miercuri, 6 aprilie 2011

Ion BESSOIU a fost si consilier de presa si imagine in luna ianuarie-februarie 1990/ CNSAS: Ion Besoiu a avut legături cu fosta securitate ! Nimic nou !

Tovarasul Ion BESSOIU a fost si consilier de presa si imagine in luna ianuarie-februarie 1990 - intregind astfel lunga lista a colaboratorilor cu norma intreaga care au participat la MAREA REVOLUTIE SOCIALIST-PERESTROIKISTA din DECEMBRIE 1989 !
Cu sprijinul neprecupetit al Securitatii ! Cu sprijinul neprecupetit la DIA !

Pe aceleasi culoare ale cladirii Guvernului se plimbau in 1990 Ion Caramitru,
Adrian SARBU,Ion BESOIU,Gelu-Voican VOICULESCU,Nicolae DIDE,Bogdan-Bujor TEODORIU, Cazimir IONESCU,Sergiu NICOLAESCU,Ioana PAVELESCU,Bujor SION,Mihai MONTANU,Mugurel FLORESCU,.......,Dan MARTIAN,Silviu BRUCAN,Petre ROMAN si ultimul pe lista Ion ILICI ILIESCU....


Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a cerut Curţii de Apel Bucureşti să constate că actorul Ion Besoiu a fost colaborator al securităţii.Potrivit acţiunii din instanţă, Ion Besoiu ar fi avut numele conspirativ de "Bogdan". În calitate de director al Teatrului "Bulandra", actorul ar fi dat note informative despre colegii săi. Într-o informare, ar fi raportat că actorul Ion Caramitru a primit o bursă în Statele Unite ale Americii şi ca intenţiona să rămână în America. Actorul susţine că nu a semnat niciodată vreun angajament cu securitatea.
"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1