luni, 1 octombrie 2007

ELODIA GHINESCU SI BLOGUL LU' CIOACA


AM DESCOPERIT BLOGUL LU' CRISTI CIOACA,POLITISTUL BANUIT DE CRIMA,SOTUL ELODIEI-MELODIEI GHINESCU DISPARUTE CA MAGARITA IN CEATA DIN BRASOV

*LINK PE TEXT*

DACA NU L-A CONSTRUIT EL PE 28 SEPTEMBRIE ,CRED CA ESTE O GLUMA PROASTA

DACA L-A CONSTRUIT EL SI ACUM INVATA SA BLOGHEZE,SA ASTEPTAM CEVA NOUTATI DESPRE BAGABOANTA AVOCATA DIN BRASOV,PIZDILINA CU O VARSTA EGALA CU A LILIANEI GHERVASUC

DAU SI EU O ALTA IPOTEZA LOTERISTICA - ELODIA-MELODIA A FUGIT CU MARELE CASTIGATOR AL EXTRAGERII MULT TRAMBITATE CA CINSTITE - CU UN CIUDAT CASTIGATOR A CIRCA 8 MILIOANE EURO NETTO,BASTINAS DIN CALARASI ... SI PRIETEN DESIGUR CU SERVICIILE SECRETE CA SI ELODIA-MELODIA



Bucurestean Username:
Parola:
Home | Signup | Login | Contact

cioaca's Profile
[ currently offline ]
• Name: Cristi Cioaca

Entries Written: 0 entries
Comments Written: 0 comments
Signup Date: September 28, 2007

cioaca's Blogs
Untitled 0 entries, 0 comments

2 comentarii :

  1. Un articol echilibrat in GANDUL,dar cu documentare cu greseli-vezi varsta de 31 ani in loc de 39 a pizdilinei ELODIEI-MELODIEI:
    "Dosarul dispariţiei avocatei braşovene Elodia Ghinescu – preluat de Parchetul General şi IGPR
    de Adrian POPESCU | 19 SEPTEMBRIE 2007
    Principalul suspect pe lista anchetatorilor este soţul avocatei, inspector de poliţie în IPJ Braşov. Începând de ieri, ancheta privitoare la dispariţia avocatei braşovene Elodia Marilena Ghinescu, 31 ani, a fost preluată de procurorii Parchetului General şi de criminaliştii din IGPR, după ce investigaţiile efectuate, timp de o săptămână, de procurorii şi poliţiştii de sub Tâmpa nu au dus la nici un rezultat. „Este un caz deosebit de complex”, a motivat procurorul Ilie Orzea, purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov, decizia declinării dosarului la Parchetul General, după ce acesta a trecut, pe rând, pe la Parchetul Judecătoriei Braşov, Parchetul Tribunalului Braşov şi Parchetul Curţii de Apel Braşov.
    Soţie a unui poliţist, inspectorul Cristian Cioacă, de la Secţia 2 Poliţie Braşov, cu care are un băieţel de doi ani şi jumătate, avocata Elodia Ghinescu, aflată la a doua căsătorie, a dispărut din data de 30 august a.c., după o ceartă avută în ajun cu soţul ei, dar acesta i-a anunţat dispariţia abia după o săptămână, în 5 septembrie curent. A doua zi, acelaşi lucru l-au făcut şi părinţii femeii, care au oferit apoi şi o recompensă pentru orice informaţie ce ar putea duce la găsirea fiicei lor. Poliţistul nu a putut furniza colegilor săi nici o informaţie despre hainele cu care era îmbrăcată soţia lui, susţinând că aceasta plecase de acasă în absenţa sa, luându-şi, într-o sacoşă, doar câteva bunuri personale
    Potrivit spuselor părinţilor şi ale unor apropiaţi ai avocatei, motivul certurilor din ultima vreme dintre aceasta şi soţul ei l-au constituit suspiciunile poliţistului că soţia îl înşală, bănuieli devenite certitudini după ce ofiţerul aflase că nevasta lui petrecuse două săptămâni în Dubai, nu împreună cu o prietenă, cum îl asigurase la plecare, ci în compania unui alt bărbat, pe care unele surse îl dau drept ofiţer SRI, altele drept ofiţer MAp proaspăt revenit din Afganistan.
    La scurt timp după începerea anchetei privind dispariţia soţiei sale, poliţistul şi-a luat un concediu medical până în 24 septembrie curent şi, după o scurtă internare în Spitalul de Neuropsihiatrie Braşov, pe care l-a părăsit la cerere, a dispărut din Braşov, plecând, se pare, la părinţii săi din Piteşti, împreună cu copilul. Potrivit unor surse judiciare, poliţistul a devenit principalul suspect în acest caz, după ce anchetatorii au găsit în mai multe locuri din apartamentul conjugal, precum şi în maşina ofiţerului, urme ce par a fi de sânge şi au descoperit că toate bunurile familiei – apartament, maşină, conturi bancare – erau doar pe numele inspectorului Cioacă, unic beneficiar şi al asigurării de viaţă a soţiei sale."
    adrian.popescu@gandul.info

    RăspundețiȘtergere
  2. GARDIANUL SCHIMBA TONUL,INCEPE SA FIE MAI DUBITATIV...

