pentru a scrie aceste rinduri si pentru a expune directiile demonstratiei mele premeditate – ca ACD (Alianta Colaboratorilor de Dreapta?) sa fie juridic omologata.


Luni, Crin Antonescu a semnat ANGAJAMENTUL. Marit s-a dus sa il inregistreze la tribunal.

"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1