marți, 26 iunie 2012

INEDIT : nastase in cabinetul presedintelui consiliului national psd improvizat in ambulanta isi dicteaza impresiile de calatorie prin bucuresti spre RAHOVA , Penitenciarul RAHOVA

INEDIT : nastase in cabinetul presedintelui consiliului national psd improvizat in ambulanta isi dicteaza impresiile de calatorie prin bucuresti spre vesnica amintire a drumului floreasca- rahova , dincolo de depoul de tramvaie din sos.alexandria, pe dreapta !
testul cu praf de pusca s-a facut ? ady era in halat dungat ? unghiutele ii erau taiate ? s-au luat probe de sub unghii ? tricoul politistului murdarel de urme de sange a fost recuperat de procurori ? eu presupun ca amortizorul de zgomot a fost chiar gusa porcului ! ambulanta bgs a fost preluata de procuratura ca proba ?
ULTIMA SOLUTIE :
Sa se transforme casa/buncarul din Zambaccian in Puscaria locala a sectorului 1 si sa-l duca acolo pe adishor , in arest la domiciliu , asa ca si cand ar fi Ana PAUKER ! Si sa-l aduca la el si pe urmaritul national Ion Ilici ILIESCU sa faca o celula de partid !
IEFTIN SI BUN : Un tramvai cu insemnele POLITIA pentru a-l duce pe Adrian NASTASE cu toata suita la RAHOVA , Penitenciarul RAHOVA
Un tramvai cu insemnele POLITIA pentru a-l duce pe Adrian NASTASE cu toata suita la RAHOVA , Penitenciarul RAHOVA

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1