duminică, 23 decembrie 2012

Noiembrie 1989-Iulie 1990 - EU și PUTEREA

 Dacă nu ai fost și nu ești membru de partid și nici nu ai avut relații cu securitatea - hotărârile despre tine le iau alții în spatele.... dosarelor închise !
Ce ți-e scris - la dosar ți-e pus ! Îl poti citi dacă il găsești !
 În preajma congresului 14 - eram desemnat ofiter de serviciu ! Cine știe - congresul 14 a fost amânat o saptămâna !
 
Pe 20 noiembrie centrala nu mai avea nevoie de mine ! Stiam ca deranjez după o deplasare cu bucluc industrial la fabrica de confectii din Barlad in care am deranjat Minister, Centrala ,CSP, IGSCCP si stiam se pregateste CEVA
  !


Pe 2 decembrie eram un om liber ! Liber de contract ! Pe 25 decembrie m-am dus la Centrala - sperând că prostiile au trecut ! Aiurea ! Pe 24 in curte la Mecanică Fină - sector 2 , langa AVERSA , Marin LAMBRU arsese documente , emisese legitimații pentru niste personaje - iar cand a fost intrebat a răspuns că a distrus colecția MUNCA DE PARTID !



Urmarea a chemarii telefonice din partea colegului de liceu Dan Radulescu pe - 2.01.1990 ajung la Palatul VICTORIA si sunt intampinat de el . Ma conduce la Mihai MONTANU - sef peste organizarea CFSN . Nu il vazusem din 1967 de la Cantemir , iar el stia mai multe despre mine zicandu-mi - mai Drăgane, tot gura mare aia o ai ???


 
Detașarea semnata de Cazemir - Benedict IONESCU si ulterior sființită de CIMFMT ! Am lucrat cu Dan RADULESCU si Nicky DIDE in colectivul de relatii cu publicul si presa , apoi am plecat la Comisia de cercetarea abuzurilor cu sprijinul lui Ticu DUMITRESCU
.



Copie după legitimatia CPUN- Comisia de cercetarea abuzurilor - condusa de Radu CIUCEANU cu adjunct Constantin Ticu DUMITRESCU , in casa lui Valentin Ceausescu si a Mitzurei Arghezi de pe str.Arh.Cerchez . Radu CIUCEANU functioneaza si acum cu al lui institut in aceiasi locatie .




În naivitatea mea - am adresat cererea de mai sus , după alegerile din 20 mai si mineriada din iunie 90 SECRETARULUI GENERAL al Camerei , prin intermediul lui RADU CIUCEANU !Bineinteles ca nu am fost acceptat , eu fiind apropiat cu Ticu DUMITRESCU ! Pe de altă parte CIUCEANU era in relatii foarte bune cu Virgil MAGUREANU si imi dadea de inteles ca stie continutul dosarului meu plin de sticle...Din aprilie pana in iunie am frecventat ziua si noapte Piata Universitătii , iar ce vorbeam in piată sau la carciuma - spre exemplu la Varsovia - Ciuceanu stia chiar a doua zi !

 

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1