duminică, 27 martie 2011

Ceausescu si poporul roman - precursori de frunte ai proiectului ORA PAMANTULUI !

Precursorul de geniu mondial Ceausescu a stins lumina poporului sau decenii la rand si a facut ecologie pentru toata planeta , in avans cu peste 2 decenii !
Patetismul gesturilor mici pentru Terra este depasit in Romania de intunericul etern in care stam si in care ne place.
Ora Pamantului se multiplica in Romania secolului XXI cu zecile de sate fara curent electric pentru care nu se gasesc solutii de racordare . Comunitatile miniscule din aceste sate nu prezinta interes electoral !



Ora de ştiri/Gesturi mici pentru Terra. Tu ai stins lumina de Ora Pământului?: "
Planeta şi-a stins sâmbătă seară luminile timp de 60 de minute, într-o nouă încercare, devenită deja tradiţie, de economisire a energiei şi de reducere a poluării. Echipa Ora de ştiri vrea să afle câţi dintre noi au respectat însă această regulă. Ora Pământului este o dată pe an. Oamenii ar trebui să ştie să celebreze însă planeta prin multe gesturi mici, cum este cel prezentat în materialul alăturat - un actor din Canada a lăsat intenţionat o sticlă de plastic goală lângă un tomberon. A trecut mult timp până cineva a luat gunoiul şi l-a pus în pubelă. Reacţia a fost însă pe măsură. Invitaţi la Ora de ştiri: Octav Dafinoiu - coordonatorul proiectului Ora Pământului şi Dan Trifu - vicepreşedinte Eco-Civica
"

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1