luni, 23 noiembrie 2009

Disputele dintre Basescu si Tariceanu au influentat decizia lui Antonescu,potrivit Sofia Echo

Disputele dintre Basescu si Tariceanu au influentat decizia lui Antonescu,potrivit Sofia Echo: "Decizia liderului liberal Crin Antonescu de a respinge discutiile cu presedintele in exercitiu Traian Basescu are la baza faptul ca acesta din urma si-a consolidat popularitatea prin disputele cu fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu, comenteaza Sofia Echo.

'Unele rani sunt adanci in pol..."

LA ACEASTA ORA OMUL CLONA CU OCHI DE PESTE MORT SE EXPLICA LA A TREIA ANTENA A CONCERNULUI GRIVCO-INTACT-CRESCENT-VOICULESCU dupa care,probabil,se va duce la PATRICIU sa ia noi sarcini de partid si afaceri!

Cetăţenia română, un argument solid pentru moldovenii de peste Prut

Cetăţenia română, un argument solid pentru moldovenii de peste Prut: "Traian Băsescu a obţinut, în Republica Moldova, un copleşitor record de voturi de 90,7% din totalul de aproximativ 9.000 de alegători (un alt record, faţă de 2.300 la precedentele alegeri), potrivit unor surse din cadrul MAE, citate de portalul de ştiri UNIMEDIA."

MULT DE PUTINI ,DAR HOTARATI!

Meleşcanu, Năstase şi SRS, în audienţă la Patriciu

Meleşcanu, Năstase şi SRS, în audienţă la Patriciu: "Azi, Dinu Patriciu şi-a luat prînzul într-o companie foarte selectă. În ordinea ridicării de la masă, compania lui Dinu a constat în următorii: Teodor Meleşcanu, Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Năstase. Masa şi dansul negocierilor cu cei trei au avut loc la intersecţia străzii Herăstrău cu bulevardul Mircea Eliade. Bine, nu chiar în intersecţie, ci în clădirea localizată acolo, care adăposteşte fundaţia 'Dinu Patriciu'."

Ultimele rezultate de la BEC

Ultimele rezultate de la BEC: "Orele 17.00: Traian Basescu – 32,52%, Mircea Geoana – 30,7% , Crin Antonescu- 20,1%. Voturile numarate au fost extrase din 99, 65% dintre sectii.
Alte stiri

Stiri scurte (3)
Urmariti dezbaterea live pe internet (15)
Cine-a castigat, cine-a pierdut la Cluj (6)
De ce nu merg la vot (72)
Nu-l iubesc pe Basescu (7)"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1