sâmbătă, 2 mai 2009

O IAPA A INCALECAT UN CAL la herghelia Mangalia

O IAPA A INCALECAT UN CAL la herghelia Mangalia...de ziua tinerelului...

via ZIUA on 5/2/09
Corespondenta din Mangalia pentru ZIUA ONLINE / Ministrul vrea sa atraga cat mai multi turisti intr-un circuit al hergheliilor din Romania * Ministrul Turismului, Elena Udrea, a vizitat, sambata herghelia de la Mangalia, unde a indraznit chiar sa incalece un cal, pe care l-a hranit intai cu zahar pentru a-l linisti. "Daca trebuie sa ma sacrific pentru turism o voi face", a afirmat Udrea, inainte de a incaleca. Ea a promis ca va sprijini proiectul primariei Mangalia de a renova hipodromul si de a reinvia traditia curselor desfasurate ... (Corina SCARLAT) (02 mai 2009 ora 13:47:28)


Flickr: ioanvickdrag

Flickr: ioanvickdrag

CASA PREZIDENTIALA a ROMANIEI s-a nascut /Coroana prezidenţială

CASA PREZIDENTIALA(sau PRESEDENTIALA?) a ROMANIEI s-a nascut...dintr-o DUDA si o MARGARETA .....

via OCHIUL MAGIC by Radu Portocală on 4/25/09

Cu ce drept este aşezată Coroana Regală a României deasupra monogramei megalomane a acestui personaj care riscă să tîrîie România într-o funestă aventură?

duda_coroana

Oare nu mai există istorici, nici jurişti care să explice opiniei publice în ce vastă şi ridicolă uzurpare sîntem atraşi?

P.S. Constat că nici unul dintre dudofili nu şi-a exprimat încă extazul faţă de măreţului "proiect" pe 30 de ani al dlui Duda. În faţa vidului ideatic al candidatului ideal - cel care va salva România cu o enciclopedie! -, apologeţii au ales o tăcere discretă. De ce n-a scris nimeni că ne aflăm în faţa unui text genial? De ce toţi se mulţumesc să-i înjure pe cei care l-au judecat la justa lui ne-valoare?



Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1