luni, 16 ianuarie 2012

SUNTETI MAI TARE CA NESS-UL 3 IN 1!!!! ii zise cineva Andreei P.VASS - in comentarii pe FB

Protestele recente din Piaţa Universităţii suscită, cum e şi firesc, reacţii diverse, atât din partea oamenilor politici, cât şi a oamenilor de presă sau a reprezentanţilor societăţii civile. Sunt formulate scenarii, unele credibile, altele fanteziste. Sunt dezbătute puncte de vedere diverse, uneori mai aprins, alteori mai aşezat. Câteva aspecte, cred eu, merită subliniate.

1. Criza economi...Vezi mai mult
· · · acum 16 ore ·

  • 34 persoane apreciază asta.
  • Distribuit de 5 ori
    • Alexandru Mitache Aceste considerații sunt valabile pentru oameni cu mintea limpede.
      Din păcate există mulți indivizi cu mințile zdruncinate sau blocate.
      Mă întreb cât ne va COSTA acest week-end din punct de vedere economic.
      acum 16 ore · · 2
    • Ion Vaciu Lipsa unui dialog real, duce la lupte de stradă...
      acum 16 ore ·
    • Campan Marius Personal, am vazut cat de puternica e informatia, dar mai ales lipsa ei.Propagandismul Opozitiei de a profita de starea de spirit a populatiei pentru a nu lasa efectele reformelor facute pana acum sa-si faca aparitia. Ca apoi deh, pe cine or sa dea vina ca Romania merge bine?
      acum 16 ore · · 2
    • Ciuraru Mihai Tocmai de aceea consider ca necesara continuarea caii juste...! Daca opozitia isi doreste puterea in Romania, s-o obtina prin vot...,si nicidecum prin puci anarhic...! Niciun pas inapoi...!
      acum 16 ore · · 5
    • Andrei Ioan Botis Intregul sistem politic este cauza.Din păcate tot mesele au de suferit.
      acum 16 ore ·
    • Ioana Olga masele, Andrei...
      acum 16 ore ·
    • Ion Vaciu Mesele, da, șaormele...
      acum 15 ore ·
    • Grec Adi Eu intaleg de criza economica dar mai inteleg si de dreptul de a trai putin decent Andreea.Nu putem pune numai inpozite si in schimb statu sa nu de nimic eu intaleg postura ta dar trebuie sa vedeti ca de foarte mult timp baieti destepti fac sute de milioane de euro si noi platim rovineta pentru drumuri care nu exista sau platim sanatatea si eu imi tratez cpii in germania sau ungaria sau spania e normal .Nu sant decord cu violenta si nu are rost sa iasa lumea in strada dar sa umplut paharu.
      acum 15 ore · · 1
    • Andra Miruna voi vorbiti de invrajbire!?,dar asta a fost principala voastra arma. voi vorbiti de dialog social!? ma ingrozeste ipocrizia voastra... pai unde a fost dialogul social, pana acum?
      acum 15 ore ·
    • Toader Cristian Criza este cea mai buna acoperire pentru deturnarile masive de fonduri catre clientela. A sosit timpul sa nu mai aruncati praf in ochii oamenilor. Romanii nu sunt prosti cum ii credeti voi. Nu mai pacaliti pe nimeni, oricat de abili v-ati crede!
      acum 15 ore ·
    • Toader Cristian Ceea ce e cu adevarat trist este ca oameni ca dumneavoastra isi valorifica talentul si inteligenta in slujba unor teluri contrare interesului poporului roman!
      acum 15 ore ·
