miercuri, 7 august 2013

Bogdan SGARCITU - director Bechtel (16000 EURO/LUNA) sau SOVA cu CONTRACTUL / ARCHIVE BECHTEL - NECHTEL !!!

        
ARCHIVE BECHTEL - NECHTEL !!!
================================
Daca Dan SOVA nu gaseste contractul - sa sune un prieten mai bine platit :
Bogdan Sgarcitu / platit de Bechtel cu 16.000 euro/luna INTR-O TARA IN CARE VENITUL MEDIU NET ESTE DE CCA 350
EURO !!!!!!!! /
Poate fi gasit la tel . 40-750-000-812 asa cum scrie SITUL nechtel / bechtel

Poate BOGDAN ZGARCITUL I-O FI SUBTILIZAT ORIGINALUL PE 7 FEBR.2013 CAND S-AU INTALNIT SA PUNA DE O ULTIMA REZILIERE


=============altele cu acelasi subiect ================================
Training in Romania
Motorway project paves way for business

Romania’s Association of Employers and Manufacturers honored Bechtel for creating about 3,500 jobs at the Autostrada Transilvania project and for making a positive impact on the business community in Cluj.

The motorway project supports a nine-month program, called Financial Education and Business Development Consulting, that has helped people in rural communities learn to effectively manage money received from the government for land used in constructing the project.

Ten program participants learned how to build and sustain startup businesses and then develop business plans for an electrical and sanitary installation company, a pest-control firm, a furniture workshop, and other services. The project plans to continue supporting the program as it expands to other rural communities along the motorway, Sgarcitu says.

The project team also supports business training programs in Cluj, including a program called I Want To Be an Entrepreneur, which recently trained 11 teenagers from disadvantaged families in business skills. The teens started a company that made and sold 2,200 holiday cards. Much of the money they raised was donated to the Romanian Foundation for Children, Community, and Family, a cosponsor of the training program with the Danis Foundation.

DACA AVETI NEVOIE DE INFORMATII - SUNATI AICI :
===========================================
http://www.bechtel.com/contact_media.html

London, England
Julie Green
44-20-7651-7887

Jane Vincent
44-20-7651-7907

Autostrada Transilvania
Bucharest, Romania
Bogdan Sgarcitu
40-750-000-812

Dulles Corridor Metrorail Extension
Vienna, Virginia
Leslie Pereira
1-703-852-6071
Autostrada Transilvania
Bucharest, Romania
Bogdan Sgarcitu
40-750-000-812


Project Manager
Bechtel International, Inc.
februarie 2013 – Prezent (7 luni)
External Affairs Manager
Bechtel International, Inc.
iulie 2004 – februarie 2013 (8 ani 8 luni)
Political Specialist
U.S. State Department, U.S. Embassy Bucharest
martie 2002 – iulie 2004 (2 ani 5 luni)
Assistent Professor
National School of Political Studies and Public Administration
octombrie 2000 – iulie 2002 (1 an 10 luni)
Columnist
Bursa Newspaper
aprilie 1997 – martie 2002 (5 ani)
Political Advisor to the Minister
Romanian Ministry of Defence
martie 1999 – noiembrie 2000 (1 an 9 luni)

Provided international relations analysis, studies, and evaluations Minister of Defense used in decision-making. Represented the Minister in various inter-governmental groups designed to address issues of interest (e.g. drafting the first NATO Membership Action Plan, drafting Romania’s economic development strategy etc.) Represented the Minister at international conferences and meetings.

BAIAT DE BAIAT DE BECHTEL via....
Political Advisor to the Minister
Romanian Ministry of Defence
martie 1999 – noiembrie 2000 (1 an 9 luni) ,
Assistent Professor
National School of Political Studies and Public Administration
octombrie 2000 – iulie 2002 (1 an 10 luni) ,
Political Specialist
U.S. State Department,
U.S. Embassy Bucharest
martie 2002 – iulie 2004 (2 ani 5 luni)

=======================================
http://youtu.be/LS6KYVCs4ho
Metropola - invitat Bogdan SGARCITU - director comunicare Bechtel - 3 iulie - Realitatea TV Cluj - 2
Metropola - invitat Bogdan SGARCITU - director comunicare Bechtel - 3 iulie - Realitatea TV Cluj

zgarcitul zise :
=========
“Pana la Viena mai avem trei-patru ani”


Bogdan Sgarcitu, vocea companiei Bechtel in Romania, este mai rezervat cand vorbeste despre termene de executie ale Autostrazii Transilvania
Bogdan Sgarcitu lucreaza pentru compania Bechtel de doi ani, din iulie 2004. Inainte, intre 1999 si 2000, a lucrat un an in Ministerul Apararii, fiind consilier al ministrului Victor Babiuc. Era, la acea vreme, prospat absolvent al unui curs de master politic in Anglia, pe tema conflictelor de dupa 1990 din Balcani. Recunoaste ca lui Babiuc i-au placut ideile lui, de aceea l-a luat consilier.

ZIUA de Cluj: Domnule Sgarcitu, cum ati ajuns sa lucrati la Bechtel?
Bogdan Sgarcitu: Lucram la Ambasada Americana, ca si consilier politic, cand am auzit ca firma Bechtel va veni in Romania, de fapt semnasera deja contractul. Cineva de la Ambasada Americana mi-a spus ca sunt interesati de o persoana, de un roman, care sa faca relatiile cu autoritatile si cu mass-media si chiar mi-a spus ca eu as fi o persoana indicata. Si atunci mi-am depus un curriculum vitae la Bechtel, am participat, apoi, la o serie de interviuri, imi aduc aminte ca prima intalnire s-a derulat in luna martie 2004 si am fost angajat in luna iulie a anului 2004.
ZIUA de Cluj: Odata cu vizita premierului la santierul Autostrazii Transilvania, s-au schimbat si prioritatile de constructie, pentru ca primul-ministru, in calitate de beneficiar, a solicitat urgentarea lucrarilor pe tronsoanele II B si pe tronsonul III, astfel ca prima sectiune care sa fie finalizata sa fie cea dintre Cluj si Oradea. In cat timp credeti ca se va putea finaliza aceasta portiune? Cand ajungem la Viena?
Bogdan Sgarcitu: Noi avem un plan de lucrari, deocamdata. Depinde daca acest plan de lucrari va fi schimbat. Sa va spun sincer, sunt cateva elemente care pot determina schimbarea planului de lucrari, respectiv capacitatea companiei de a lucra, dar, in acelasi timp, trebuie lucrat in parteneriat cu Compania Nationala de Austostrazi si Drumuri Nationale, pentru ca, automat, ne trebuie teren disponibil si buget cat mai mare. In chestiunea bugetului, ne trebuie si o planificare, nu sa fim anuntati ca, de exemplu, in acest an aveti un buget de cateva sute de milioane de dolari, pentru ca noi trebuie sa ne planificam aceasta mobilizare in functie de bugetele exprimate.
ZIUA de Cluj: In conditiile ideale, cand toate ar fi rezolvate, si terenurile si exproprierile si forta de munca si banii, lucrandu-se non stop, care ar fi termenul cel mai scurt de finalizare a lucrarilor?
Bogdan Sgarcitu: Sa pornim de la ideea de la care a pornit Bechtel in momentul in care a venit in Romania. Cand a vazut proiectul acesta, au spus ca l-ar putea face, fara probleme, in cinci ani.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1