vineri, 1 aprilie 2011

Bomba “INTACT” stă să explodeze de cand Oana STA-N-CU'r si Russu Adrian SE VARSA DIN NOU PE STICLA !

Bomba “INTACT” stă să explodeze: "

Trustul Intact era caracterizat de o bună înţelegere între membri săi, cel puţin aceasta e imaginea pe care încercau să ne-o arate. De la o vreme însă, pare că acolo e o bombă care stă să explodeze. Iată un articol în acest sens (fotocopie):



In caz că nu se înţelege textul articolului, iată-l mai jos:


ŞOC: Venirea Oanei Stancu a distrus liniştea la Intact.


Surse din interiorul trustului media Intact care ne-au contactat telefonic la redacţie susţin că liniştea de acolo este bulversată de venirea de la Realitatea TV a Oanei Stancu.

Aceleaşi surse susţin că venirea neaşteptată a Oanei are drept cauză o realţie dintre oana şi directorul postului Antena3, relaţie care s-ar fi înfiripat cu ocazia unui sejur petrecut de cei doi la Poiana Braşov la schi înainte de Crăciunul lui 1010.


Venirea femeii ar fi afecta relaţia de dragoste din trioul amoros Marius Gâdea, Mircea Badea şi Victor Ciutacu.


Este de notorietate că relaţia triunghiul amoros a început odată cu numirea lui Gâdea în postul de director al canalului de televiziune Antena3, când la petrecerea de instalare în funcţie cei trei, Gâdea, Badea şi Ciutacu ar fi sărbătorit cu o orgie în una din camerele unui hotel din Ploieşti. De asemenea afectaţi de această poveste amoroasă şi de transformarea ei în patrulater amoros a afectat şi alte persoane.


Cei implicaţi, contactaţi telefonic, au ţinut să îşi exprime părerile.


Dan Voiculescu, tatăl bilogic al lui Mircea Badea, declară că e nemulţumit de includerea Oanei Stancu în această poveste: „Înţelegeam că Mircea are o relaţie cu Carmen Bumă, angajata Realităţii Media, dar nu am cum să accept includerea încă unei femei. Deja lucrurile trec dincolo de orice moralitate”


Valentin Stan este şi el nemulţumit de ceea ce se întâmplă. „Am acceptat existenţa cuplului Badea-Ciutacu, dar în momentul în care a intrat şi Gâdea am cerut o emisiune separată. Sunt un om moral. Acum că a nenit şi Oana lucrurile sunt inacceptabile pentru mine. Cred că plec de la Intact.


Carmen Brumă, iubita oficială a lui Mircea Badea, nu mai pote suporta starea de fapt. „Am înţeles că Mircea era şi cu Ciutacu, am înţeles că Gâdea trebuia şi el acceptat deoarece era şef. Dar, aducerea fostei mele colege, Oana Stancu întrece orice imaginaţiei. De obicei nu sunt geloasă, dar asta este peste capacitatea mea se înţelegere. Ce are ea şi eu n-am? Da, am devenit geloasă”


Victor Ciutacu: „Nu înţeleg de ce deranjează deranjează pe cineva. Când era vorba de Oana Dobre sau de Gabi Firea ori Dana Grecu nimeni nu a comentat … Da când veneau la orgii de grup.


Mircea Badea: „Eu sunt o fire deschisă şi înţeleg că fiecare poate să facă ce doreşte. Ce nu înţeleg este atitudinea lui Carmen. Nu înţeleg ce o deranjează. Pe mine nu m-a interesat amorul dintre ea, Adina Halas şi soră-mea. Nu mi se pare corectă abordarea lui Carmen.”


Marius Gâdea: „Ştiu că e un păcat, dar sper că-i fac să devină oiţe în turma Domnului când voi reveni la ocupaţia mea de suflet, aceea de pastor”


Dacă doriţi şi alte detalii mai multe detalii aici







Filed under: Tabloid Tagged: Antena 3, Carmen Brumă, Marius Gâdea, Mircea Badea, Oana Stancu, Valentin Stan, Victor Ciutacu, Voiculescu "

Vanghelie e cel mai tare,are valoare

Vanghelie e cel mai tare,are valoare: "

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1