marți, 3 mai 2011

VANTU a reusit-o si p'asta ! De ziua presei: Instanța a discutat falimentul Academiei Cațavencu

De ziua presei: Instanța a discutat falimentul Academiei Cațavencu: "

Astăzi, de ziua presei, instanța a discutat falimentul Academiei Cațavencu. Urmează să se pronunțe oficial mâine, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Ion Popescu, administratorul judiciar al Cațavencu SA.

De mai bine de un an de zile compania este în insolvență, aștept să mă sune avocatul, dar am înțeles că toți creditorii s-au pus de acord asupra falimentului”, a declarat Doru Bușcu, directorul editorial al Academiei Caţavencu, pentru paginademedia.ro.

Doru Bușcu a mai spus că acest lucru nu va afecta apariția revistei de satiră.

Revista va ieși în continuare, așteptăm ca creditorii să stabilească când va avea loc licitația în care se va vinde și marca Cațavencu.

Carmen Andronache, paginademedia.ro: Așa cum este falimentară, revista Cațavencu este parte a deal-ului cu Elan Schwartzenberg?

Doru Bușcu: Este o companie separată, care nu are nicio legătură. Dar Realitatea este într-adevăr cel mai mare creditor, noi suntem însă la un capăt de lume, scoatem revista și purtăm în spinare datoriile a 10 publicații care s-au desființat.

Ion Popescu, administratorul judiciar Cațavencu SA, pentru paginademedia.ro:

“Este adevărat, instanța a discutat astăzi propunerea administratorului de a declara falimentul Cațavencu SA. Mâine urmează să se pronunțe. Bănuiesc că nu o să se amâne această pronunțare.”

Sursa foto: Jurnalul.ro

"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1