duminică, 13 septembrie 2009

PESTE 3000 DE VOTANŢI MULTIPLI LA EUROPARLAMENTARE

DE LA
ROXANA IORDAKE CITIRE - O STIRE TARZIE
CARE VA STA SAU NU VA STA
IN ATENTIA ORGANELOR ABILITATE SA APLICE LEGEA !
COMUNITATEA EUROPEANA CE ZICE EA SARACUTZA
DESPRE ISPRAVILE ARMATEI DE CEL PUTIN 3000 DE VOTANTI-MULTIPLI ?
CUM VOR VOTA EI LA PREZIDENTIALELE DIN NOIEMBRIE ,
CUM VOR PUNE EI SARACUTII O MANA PE STAMPILA CU CATUSELE LA MAINI ???? NU SE VOR INCALCA DREPTURILE OMULUI ??!


via Welcome to Roxania by Roxana Iordache on 9/12/09

fufa de la BEC - Mordechai

Ministrul de Interne, Dan Nica, a afirmat că sunt peste 3000 de persoane depistate că au votat de mai multe ori la alegerile europarlamentare. Dezvăluirea a fost făcut la Realitatea TV, emisiunea "100%", cu Robert Turcescu.

Invitatul a adăugat că persoanelor cu pricina li s-au instrumentat dosare, dar pentru a fi înaintate Parchetului e nevoie de verificarea semnăturilor de pe listele electorale şi de mai multe luni Autoritatea Electorală Permanentă refuză Internelor accesul la documente.

Vicepreşedintă a AEP este numita Pătru Ana Maria (foto, îmbrăcată cu bluză vărgată), ex-vicepreşedintă locală a PD, care a fost şi membră a BEC la europarlamentare, participantă la cârciumă cu preşedintele Băsescu, EBA, turista, Blaga etc, pentru a sărbători succesurile odraslei prezidenţiale.

Numita susţine că n-ar fi fost în timpul serviciului – de parcă asta ar scuza-o, dar scuza oricum nu se susţine, pentru că participarea ei la băută a avut loc în timp ce se numărau voturile, iar atribuţiile pe care le are vizează chiar corectitudinea procesului electoral, respectiv, verificarea sesizărilor privind nereguli şi (tentative de) fraude.

Dacă la europarlamentare au manglit atât, la prezidenţiale probabil că sunt pregătiţi să fure de să rupă. De-aia ţine partidul de lachei atât de mult să umfle Ministerul de Interne. Să nu se afle de furăciunea anterioară şi să poată pregăti frauda viitoare. De partid şi de stat.

Până acum, numita Pătru a fost norocoasă, fiindcă valuri de scandaluri s-au rostogolit şi au acoperit-o. A venit, însă şi vremea ei. E prima care trebuie să răspundă DE CE AEP nu eliberează documentele solicitate de MAI ca probe la dosare penale.

Un nou scandal cât Casa Boborului se profilează. Comisie parlamentară, sesizare la Parchet, autosesizare Codruţa, ceva?

P.S. Prost inspirată prezenţa neanunţată a preşedintelui Băsescu azi-noapte la o nuntă la Pescăruş: exact localul unde a petrecut cu individa de la Autoritatea Electorală care acoperă imensa fraudă de la europarlamentare. Altfel nu se explică de ce AEP refuză să răspundă solicitării Internelor.

Posted in Categoria Elena Băsescu, Ceasul rău pisica fără vină, Dreapta stângii, Electoralia, Eveniment, Galeria de succesuri, PR, Romanian Psycho, Stânga, Stupid Service


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1