duminică, 25 septembrie 2011

ROSTOGOLIM :Călin Popescu Tăriceanu, sau viaţa între 4 neveste

Buuun masculul etern ! Citeste documentarul de la ROMANAICABLUES despre liber-schimbistul CALIN POPESCU TARICEANU , un mascul feroce ...
Călin Popescu Tăriceanu, sau viaţa între neveste, amante, motoare şi politică:

Motto:

Boul trăieşte o viaţă întragă în aceeaşi ciurdă, dar mai schimbă vaca din când în când


Călin Popescu Tăriceanu are o mare afinitate faţă de două lucruri, motoare şi neveste. La motoare nu ştiu la ce nivel a ajuns, dar la neveste pare a se îndrepta spre episodul 5.


Aşa, cam prin 1971, pe când era aproape de terminarea liceului apărea pe scenele de modă un tinerel care zicese ă făcea furori printre piţipoanele vremii. Se numea Călin Popescu Tăriceanu.

Zina Dumitrescu, actuala murătură, la vremea aceea o divă, îşi aminteşte de episodul întâlnirii cu Tăriceanu. Aflată lângă cinema scala, a văzut venind spre ea doi tineri di care unul era chipeş şi înalt. Creatoarea de modă nu a rezistat şi i-a propus o colaborare cu revista unde lucra ea, “Modern”.

Cum nu se putea ca ea personal, să-i vorbească tânărului, deh tabu-uri a trimis un cloaborator să-l întrebe cine e. Era elev în clasa a XII. A acceptat imediat invitaţia de a poza pentru revistă, trabă care i-a adus 250 de lei.

Timpul a trecut, C. Popescu tăriceanu a rămas tot o persoană cu lipici la sexul frumos. Gagicar fără lecuire, omul ajunge în 2003 să se căsătorească pentru a patra oară, cu frumoasa Ioana.

Pentru a se proteja de ochii presei, Tăriceanu fiind cine era cei doi ar fi făcut petrecerea de nuntă la Budapesta într-un frumos restaurant, şi cu cu foarte puţini invitaţi.

Prin 2008, au inceput să apară zvonuri care spuneau că treaba scârţăie. Ioana şi Călin Popescu Tariceanu au împreună un fiu din 2004.

Îmi amintesc şi de nişte zvonuri care vorbeau de o legătură amoroasă între Călin Popescu Tăriceanu şi realizatoarea de emisiuni din cortea lui Felix, Gabriela Vrânceanu Firea… Povestea a fost aruncată pe piaţă de deputatul PDL Cristi Boureanu atunci când a fost invitat în emisiunea Gabrielei firea, iar asta, cu nesimţirea ce o caractetrizează l-a întremad dacă a fost la ei la budă şi a mâncat ceva stricat.

Ehe, Călin, suflet zburdalnic …

Tăricean nu are o mare atracţie doar faţă de frumuseţile patriei. Are o mare atracţie şi faţă de motoare, dar nu de oricare ci unele nărăvaşe ca şi femeile prin budoarele cărora parchează din când în când. Atunci când Hurleiul a dat cu el de pământ, s-a spus că şi-a rupt piciorul pentru că nu a avut o paraşută care să se deschidă.


Zilele astea puteam afla din presă că acum, sufletul lui Călin Popescu Tăriceanu îşi găseşte alinare şi culcuş nu în sânul naturii cum e tradiţional la români ci între sănii Loredanei Moise, o buzoiancă absolventă de arte plastrice, de 34 de ani, care se prezină drept creatoare de modă, dar de care, acest guru al modei mioritice, Cătălin Botezatu zice că n-a auzit,dar care, în schimb, este foarte cunoscută ca una de a casei prin cluburile de fiţe ale urbei.

După părerea mea, aceasta, deşi mai abundentă din punct de vedere lăpos (ca să nu zic siliconat), are un mare deficit faţă de Ioana, cea de a patra fiică a evei care a ocupast cu acte locul de doamna Tăriceanu, singura din cele de până acum care se putea numi nevastă de premier.

Dar să ne uităm puţin înapoi în timp.

