luni, 30 martie 2015

BIOGRAFIE DE ESCROC : Maiorul-Primar Darius Bogdan Valcov - de la Director General al unei cooperative de credit falimentare la functia de Ministru al Finantelor !

15 ANI DE ESCROCHERII sub inalta protectie a BNR, SRI,PDL,PSD,SIE,MApN,Parlamentul Romaniei, Presedentie, Procuratura, ANI, DNA !

Darius Valcov . Nascut in martie 77 . Din mama-sa si tata-su , nu stiu mai multe , dar sunt curios .
Termina un liceu la mate-fizica si se duce la ASE - ca asa era moda anilor '90. Pilotata de cineva , de ma-sa , de ta-su , cine stie ! Termina in 99 Finanțe, Contabilitate, Microeconomie .– 1995 – 1999 : Facultatea de Studii Economice în Limbi Străine – Bucureşti . Mai o freaca un an in Bucale si se duce la Institutul de Administrație Publică și Afaceri, București, ASEBUSS . Aici era cu taxa mare , interesant de unde a avut banii , de la ma-sa, de la tac-su , de la amandoi .Poate de la Banca Populară Română pentru Dezvoltare, Slatina unde a fost inscaunat la numai 23 de anisori Director General si a stat asa intre 2000 si 2005 .

In CV-ul de ministru Darius Bogdan Valcov zice ca a coordonat o institutie bancara . Banca Nationala a Romaniei clarifica pe site : Banca Populară Română pentru Dezvoltare este o cooperrativa de credit . Si nu una oarecare , ci una FALIMENTARA .



Iata ce se scria in 2001 Ziarul Financiar :

Situatia financiara a celei mai mari cooperative de credit Banca Populara Romana (BPR) nu permite acceptarea nici unui plan de reorganizare, singura solutie viabila fiind pronuntarea
falimentului, sustine Cornel Ionascu, presedintele societatii Reorganizare, Administrare si Lichidare (REAL) Bucuresti, numita administrator judiciar al BPR prin hotararea pronuntata luna trecuta de o instanta judecatoreasca.
"Datoriile catre deponenti se ridica la aproape 700 de miliarde lei, iar daca se adauga plata furnizorilor de servicii si datoriile catre stat se situeaza intre 700 si 800 miliarde lei. In acelasi timp,exista creante de 400 miliarde lei sub forma imprumuturilor acordate membrilor cooperatori si alte active a caror valoare contabila se ridica la aproximativ 80 de miliarde lei. Din start, la masa credala vom avea o insuficienta de cel putin 200 miliarde lei", a precizat Ionascu.


Zeci de mii de oameni s-au trezit fara bani in vara anului trecut, cand BPR s-a vazut nevoita sa-si inceteze platile.
Mai multi deponenti au solicitat in instanta pronuntarea falimentului BPR, Tribunalul Bucuresti incredintand, la 11 septembrie, societatatii REAL conducerea cooperativei de credit. BPR a introdus recurs la Curtea de Apel Bucuresti impotiva instituirii administrarii judiciare.
Noul termen de judecata pentru solicitarea privind declansarea falimentului a fost fixat pentru 23 octombrie.
BPR are posibilitatea sa prezinte in aceasta sedinta un plan de reorganizare a cooperativei, in caz contrar fiind decisa inceperea procedurii de faliment. Pezentarea unui plan de restructurare nu
presupune si acceptarea de catre instanta.
Ionascu apreciaza ca atat situatia financiara fara iesire, cat si faptul ca societatea nu mai poate invoca procedura de reorganizare, intrucat nu s-a incadrat in noile reglementari privind constituirea si functionarea cooperativelor de credit, vor determina instanta sa respinga o eventuala solicitare a BPR.


BNR nu a acordat BPR autorizatia de constituire in cooperativa de credit, conform OU 97/2000, constatand ca aceasta nu indeplineste prevederile actului normativ.
Contestatia BPR a fost respinsa de Consiliul de Administratie al bancii centrale. BPR s-a adresat Curtii Supreme de Justitie care a fixat un termen de judecata in luna martie 2002.
Gradul de recuperare a creditelor neperformante, in conditiile legilor bancare, s-a dovedit a fi pentru falimentele din Romania de maxim 30%. "Vom depune toate eforturile pentru ca debitorii sa restituie o parte cat mai mare din sumele primite", afirma Ionascu.


BPR are in evidenta 50.000 de creditori, din care multi au dubla calitate, de debitor si creditor. De la preluarea administrarii BPR, REAL a deschis la Banca Romana pentru Dezvoltare un cont
unic, in care au fost transferate toate conturile cooperativei de credit. In prezent, contul are un sold de doar 500 milioane lei.
Ionascu afirma ca este dificil de estimat un termen in care se va finaliza evaluarea patrimoniului BPR, care are 67 de agentii in toata tara, si o data la care vor incepe platile catre deponenti.
Mediafax
Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.10.2001




Nu a pierdut vremea , probabil ca a cochetat cu organizatii de tineret ale unor partide din epoca.

Intre aceiasi ani a avut timpul si banii sa-si mai puna o diploma in colectie . Licențiat în Drept   la Facultatea de Drept Spiru Haret, Bucureşti ,Drept civil, Drept comercial, Drept procesual civil, Drept financiar, Drept penal, Drept procesual penal .

Intre 2001 si 2008 face doctorat la ASE , asa ca fabrica il face "Doctor în Economie" cu Lucrarea: "Perfecționarea Managementului Financiar  al Întreprinderii în perspectiva aderării României la Uniunea Europeană"

In 2004, cand scandalul falimentului BPR era in toi , Darius Bogdan Valcov paraseste brusc scaunul de Director General si trece la cutie la OCTOGON SRL pe post de bagator de seama "Coordonare activitate economică  ".In fapt facuse tot ceea ce trebuia sa faca  pentru a fi pregatit material , moral , politic spre a candida la Primaria Slatina .Devine Primar al capitalei de judet Olt - Slatina .La numai 27 de anisori !

Sa dea bine la bobor - se insoara in 2005 .


TOT IN MARTIE , DAR DE DATA ACEASTA IN 2012 paraseste partidul care la promovat si functia de Primar al Slatinei - spre a pregati trecerea la PSD spre fotoliul de senator.


In 2012 Florin Deaconu atrage atentia ca Darius Vâlcov  , desi nu a făcut o zi de armată , avea grad de MAIOR .


Pentru mine aceasta este biografia unui escroc format in laboratoarele mafiei politice si securistice. Este biografia unui colectionar de diplome si titluri asa zis stiintifice care orneaza 
camioanele de bani tranferati de la protejati la protejatori. Bani convertiti in aur , obiecte de arta , case , vile , actiuni , firme .

Maiorul-Primar Darius Bogdan Valcov - de la Director General al unei cooperative de credit falimentare la functia de Ministru al Finantelor ! Si semnatar al unui proiect de cod fiscal - ce poate deveni lege ! 

15 ANI DE ESCROCHERII sub inalta protectie a BNR, SRI,PDL,PSD,SIE,MApN,Parlamentul Romaniei .

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1