    • Mihaela Raileanu tot e bine ca nu plateste pe cineva sa stearga comentariile negative, asa cum face udrea. Pentru asta are un punct in plus. pentru tupeu insa nu. Serios insa....dupa declaratiile facute de vineri incoace portocaliii nu au invatat nimic. De la Basescu la Cotoi. Tu te faci ca nu pricepi ca oamenii s-au saturat pina peste urechi de voi si ca va urasc din toata inima. O sa pricepi, crede-ma. Alti portocalii insa insulta gratuit. Urban, Cotoi, Basescu. Va doresc multa intelepciune. Departe, foarte departe de puterea decizionala. Ati demonstrat ca nu va pasa nici de tara nici de oameni. Ati demonstrat ca ii dispretuiti sii ii tratati ca pe niste sclavi. Ati demonstrat ca nu invatati nimic din greseli, ceea ce inseamna ca voi asta chiar ginditi. Prin urmare, este timpul sa va dati demisia si sa plecati. Rugati-va sa nu va recunoasca oamenii pe strada.
      acum 15 ore ·
    • Radu Limpede ‎@ Ciuraru Mihai ... scarbit de ce am vazut la Unirii si Rest.Budapesta cu ochii mei (cred ca jandarmii aveau oordin sa nu intervina pt protejarea mobilier urban ... sa lase distrugerile ca dau bine la Cotriceni probabil si la TV ......am si eu un comentariu ref CALEA TA DREAPTAcu VOTUL !!! DACA cei de acum de la Puutere mergeau si ei pe calea dreapta (cu vot), acum PM era Johannis (asa scrie in Constitutie) + Nu exista infectia numita UNPR si nici cei 20-30 d etraseisit santajati care au schimbat votul alegatorilor trecand in alta barca, cu santaj sau contracte grase, ca sa asigure actuala Majoritate pro-Basescu. Inca odata, sunt oripilat de aceste demonstratii care au degenrat.... aratand doar scanteia legitima de la care au plecat cei non-violenti !!!
      acum 15 ore ·
    • Andreea Drugus Daca ar exista un dialog intre persoanele care conduc aceasta tara si cetateni s-ar evita astfel de neplaceri. Nu cred ca este democratic sa isi asume legile si opinia populatiei sa nu mai conteze. Nu fac parte din nici un partid politic dar m-am saturat ca domnii de la guvern si presedentie care sunt platiti si din banii mei sa ma jigneasca: nevrotici, nu avem nevoie de intelectuali, viermi, etc. Stimata doamna vi se pare corect atitudinea colegilor dvs. ?
      acum 13 ore · · 1
    • Daniela Retea ok, unii zic: sa plece basescu. Si … cu cine votam?? NU avem alternativa credibila pt conducere! NU ne va fi mai bine cu nici unul din actuala (si parca eterna) clasa politica, clasa ce ii va contamina si pe cei care vor veni de acum incolo, daca nu ne manifestam impotriva ei! Sa nu protestam numai impotriva lui Basescu (care are probleme grave de comunicare!!! sa-si angajeze PR-isti buni, ca are de unde alege!!!!)! Ci sa protestam impotriva INTREGII clase politice… degeaba vor cere alegeri anticipate, ca NU avem cu cine vota!
      Cu: Antonescu?????? Ponta????? Dan Diaconescu (Direct)????… pfff SA FIM SERIOSI… sa nu ne pierdem totusi ratiunea
      In concluzie, in mod legitim imi pun intrebarea: EU cu cine votez??????
      Imi poate oferi cineva VA ROG! o solutia VIABILA????? Va implor, LUMINATI-MA!

