joi, 27 octombrie 2011

O TARA GUVERNATA DE AUTISTI v.s Un contract in alb intre PREFECTURA BUCURESTILOR si RECENZORI !

O TARA GUVERNATA DE AUTISTI !
La sesizarea mea adresata Prefecturii Bucuresti si Inspectoratului Teritolial de Munca Bucuresti cu aspectele prezentate pe 27 Octombrie am primit astazi dovada ca nu au inteles nimic - raspunsul fiind la fel de formal si neaplicat la esenta problematicii - incat nu pot sa constat ca suntem guvernati de autisti , asa cum se vede din facsimilul de mai jos:




































27.10.2011

Un contract in alb intre PREFECTURA BUCURESTILOR si RECENZORI !
Va prezint mai jos o mostra de mare birocratie idioata privind recensamantul - CONTRACTUL intre autoritati si RECENZOR !

Acest document a fost inaintat spre completare si semnare recenzorului in 3 exemplare multiplicate prin xerografiere , cu semnaturile in copie a le PREFECTULUI si altor 3 functionari publici si ale beneficiarului Directia de Statistica a Municipiului Bucuresti .
In carca RECENZORULUI sunt 16 atributii si 7 obligatii , iar BENEFICIARUL are 2 obligatii !
Contractul are 3 PAGINI a fost xerografiat in cca 33.000 DE EXEMPLARE ( PENTRU 11 000 RECENZORI ) - deci un total de 99.000 file !
Contractul astfel semnat de recenzor nu are valoare juridica deoarece nu are semnaturi in original decat pentru RECENZOR.
Sa nu mai vorbim ca ar trebui sa fie inregistrat la CAMERA DE MUNCA teritoriala - si un exemplar astfel inregistrat sa intre in posesia celor 3 parti cu numarul de inregistrare al CAMEREI DE MUNCA !

Cu siguranta mai existau alte cateva 15-25 de solutii pentru evitarea cheltuielilor inutile si contractarea serviciilor in forma legala si operativa , dar BIROCRATIA incearca toate formele de existenta - vorba aceea MORTII SE ACOPERA CU PAMANT si VII CU HARTII !
Nu inteleg cum INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA nu s-a auto-sesizat pana acum despre  valul de RECENZORI cu contracte formale de munca !












Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1