1-ACTE NORMATIVE privind functionarea SECURITAȚII si MINISTERULUI DE INTERNE intre 1948 -1989 (preluare de pe situl CNSAS)ACTE NORMATIVE privind functionarea SECURITAȚII si MINISTERULUI DE INTERNE intre 1948 -1989 (preluare de p...

Un comentariu :

  1. Citind o parte din documentele lansate in aceasta sectiune a sitului CNSAS - mi-am daat seama ca aici avem o istorie a faradelegilor politice săvârsite de comuniști cu brațul său inarmat - SECURITATEA !

    Dracul se ascunde în amanunte pe care e posibil să le vedem când se vor publica acțiunile si dosarele directiilor nenumarate ale acestei hidre ...daca le au sau nu li s-au servit de Cotroceni - via SRI .

    Probabil ca o bună parte dintre cei care mai trăim acum si am trăit si in acele vremuri - mai avem dosare în lucru la urmașii Securitatii ! Din acest motiv dosarele nu sunt găsite de CNSAS - pentru ca , nu-i așa - cum să dea lucratorii lucrari aflate în lucru ? Din 2004 firma CNSAS nu a gasit urme despre mine - și cred că am destule argumente să susțin ca acele documente există , dar probabil deranjează pe unii și altii .Poate - daca vor avea curiozitatea - copiii mei vor primi VOIE DE LA COMENDUIRE sa vada documentele filtrate de SRI si CNSAS !

    RăspundețiȘtergere

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1