luni, 9 noiembrie 2009

Betivul cand e beat ii pare ca e imparat = LUDOVIC ORBAN , baiat bun

via Ecologie Umană by noreply@blogger.com (Ecologie Umana) on 11/9/09
S-a gasit dobitocul de Ludovic Orban sa faca si el o declaratie despre Basescu si votantii lui: "Eu as rezuma asa, cine voteaza cu Basescu: alcoolicii, tiganii (...) prostituatele, probabil, desi ma indoiesc ca prostituatele vor vota cu Basescu, avand in vedere cum arata."
In principiu ma doare drept in cur de politica lor dar parca Orban e prea nesimtit. Ups, am uitat, partidul lor ce slogan are? Ceva cu bunul simt? Ete pula bun simt.
Pentru cine are memoria scurta sa rememoram niste stiri despre Ludovic Orban.

1. Orban si-a musamalizat accidentul
2. Ludovic Orban - un clovn beţiv marcat de trecut
3. Robert Turcescu a prezentat convorbirea telefonică cu Ludovic Orban
4. Filmul integral al accidentului ministrului Ludovic Orban
5. Gigi Becali il face pe Ludovic Orban "chitarist alcoolic"
6. Orban, fără carnet de conducere din cauza alcoolului
7. Cele cinci minciuni ale lui Orban



Mafia politico-economico-mediatică a PSD-PNL









Coaliţia anti-Băsescu a creat şi consolidat, în ultimii ani, o imensă maşină de propagandă mediatică al cărei unic scop este acela de a-şi impune reprezentantul în fotoliul de la Cotroceni. Cum singurul mod prin care se poate realiza aceasta este scrutinul popular, mafia PSD-PNL s-a mobilizat în cea mai complexă operaţiune de manipulare a opiniei publice folosind, în acest scop, mass- media controlate precum şi sute de jurnalişti plătiţi pentru a executa ordinele mogulilor. Au fost aruncate în luptă posturi de televiziune, ziare, posturi de radio etc. 
Au fost cumpăraţi lideri de sindicat şi folosiţi pe post de instigatori publici capabili să scoată în stradă, pe motive inventate sau populiste, mase mari de oameni care să creeze tensiuni şi false probleme, toate în scopul de a canaliza ura populaţiei împotriva lui Traian Băsescu. În timp ce mass- media au fost concentrate pe atacul constant împotriva „inamicului public" nr.1 al mafiei, baronii locali au prosperat prin hoţii inimaginabile ocolite de ochii jurnaliştilor vânduţi. Anii din urmă, în care PNL şi PSD au cântat aceeaşi melodie preluată întocmai de coriştii mass- media, au scos în faţă mafia transpartinică şi bicefală structurată pe cele două coloane coordonate de Viorel Hrebenciuc şi reprezentate de Mircea Geoană şi Crin Antonescu.

Fiecare a adunat în jurul său indivizi lipsiţi de scrupule care au penetrat toate structurile statului în scopul de a controla tot ce are legătură cu „inamicul public". Unii s-au concentrat în jurul lui Vanghelie, iar ceilaţi în jurul lui Patriciu. Majoritatea celor aflaţi în staff-ul propagandistic al lui Antonescu s-a aflat pe statul de plată al Fundaţiei ILI a lui Dinu Patriciu. Păpuşarii celor două marionete, Geoană şi Antonescu, sunt reprezentaţi de Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vîntu şi Dinu Patriciu.

Această construcţie diversionistă este reprezentată, grafic, în schema alăturată. Cum se observă, toată această maşinărie pare că se prăbuşeşte peste cetăţeanul de rând a cărui singură legătură cu realitatea politică se face prin intermediul presei controlate în proporţie covârşitoare de mafia politico-financiară PSD-PNL, presă care se interpune ca un paravan imens între populaţie şi manipulatori. Mai există totuşi speranţa că românii nu se vor lăsa păcăliţi într-o proporţie care să permită mafioţilor să preia controlul ultimei redute neatinse de corupţia endemică, Preşedinţia României.

Dan Badea
(Text apărut în săptămânalul Atac la Persoană nr.9, 9-15 nov.2009)






Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1