    03.10.2007
    Secretomanie la IPJ Brasov pe tema misterioasei disparitii a avocatei Elodia Ghinescu. Cercul suspectilor il include si pe sotul acesteia, politistul Cristian Cioaca.

    Din apartamentul familiei au fost ridicate mai multe urme biologice, posibil sånge, urmånd ca legistii sa se pronunte asupra acestora.

    De aproape doua saptamani politistii brasoveni rascolesc judetul in cautarea unei avocate care a disparut misterios de la domiciliu. Avocata Elodia Marinela Ghinescu, in varsta de 38 de ani, a fost vazuta in viata, ultima data, pe 29 august. Sotul femeii, Cristian Cioaca, politist la Sectia 2 din Brasov, a fost cel care a anuntat disparitia femeii abia la data de 5 septembrie.

    Cu amantul in Dubai
    Motivul, dupa cum a declarat sotul anchetatorilor, a fost acela ca pe 29 august a avut o cearta mai aprinsa cu Elodia din cauza ca ea ar fi fost plecata intr-o excursie in Dubai cu un barbat, si nu cu o prietena, asa cum i-ar fi spus lui. Potrivit sotului, atunci cand a plecat, Elodia si-a facut un mic bagaj. La cateva zile dupa disparitie, parintii fetei au cerut politistilor o ancheta amanuntita pe motiv ca mariajul celor doi scartaia, destul de bine, in ultima perioada, iar Cristian ar fi un tip foarte gelos. Ei sustin ca fiica lor nu ar fi plecat asa din senin fara sa mai dea vreun semn de viata, mai ales ca isi iubeste foarte mult copilul in varsta de aproape 3 ani. Politistii nu au putut stabili cum era îmbracata avocata în momentul în care aceasta a plecat de acasa. Semnalmentele femeii sunt 1,65-1,70 metri înaltime, 50 de kilograme, constitutie astenica, ochi verzi, parul vopsit negru, ondulat, iar ca semne particulare - un tatuaj în zona abdominala si doua alunite pe spate.

    Ipoteza macabra
    Anchetatorii cred ca Elodia Ghinescu s-ar putea sa nu mai fie in viata. Asta dupa ce din apartamentul familiei criminalistii au ridicat mai multe urme biologice, posibil sange. Medicii legisti urmeaza sa se pronunte in privinta acestora.
    De aici si posibila crima, daca se adauga si faptul ca femeia nu ar fi putut sa stea atat timp fara sa vorbeasca cu fiul ei pe care l-a lasat la bunici.
    Anchetatorii au in sprijinul acestei afirmatii listingul de telefoane si au stabilit ca femeia suna des acasa atunci cand era plecata mai multe zile.
    Mai mult, din spusele parintilor avocatei, coroborate cu declaratiile vecinilor si ale persoanelor din anturajul celor doi, relatia dintre Cristian si Elodia intrase
    intr-un impas, iar certurile dintre ei erau din ce in ce mai frecvente si aprinse. Bomba a explodat in luna august cand femeia s-a intors dintr-o excursie in Dubai. Cristian a aflat ca Elodia a fost in Dubai cu un alt barbat, si nu cu o prietena, asa cum stia el.

    Pistele anchetatorilor
    Femeia disparuta este considerata o avocata de succes în Brasov. Si-a deschis doua birouri de consultanta, unul în Brasov, iar al doilea în orasul Râsnov. Elodia Ghinescu si-a depus, cu cateva zile inainte de disparitie, o cerere de concediu la prodecanul Baroului Brasov. Politia a alcatuit cercul suspectilor din care fac parte persoane din anturajul femeii, dar si fostii clienti ai acesteia, avand in vedere ca a avut o paleta larga de reprezentari in instanta in materiile de drept penal, civil sau contencios-administrativ. Oamenii legii nu exclud nici varianta unei razbunari. Surse judiciare au precizat ca sotul Elodiei s-a internat de urgenta la Spitalul de Psihiatrie de pe strada Mihai Eminescu din Brasov.

    Precedent - Dosarul farmacistelor
    Reprezentantii Politiei brasovene se feresc sa dea vreo declaratie oficiala pe tema disparitiei misterioase a Elodiei Marinela Ghinescu. Purtatorul de cuvânt al IPJ Brasov, comisar sef Liviu Naghi, ne-a declarat ca ancheta se afla in plina desfasurare. Secretomania autoritatile brasovene este pusa pe seama “Dosarul Farmacistelor.” In urma cu trei ani, mai multe date din ceea ce presa a numit “Dosarul Farmacistelor” au ajuns in presa. Atunci s-a declansat un scandal intre Politie si Parchet, amandoua institutiile acuzandu-se reciproc de scurgere de informatii catre mass-media. Institutiile au sustinut ca date importante din dosar au rasuflat catre presa, lucru care le-a creat avocatilor un plan de lucru.

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1