      Pana cand gasim raspunsul la intrebarea care ma framanta si nu ma lasa sa dorm in ultimele zile, propun ca aceste proteste (extrem de utile de altfel) sa nu se extinda pana la a cere demisia actualei guvernari (demisie care ar aduce la putere doar alti profitori de duzina), in speranta ca acum au inteles ca:
      1. nu suntem dispusi sa acceptam orice ni se impune; nimeni nu le stie pe toate, deci nici cei care ne conduc (sa mai plece urechea si la sugestiile altora, implicati direct in problemele pe care le abordeaza)!
      2. Cerem explicatii oneste si transparenta in privinta deciziilor care se iau!
      3. Vrem dialog! (ma bucur ca ati inteles si dvoastra asta, dna Vass)
      4. (si mai ales) vrem ca austeritatea sa isi faca simtita prezenta si in randul alesilor, pt ca sa nu mai continuam sa traim cu impresia ca se “salveaza” tara NUMAI pe spinarea celor amarati (EX: scaderea salariilor SI guvernantilor, sistarea unor avantaje pe cheltuiala poporului cum ar fi: masinile de serviciu – belgia si italia de acolo au inceput!)

      ACTUALEI PUTERI i-as spune asa:
      1. Incetati cu jignirile la adresa oamenilor care v-au pus in functii! Gata cu aerele de om superior… pentru ca in calitate de oameni ne sunteti egali, din punct de vedele al locului de munca pe care il detineti ne sunteti ANGAJATi (angajatii poporulunu); acum doar dati dovada decat de limitare si lipsa de educatie!
      2. Nu ne mai sfidati! Si asa o ducem destul de greu, ne doare inima ingrozitor cand privim copiii nostrii cum mor de foame, cum privesc cu jind la televizor dorind si altceva decat mamaliga, cartofi sau fasole… cum nu avem cu ce-i imbraca pentru ca sa nu raceasca in drum spre scoala… cata rabdare credeti ca mai avem ca sa va inghitim si pe voi razandu-ne sfidator in nas?
      … eu am studiat degeaba 6 ani… pentru ca din salariul pe care il castig abia reusesc sa o duc de la o luna la alta! Si nu lucrez 8 ore pe zi… ci 10, si uneori 14 (multumesc noului COD AL MUNCII), si fara a avea timp cel putin sa-mi strang copiii in brate! Cand sa mai am timp sa-i mai si educ? Ce se va alege de ei? Apoi… vine dl Boc si spune ca nu muncesc!!!!!????? cat de cinic e asta???

      O FI CRIZA DE VINA, DAR VOI REVIZUITI-VA ATITUDINEA!!!!!!!!!!!
      acum 13 ore ·
    • Daniela Retea PS: personal, cred ca disperarea poporului manifestata prin protestele actuale vine, in esenta si poate oarecum inconstient, si din sperantele zdruncinate dupa fiecare mandat, de 20 de ani incoace... disperarea ca "toti mint", ca "nu mai avem speranta pt mai bine"... ca NU MAI AVEM PE CINE ALEGE!!!!!!!!
      acum 13 ore ·
    • Dumitrescu Romulus Disociati-va de Basescu cat mai iute altfel sunteti pe urma vasului de croaziera din Toscana .Din lasitate si din obedienta nu l-ati contrazis si desi sunt sigur ca ati avut pareri contrare unii ca Preda Cristi mai curajosi si le-au spus,l-ati lasat sa distruga o tara.
      acum 8 ore ·
    • Ioachim Nicolae Sa nu uitam ca in Grecia au murit oameni la proteste !
      La noi putem spune ca sunt proteste pasnice!
      :p
      acum 7 ore ·
    • Gatej Cosmin CE TOT VA SCUZATI!!!! AM VOTAT PDL DE 2 ORI VOI ATI DEZAMAGIT DE 10 ORI! NU AVETI NICI O CALITATE DE A PUTEA GUVERNA ACEASTA TARISOARA...LA 33-34 DE ANI PE CARE AI AVETI AFISATI UN CV FORTAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE,A NU SE CONFUNDA CALITATEA DE ORATOR CU CEA DE LEGIUITOR...IN MIJLOCUL BUCURESTIULUI SUNT CITEVA CLADIRI A CAROR IMPORTANTA ATI UITAT O DEFINITIV...ACESTEA SE NUMESC UNIVERSITATI...CRED CA ACOLO GASIM OAMENI CALIFICATI DN TOATE PUNCTELE DE VEDERE SA GESTIONEZE ECONOMIA ACESTEI TARI!!!PE MINA DVS NU AS DA NICI MAKAR O GRADINITA ..NU MAI VORBIM DESPRE SOARTA UNUI POPOR...AS EXECUTA LA ZID FARA NICI O EXCEPTIE TOATA CLASA POLITICA DE LA 89 PINA IN PREZENT!!!!
      acum 7 ore · · 1
    • Andreea Paul (Vass) Gatej, eu predau la ASE in fiecare saptamana, la facultatea de Relatii Economice Internationale. Asta e profesia mea pe care nu mi-o poate lua nimeni. CV-ul "fortat" este o gluma buna. Injecteaza-ti 23 de ani de scoala in tara si afara in vene inainte de a arunca cu noroi. Daca nu vom invata sa desprindem bobul de grau de neghina, vom trai mereu in minciuna si manipulare, in forme fara fond.
      acum 7 ore · · 1
    • Ovidiu Meghesan principala problema e de comunicare si de orgolii. ne place sau nu, scanteia care a declansat evenimentele din ultimele zile e conflictul dintre doua persoane: basescu si arafat. conflict personalizat de basescu. si dupa cum bine observa multi, la reducerile de salarii, la mobilizarile sindicatelor sau ale partidelor n-au fost atatia oameni de buna-credinta care sa iasa in strada. acum, chiar daca mai sunt si unii cu diverse interese, exista si multi cu adevarat nemultumiti, pentru care fortarea demitarii lui arafat, vazut ca unul din putinii profesionisti din guvern, a umplut paharul.
      acum 6 ore ·
    • Gatej Cosmin SUNTE TI MAI TARE CA NESS-UL 3 IN 1!!!!!
      Data nasterii
      10 septembrie 1978, Zalau, Judetul Salaj

