vineri, 25 martie 2011

Severin, fluierat de colegi în Parlamentul European.

Severin, fluierat de colegi în Parlamentul European.: "Mai multi europarlamentari au fluierat, miercuri, in plenul PE, in semn de protest fata de refuzul lui Adrian Severin de a demisiona, acesta din urma luand loc si asistand la sedinta de pe ultimul rand din sala, informeaza Mediafax.
Odata cu excluderea din grupul S&D, Severin si-a pierdut locul pe care il ocupa in spatiul rezervat acestuia si a primit fotoliul cu numarul 778. Aflat in partea din spate a salii, destinata europarlamentarilor neafiliati, fotoliul pe care va sta Adrian Severin ..."

factura bursucului spurcat Severin

Parlamentul European nu si-a facut DNA !!??!

Oare? Chiar si Sindicatele au intrat in Mafia României?

Sindicatele – Mafia României?: "
Ce frumos şi ce uman sună idea de a nu se face publice averile liderilor de sindicat.
Băieţii se zbat pentru binele altora, pentru drepturile sindicaliştilor pe care îi reprezintă, iar tentative de a încerca cineva să vadă cam cum şi-au făcut averile nu este decât un atan infect la dreptul lor la intimidate şi la imagine… hehehe. Parcă e o frază dintr-un film cu şmecheri şi cu miliţieni.
Foarte interesant este că cei care defilează cu chestia asta sunt pesediştii, poate nu întâmplător a ajuns Adrian Severin să devină vedetă continentală pein promovarea lui de către cei de la Sunday Times.
Anul trecut televiziunile mogulilor făceau mare caz de o grevă generală care urma să blocheze România, fapt care neapărat urma să ducă la căderea guvernului. Da, poate guvernul ar fi căzut… dacă greva se întâmpla. În loc de grevă generală am văzut atunci una din cele mai jalnic-patetice prestaţii a rahatului mediatic al lui Felix, Antena 3 care şi-a scos la prosus tot felul de reporteri care transmiteau ca într-un film SF lucruri ce se întâmplau doar în minţile bolnave de slugărnicie ale angajaţilor purtători de microfon şi ale şefilor lor.
Totuşi, atunci a fost ceva în grevă: metroul bucureştean.
Ce interesant, în vremea aceea se jurau pesediştii că ei nu au nici cea mai mică legătură cu sindicatele şi cu manifestărilre lor publice, uitând evident că de exemplu liderul de sindicat de la metro e un fost politician pesedist, oamenii nu se încurcă în detalii.

La greva aceea, într-un cadru evident căutat în aşa fel încât să spună cât de importană era greva lor (o staţie goală de metrou) Ion Rădoi, cu o moacă gravă era foarte revoltat că cei din transportul urban de suprafaţă erau inconştienţi şi nu se alăturaseră protestului lor absolut legitim. Ei, metroiştii dacă mi se permite termenul, conştienţi că dacă nu intră în grevă devin muritori de foame. Da, metrioştii mor de foame poate, dar liderul lor ba.
Conform ultimei sale declaraţii de avere în 2008 individul a câştigat peste 83.000 de euro, asta oficial, neoficial probabil cu mult mai mult. E drept că nu ştiu dacă i-a dus la apartamentul din buricul Bucureştiului, sau la una din cele două case de vacanţă pe care le deţine în Cândeşti-Dâmboviţa ori la Sinaia. Sărăcie mare pe capul sărmanului om, nici nu ştiu de unde îşi cumpără benzină pentru a astâmpăra setea Q5-ului pe care îl ar în proprietate sau foamea şoferului care o conduce, că nu era s-o conducă personal la valoarea sa.
Rădoi însă nu e singurul lider de sindicat care moare de grija altora precum canida de drum lung.
Unul din cei care nu şi-a publicat niciodată declaraţia de avere, poate din cauza ruşinii pentru sărăcia sa, este şi Liuviu Luca liderul sindicatului de la Petrom. O garsonieră măcar nu are săracu … Păi poţi să pui domeniul de la Păuleşti-Prahova cu o curte care nici măcar cât două terenuri de fotbal nu e că abia încape piscina, sau cele patru apartamente de la ultimul etaj al unui bloc ploieştean ori celelalte immobile din acelaşi Ploişti ori din prahovenele localităţi Vărbilău sau Brebu, sau exploatarea piscicolă ori cramele pe care le deţine cu o garsoniră? Nu poţi evident. Deci e normal să se ruşineze şi să nu-şi scrie o declaraţie de avere.


Ori altul, sărmanul Vasile Marica, preşedinte SEDLex şi al Sindicatului Naţional Vamal Unirea. Sărmanul … se poate Doamne Fereşte ca într-o zi, sărmana de nevastă-sa e posibil să-i spună pa şi pu, la revedere…
Păi după ce vine săraca obosită de la muncă poate ea să suporte imaginea hâdă a sărăciei, că nici ei, ca şi liderul de sindicat de la Petrom, nu au nici ei o garsonieră măcar. Ce să mai spun că pe lângă faptul că n-au garsonieră mai trebuie să îşi bată capul şi cu Toyota Yars-ul ori cu Wosvagenul Golf din 2010. Astea au neapărată nevoie de combustibil, ulei, cauciucuri, împrumutul trebuie şi el plătit… de unde? Din 44.436 sau cei 44.514 lei câştigaţi la cele două sindicate din prestarea funcţiei de preşedinte al respectivelor? Şi colac peste pupăză nişte ticăloşi de procurori se mai şi interesează de oarece fapte din trecut. Se vorbeşte de corupţie. Păi aia e corupţie dacă îi dai cuiva un serviciu? Ba, e facere de bine, deci e normal ca persoanele ajutate să fie recunoscătoare. Păi la un cinematograf dacă intrii, musai să primeşti bilet, deci e normal să se întâmple asta şi dacă primeşti un serviciu, nu? Da, sărmanul om…
Evident, e normal ca PSD să se ocupe de protejarea averilor liderilor de sindicat. Poate se poate întoarce şi nu ştii pe cine li se mai pune pata celor de la Sunday Times… Atunci, dacă se împute brânza, e normal că sindicaliştii vor fi recunoscători şi vor ieşi la miting pentru apărarea averilor aleşilor pesedişti ori a colegilor lor USL-işti… Aşa e viaţa… labele se spală una pe alta şi ambele spală obrazul…
Ehee şi cum le mai promovează unele televiziuni “drepturile” şi cum mai prestează ei oral încercând să apere … sindicaiştii. Ba, pe unii îi mai şi retribuiesc, că doar trebuie să fie plătiţi pentru prestaţia lor nu? Dar asta în cu altă ocazie. Petcu va fi el însuşi subiect separate. Mai nou e vedetă, nu? Că d-aia dă autografe pe la DNA…
P.S. Ce ciudat… vrei să vorbeşti de sindicate şi parcă ai vorbi de Mafie … Să fi devenit sindicatele româneşti o formă adaptată şi originală de Mafie?

Filed under: Ipocrizie Tagged: Ion Rădoi, Liviu Luca, mafie, Sindicate, Vasile Marica "

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1