Adevărul.ro ne aminteşte câteva poveşti din trecutul matrimonial al fostului premier. Căteva poveşti din cele multe depre care se tot vorbea pe la colţuri, poveşti care de multe ori ascundeau în afară de zbenguiala hormonilor şi lucruri care nu pot fi încadreate şa capitolul mariaje sau gagicăreală. Poveşti în care se afirmau legături stranii cu alte zone, cu ar fi cea economică, chiar şi între Hurley-ul cu care s-a accidentat, desele descinderi pe ascuns în capitala maghiară şi apartenenţa la serviciile secrete a unui partener de afaceri, inclusiv faptul că la un moment dat se vorbea de acele şedinţe comune a guvernului Român cu cel maghiar, ar fi o legătură, nu e nici un secret că multe decizii importante au fost luate prin budoarele unor doamne absolut respectabile, doamne destul de discrete ca să îşi ţină gura în ceea ce priveşte limba care a odihnit pe umărul lor în nopţile anterioare.

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Fostele_neveste_ale_lui_Tariceanu_si_alte_povesti_picante_din_viata_fostului_premier_0_538746569.html

Povești din trecut

Călin Popescu Tăriceanu a fost inițial căsătorit cu Livia, fiica ambasadorului Simion Constantin Valeriu Georgescu, agent al României cu conexiuni importante în Securitate și Partid, potrivit portalului de știri 9AM.

În viața lui Tăriceanu a fost și Cornelia Trantescu, care ar fi declarat, în anul 1992, la Notariatul de Stat al sectorului 5, că este de acord ca vărul ei să stabilească sediul unei firme în apartamentul său, proprietate personală.

„ Nu este lamurită poziția Corneliei Trantescu, care, deși a declarat că este verișoară cu Tăriceanu, nu a șovăit să se căsătorească, ulterior, cu el. Colaborarea fructuoasă de afaceri a dus, de fapt, la hotărârea celor doi de a-și uni destinele. Se pare că Tăriceanu și Cornelia erau căsătoriți de mai mulți ani, dar au ascuns acest lucru“, scria 9 AM care cita revista „Q Magazine“ și cotidianul „Gardianul“.

Tot despre trecutul expremirului, dar cu oarece … extensii :D prin 2007 se ocupa şi Q-magazine.ro.

http://www.qmagazine.ro/intern/intern-investigatii/tariceanu-s-a-casatorit-cu-verisoara-lui/

Tariceanu s-a casatorit cu verisoara lui?

Potrivit unui document notarial datat iulie 1992, cea de-a doua casatorie a premierului Calin Popescu Tariceanu s-a consumat cu… verisoara sa, Cornelia Trantescu. Acest tip de relatie, numita casatorie consagvina, nu este acceptat de Biserica si nu este recomandat nici de medici. Relatia dintre cei doi verisori pare sa fi inceput timid. Initial, Cornelia a acceptat doar firma lui Calin in apartamentul ei. Apoi au ajuns la casatorie. Legatura matrimoniala a premierului cu verisoara sa ar fi ramas nestiuta, daca nu ar fi intervenit interesul lui Calin pentru afaceri. In 1992, cand se pare ca inca era casatorit cu Livia – prima sotie –, Tariceanu a apelat la serviciile verisoarei sale, Cornelia Trantescu

Potrivit unui document notarial datat iulie 1992, cea de-a doua casatorie a premierului Calin Popescu Tariceanu s-a consumat cu… verisoara sa, Cornelia Trantescu. Acest tip de relatie, numita casatorie consagvina, nu este accepxat de Biserica si nu este recomandat nici de medici. Relatia dintre cei doi verisori pare sa fi inceput timid. Initial, Cornelia a accepxat doar firma lui Calin in apartamentul ei.

Apoi au ajuns la casatorie.

Legatura matrimoniala a premierului cu verisoara sa ar fi ramas nestiuta, daca nu ar fi intervenit interesul lui Calin pentru afaceri. In 1992, cand se pare ca inca era casatorit cu Livia – prima sotie –, Tariceanu a apelat la serviciile verisoarei sale, Cornelia Trantescu – femeie singura, divortata, cu rugamintea ca aceasta sa accepxe sa gazduiasca in apartamentul ei sediul firmei “Automotive Trading Services SRL”. Divortata de patru ani, din 1988, Cornelia Trantescu a accepat rugamintea varului Calin si a impartit apartamentul din strada Rovine nr. 3 cu SRL-ul ce avea sa devina apoi importatorul oficial Citröen in Romania. “Subsemnata Trantescu Cornelia, cu domiciliul in Bucuresti, strada Rovine nr. 3, bl. 65, et. 6, ap.39, sector 2, proprietara apartamentului de la adresa de mai sus, declar ca sunt de acord ca varul meu, Tariceanu Popescu Calin, asociat in cadrul societatii «Automotive Trading Services SRL», sa stabileasca sediul acestei societati in apartamentul proprietatea mea mentionat mai sus”, declara la Notariatul de Stat al sectorului 5, la data de 20 iulie 1992, Cornelia Trantescu. Doua zile mai tarziu, Tariceanu primea OK-ul din partea judecatorilor, acestia admitandu-i cererea de inmatriculare a firmei in apartamentul verisoarei.