      Educatie

      2001 - 2008 Doctor in economie internationala: Analiza practicilor anticoncurentiale si derogatorii in contextul economiei globale (mai 2008), Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

      2001 - 2002 Studii aprofundate in Economie si Afaceri Europene: Dumping si antidumping. Teorii si practici internationale comparate, Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

      1998 - 2001 Diploma de licenta in Economie si Afaceri Internationale: Aplicarea teoriei haosului in previzionarea cursului de schimb, Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

      Bursa SOCRATES la Universitatea din Trieste (2000)

      Activitate profesionala

      2009 - prezent Lector universitar, Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

      2009 - prezent Consilier personal al Prim - Ministrului Emil Boc

      2007 - 2009 Consilier al europarlamentarului Theodor Stolojan

      2005 - 2007 Expert/Consilier, Departamentul de Politici Economice si Sociale, Administratia Prezidentiala, Romania

      2001 - 2009 Cercetator, Academia Romana: Institutul de Economie Nationala

      2003 - prezent Cercetator/Evaluator - colaborator la Societatea Economica Romana (SOREC), Grupul de Economie Aplicata (GEA), Societatea Academica Romana (SAR)
      ....ROG ATENTIE LA ANI....VA LAS PE VOI SA FACETI CALCULELE....SA SEPARARTI NEGHINA DE BOBUL DE GRAU....VA LAS CU D-na DEXTER!!! IN AFARA DE A TAIA PENSII SI ALOCATII PTR HANDICAP NU A PRODUS 1 CENT PTR TARISOARA ASTA,ASA CA IA-TI DIPLOMELE 8-9 LA NUMAR SI CUVINTEAZA LE CA O MOARA STRICATA(APROPO DE NEGHINA SI GRAU) CELOR DIN FAMILIA TA APROPIATILOR...NU TE AI GINDIT CA POATE ITI SIMT LIPSA !!! IN TARA ASTA SA MUNCIT 50 DE ANI PE BRINCI CA SA AVETI VOI MUCOSILOR BIROURI DE UNDE SA DICTATI ACUM CE SA MAI TAIATI!TOT CE VA INCONJOARA A FOST CONSTRUIT DE PENSIONARII DE ASTAZI.....MUCOSILORRRRRRRR!!!
      acum aproximativ o oră · · 4

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1