vineri, 28 august 2009

Madonna a injurat ! si ce daca !

DUPA CUM SPUNEAM - DIVA A PREGATIT O MICA LOVITURA DE PRESA SI NU I-A IESIT !

BRAVOS ROMANIA,BRAVOS BUCURESTI!

via ZIUA on 8/28/09
Daca ati avut impresia ca Madonna a primit pasiva huiduielile publicului roman la concertul de miercuri seara, din Bucuresti, lucrurile nu stau chiar asa. Se pare ca diva pop, in varsta de 51 de ani, a cedat nervos, potrivit Realitatea TV si a exclamat "God dammit!", adica "La naiba!" Dupa ce a aparat drepturile tiganilor, amintind de discriminarea pe care acestia o sufera in Europa de Est, Madonna ar fi fost intrigata de huiduielile romanilor si si-a exprimat nemultumirea fara nici un fel de retinere. Nici macar nu s-a gandit ca este posibil sa fie inregistrata. (Z.O.) (28 august 2009 ora 18:44:03)


piticu.ro pune un diagnostic real la Madonna, tiganii si Associated Press

MADONNA GASESTE MAI TOTDEAUNA O CHESTIE POLITICO-RELIGIOASA CARE SA FACA SCANDAL.
IN ROMANIA A CAM LUAT PLASA ! PUBLICUL A REACTIONAT IMEDIAT - IAR CORESPONDENTII "ASSOCIADED PRESS " STIAU CE PREGATESTE DIVA , AU FACUT TEXTUL SI AU DAT CLICK LA O ORA DUPA CE S-A CONSUMAT CONCERTUL.APOI A APARUT PE FLUXUL DE STIRI ....DIVA A MAI STAT CEVA TIMP IN BUCURESTI, S-A HLIZIT PRIN GEAMURILE HOTELULUI,S-A INNBAIAT IN PISCINA CU CARPELE PE EA ....ASTEPTAND SA VADA REACTIA ....DEGEABA ! URA SI LA SOFIA!

via piticu .ro by piticu on 8/27/09

Inainte de toate eu sunt curios cine sunt Alison Mutler in Bucharest and William J. Kole in Vienna, colegii ma ajutati?
Dupa care se da articolul asta, aparut pe fluxul de stiri de la mult tritata agentie de stiri, de parca cine stie ce s-ar fi intamplat in Romania.

Acum vin intrebarile catre distinsii jurnalisti mentionati mai sus. Ma voi in ce tara traiti? Traiti in Romania? Ati fost vreodata aici? V-a zgariat vreodata cineva masina? V-a spart cineva vreodata masina … si politia a prins autorii abia dupa un an de zile, asa cum mi s-a intamplat mie?
Atunci ce dracu comentati?

Va credeti voi in stare sa puteti spune ca Madonna a fost huiduita la concert de catre cine? Voi ati fost la concert? Cine era la intrare, langa garduri si pe strazi? Cine vindea seminte si chestii colorate? Va intreb doar. Stiti? Atunci nu … voi sunteti agentie de presa, aveti un nume, auziti chestii la televizor si pe afara si va treziti sa vorbiti. Va documentati? Nu! Aveti nevoie sa va documentati? Nu, pentru ca pe voi va apara un nume, iar faptul ca va numiti Associated Press va permite sa faceti acuzatii gratuite pe care lumea sa le preia ca atare.
Unde ati vazut voi discriminare la concertul Madonnei? Ea a spus ca a auzit ca romanii discrimineaza tiganii. Romanii au vazut tiganii in fata lor, cu mainile pe buzunare pazindu-si telefoanele si portofelele au inceput sa ii huiduie. Atat. Ce a inteles presa din asta a fost o totala tampenie.

Discriminare, aici? Nu, dar astia sunt tiganii!
Madonna, Associated Press pe astia ii aparati voi?

(C) Piticu.ro - toate drepturile rezervate

Madonna, tiganii si Associated Press

Etichete : , , ,


Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1