duminică, 25 aprilie 2010

Background in SATIRIKON : moartea presedintelui Poloniei

Background: moartea presedintelui Poloniei: "Colegul meu de breasla, Riddick s-a preocupat foarte mult despre cazul Smolensk, documentandu-se asiduu din presa internationala sau din dosarele istoriei. Va recomand sa treceti pe la el. Facand acum un background al celor intamplate, vreau sa spun ca deja incep a se contura niste ipoteze care par a nu mai sustine ideea unui accident aviatic.

Nu ma implic in detalii tehnice sau de alta natura mai mult sau mai putin de competenta mea, insa, sunt de retinut urmatoarele chestiuni si veti vedea la sfarsit de ce.

Cateva informatii despre presedintele Poloniei decedat in 'accident' :

* a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene, a ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene).
* a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere economica in aceasta perioada) http://www.zf. ro/business- international/ miracolul- polonez-continua -crestere- economica- de-1-7-5454396/
* a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
* a refuzat scutul anti-racheta american
* a refuzat de curand un imprumut de la FMI (atentie la acest detaliu!!!)
* a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorior crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea crucifixelor din scoli (http://www.realitat ea.net/presedint ele-poloniei- exclude-scoatere a-crucifixelor- din-scolile- publice_662622. html)

Evreii au fost supărati pentru ca preşedintele Kaczynski a avut 'Anti-semiţi” în coaliţia sa de guvernământ - http://www.davidduke.com/general/was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash_17538.html (De James Buchanan)

Criminalul numarul unu, Franklin Delano Roosevelt a spus odată: “În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel..”. Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsa într-un singur accident de avion?"

restul pe Satirikon

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1