vineri, 1 mai 2009

COMPARATI "LOGANUL POLITENESC SECURISTIC" 70.000 CU "SEAT CUPRA" DE 35.000...

COMPARATI ACUM "LOGANUL POLITENESC SECURISTIC" DE 70.000 EURO-TENTATIVA CU "SEAT CUPRA" DE 35000 EURO ADEVARATI-NU FURATI!

via subiectiv.ro by Alex Mihăileanu on 4/30/09

În caz că nu ştiaţi, Poliţia Autostrăzii a primit un Seat Cupra tip sport, cu motor de 2 litri, pe benzină, cu 240 CP, care prinde vreo 247 km/h. Maşina a fost împrumutată pe o perioadă de şase luni (sau în limita a 100.000 de kilometri) de către Porsche Leasing. Adică tocmai au transformat Poliţia Rutieră într-un instrument de marketing. Foarte faină ideea. Mai jos, două poze cu maşina, ca să ştiţi exact cum arată şi ce număr de înmatriculare are.

Aşa arată maşina primită de Poliţia Autrostrăzii

Aşa arată maşina primită de Poliţia Autrostrăzii

Asta ar fi prima poză, un fel de "semi-profil".

Seat Cupra, văzut din lateral

Seat Cupra, văzut din lateral

Şi aşa se vede din lateral. Acum ştim cu toţii cum arată. Rămîne de văzut de cînd va fi văzut la datorie. În comunicatul de presă scrie că va fi folosit toată vara. Tot din comunicatul de presă, dotările maşinii:

  • Sistem de avertizare optică acustică Federal Signal Corporation format din rampă luminoasă cu tehnologie LED de mare intensitate tip Sputnik, profil redus pentru creşterea aerodinamicii şi sirenă electronică cu sistem de control digital cu putere nominală 100W.
  • Sistem radar de ultimă generaţie Decatur Electronics Genesis II Select, procesor digital 32 biţi, banda K, măsurare în regim staţionar şi în mişcare, funcţie antidetector radar, identificare automată a direcţiei de circulaţie a autovehiculului ţintă.
  • Sistem de înregistrare video Martel Electronics MDE2, sistem digital înregistrare HD, cameră cu zoom optic 22x (zoom total 242x), microfon wireless 2,4GHz pentru înregistrare în afara autovehiculului, proiectat să reziste la impact de până la 50G, sistem electronic de identificare a utilizatorului.

Ca idee, accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde. O să fie o vară interesantă. Asta dacă nu o să o zboare de pe şosea cineva. Apropo de asta, un comentariu simpatic pe realitatea.net zice cam aşa: "Să vezi cum liniuţe între poliţişti şi merţanele sefilor lor". Deh.

© subiectiv.ro. Toate drepturile rezervate.
Here's a space for rent. Nope, it's not an apartment :)

FOTO: Seat Cupra cu girofaruri. Da, cel primit de Poliţia Autostrăzii



Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1