La scurt timp dupa ce au colaborat pentru a pune bazele afacerii cu autoturisme, cei doi verisori s-au gandit ca nu ar strica si o asociere intre ei. Evident, tot in business. Asa s-a nascut, in octombrie 1992, firma C.D.C. Impex SRL, detinuta initial in proportii egale de Cornelia Trantescu, Calin Popescu Tariceanu si o anume Daniela Niculescu. Denumirea firmei a fost data dupa initialele asociatilor. C de la Cornelia, D de la Daniela si C de la Calin. Obiectul de activitate al firmei vine parca sa confirme zvonurile prin care se sustine ca verisoara Cornelia, care avea sa devina cea de-a doua sotie a lui Tariceanu, indragea din punct de vedere profesional dactilografia. Conform inregistrarilor din Registrul Comertului, societatea C.D.C. Impex SRL se ocupa tocmai cu “activitati de secretariat, dactilografiere, multiplicare si traduceri”.



Legatura afectiva dintre cei doi verisori pare sa fi fost un pic mai veche, de cativa ani buni, timp in care ambele parti si-au ascuns pasiunile. Casatorita in 1979, Cornelia a inceput prin 1987 sa dea semne ca isi doreste altceva. Conform hotararii de divort pronuntata de Judecatoria sectorului 2 in februarie ‘88, fostul sot ii imputa Corneliei fapxul ca “si-a schimbat comportamentul, provocand deseori certuri si scandaluri, refuzand din sepxembrie 1987 sa se ocupe de menaj”. Instanta a retinut atunci ca singura culpabila de destramarea relatiilor de familie se face parata (Cornelia – n.r.) care manifesta lipsa de afectiune fata de reclamant, nu se ocupa de menaj, exprimandu-si dorinta de a se recasatori”. Adevaratele motive ce au condus la lipsa de afectiune a Corneliei fata de sot sau la refuzul acesteia de a face menaj nu se cunosc. Se poate doar specula fapxul ca toate acestea aveau la baza idila infiripata cu verisorul Tariceanu. Idila care, mai apoi, dupa patru ani, s-a si concretizat.

Afacerile comune se pare ca i-au apropiat si mai mult, chiar foarte mult, pe verisorii Cornelia si Calin. In 1993, la doar un an dupa ce il primise cu firma in imobilul ei, Cornelia se muta impreuna cu Tariceanu. Cei doi si-au stabilit cuibusorul intr-un apartament oferit de Primarie intr-o vila revendicata in strada Sf. Spiridon nr. 6. Dupa inca un an, in 1994, verisoara ii daruia celui ce-i devenise sot primul copil. Lucrurile erau insa departe de a se linisti. Asta pentru ca, in timpul unui miting CDR, din 1996, Tariceanu a cunoscut-o pe actuala sotie, Ioana. Despartirea de verisoara Cornelia nu s-a produs insa brusc, relatia continuand cativa ani buni.

Din cele doua divorturi pe care le-a parcurs Tariceanu nu a iesit cu averea prea “sifonata”. La despartirea de Livia – prima sotie –, Calin nu detinea nici pe departe averea actuala. Dimpotriva, se pare ca lucrurile stateau un pic invers in ceea ce priveste ponderea veniturilor in cadrul cuplului. Fiica a fostului ambasador al RSR in Israel Valeriu Georgescu, se pare ca Livia isi permitea din punctul de vedere financiar mai mult decat cel ce ii era sot. Oricum, Tariceanu a renuntat doar la partea ce-i revenea din apartamentul din bulevardul 1 Mai nr. 68.

Cam la fel au stat lucrurile in cazul verisoarei Cornelia. Desi isi pusese pe picioare afacerea cu automobilele Citröen, Tariceanu i-a lasat celei de-a doua sotii tot un apartament. E drepx, cel din vila din strada Sf. Spiridon pe care proprietarul de drepx nu a mai reusit niciodata sa o castige in instante. Ca bonus si poate in amintirea vremurilor in care i-a gazduit afacerea cu automobile, in poarta Corneliei se mai afla un Citröen C3 importat prin ATS. In plus, Cornelia a decis, ca si Livia de altfel, sa pastreze dupa divort numele de Tariceanu.

La ani buni distanta de esecul suferit in casatoria cu Tariceanu, Livia isi administreaza in prezent o pensiune deschisa departe de agitatia Bucurestiului, la Urlati – Prahova. In mijlocul podgoriei de aici ea si-a cumparat in 2003 un mic conac ce a primit denumirea de „Hanul la Vie”. Imobilele ce formeaza pensiunea au fost preluate de la societatea de vin si vinificatie Videlmar Urlati, societatea ce cunoscuse falimentul dupa ce o preluase Ovidiu Tender.

Deoarece toate trebuie să aibă un sfârşit, va avea şi acest articol, dar nu înainte de a mai adduce un articol care pare a dori să evidenţieze unul din motivele divorţului lui Tăriceanu de ultima doamnă din viaţa sa (ultima deoarece pare că de acum se conformează trendului şi sare de la nivelul doamnă, la nivelul piţipoancă). Acest motiv, convorm Kamikaze.ro s-ar putea numi Laura Rotileanu, o “fostă” de meserie, fosta iubită a lui Sebastian Vlădescu, fosta soție a lui Nicolae Rotileanu, fost funcționar guvernamental în cabinetul Tăriceanu și fost asociat de afaceri al fostului premier Tăriceanu, şi nașa de căsătorie a cuplului Călin și Ioana Tăriceanu. Deci, cum ar veni, doar naşul vede doar odată păsărica finei, naşa vede de mai multe ori … cocoşelul naşului.

Iată mai jos deliciosul articol al celor de la Kamikaze:

http://www.kamikazeonline.ro/2011/08/fabuloasele-incurcaturi-financiar-erotice-ale-divortului-lui-tariceanu/


Fabuloasele încurcături financiar-erotice ale divorțului lui Tăriceanu


Bună, pițipoancelor și golănașilor (dar și vouă, serioșilor care nu citiți reviste cu poze decît cînd nu vă vede nimeni), sîntem noi, maniacii tabloizi de vară! Am revenit în forță, nesperat, pe valul divorțului lui Tăriceanu. Și, de data asta, avem și poze cu oameni care se pupă în public! Uau, la asta nu v-ați așteptat!


Pe cine avem noi mai sus, în poză? Și cînd? Îl avem pe fostul premier Tăriceanu, aici cu spatele, pupîndu-se cu o fostă doamnă, actualmente domnișoară.

Fotografia a fost realizată acum o lună, pe 20 iulie, în fața restaurantului “Doina” de la Aviatorilor, dar nu v-am arătat-o pentru că nu am vrut să credeți că sîntem frivoli și superficiali. Acum, însă, dăm vina pe divorțul cu numărul patru al fostului premier și riscăm.

Dar domnișoara, cine e domnișoara? Păi, este (atenție, tabloidele adevărate, urmează o dezvăluire!) fosta iubită a lui Sebastian Vlădescu, de care s-a despărțit recent după o relație de vreo trei anișori. De altfel, înainte ca Tări și fosta iubită a lui Sebi să se pupe, Vlădescu a părăsit singur și amărît incinta de la “Doina”, după cum se vede mai jos.

Dar cine mai este domnișoara? Este și fosta soție a lui Nicolae Rotileanu, fost funcționar guvernamental în cabinetul Tăriceanu și fost asociat de afaceri al fostului premier Tăriceanu. Și mai este și nașa de căsătorie a cuplului Călin Popescu și Ioana Tăriceanu. Vasăzică, cu o lună înainte să anunțe divorțul, Călin se pupa amical cu nașa, Laura Rotileanu, în oraș, ca doi prieteni buni, fără ranchiună. Deși Laura, prietenă la catarame de fițe cu Ioana, nu era deloc străină de deviaţiile ideologice ale prietenei și finei ei, pe cînd Tări era ocupat cu guvernatul patriei.

Dacă nu v-am convins de relația bună a lui Călin cu Laura, mai luați cîteva poze.



Altfel, dacă ați scos batistele și vă pregătiți să plîngeți pentru bietele fete swing-uite de marii masculi ai neamului, eu zic să vă hotărîți după ce citiți ce urmează. Și anume că Tări, în ciuda programului lui foarte încărcat de premier, a fost băiat gigea și a avut și el timp de un cadou, pentru Ioana, iar Sebi, deși la fel de ocupat ca ministru de Finanțe, nu și-a neglijat nici fosta fosta nevastă, nici fosta iubită, . Ba, culmea, nici pe fostul fin!

Acum puteți să plîngeți în hohote.


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1