marți, 1 martie 2011

Gerulian Press News - Premiile Oscar si osCARICI 2011

Premiile Oscar si osCARICI 2011: "

PREMIILE osCARICI 2011

Ieri dimineaţă, gala Oscarurilor s-a desfăşurat în aceeaşi opulenţă şi dragoste pentru kitsch cu care americanii ne-au obişnuit. Invidioşi, vă prezentăm şi noi lista de câştigători ai Oscarurilor autohtone.



Pentru cea mai bună regie (de cinci stele sau poate chiar mai multe): Dan Voiculescu. Motivaţia juriului: a reuşit să adune în jurul lui o haită de lătrăi care îl ascultă orbeşte, chit că credibilitatea lui politică este, ca şi procentul partidului, zero. La decernarea premiului, Dan Voiculescu a ținut să mulţumească lui Dracu’, pentru că fără el nu existau nici banii.



Pentru cel mai bun film pe peliculă moale: Ana Birchall şi şoferul misterios. O cutremurătoare producţie despre drama omului modern, care de atâta stres şi acasă şi la serviciu nu mai poate nici măcar să întreţină o conversaţie decentă cu o domnişoară aflată pe scaunul din dreapta al maşinii. La înmânarea premiului, Ana Birchall a declarat scurt şi la obiect: ”Mmmmhhhhhh”.



Pentru cea mai bună actriţă în rol din ce în ce mai principal: Elena Udrea. Pornită de jos, din sudicul Buzău natal, s-a afirmat pe micul ecran pentru excelenta prestaţie din comedia ”emisiunea lui Badea de la radio”, în care a impresionat cu succes rolul unei ascultătoare anonime. Bucuroasă de primirea premiului, Udrea a ținut să declare că este o mare fană a propriei persoane.



Pentru cel mai bun jucător în rol principal: Traian Băsescu. Talentul acestui fost marinar de a se menţine în rolul principal al mai tuturor producţiilor de la Pulywood-ul autohton a fost răsplătit de critici. Ce-i drept, actorul a fost ajutat în obţinerea premiului şi de regia maestrului Voiculescu, care a cheltuit bani mulţi pentru o punere în scenă care face Avatarul să pară o piesă minimalistă de provincie.



Pentru cea mai bună actriţă în rol secundar: Adrian Năstase. Academia a răsplătit extraordinarul fler al fostului actor principal, care şi-a dat repede seama că în acea calitate se expune prea mult presiunilor publicului şi anchetelor DNA-ului, aşa că s-a retras într-o poziţie mai comodă, la spate. La spatele lui Victor Ponta.



Pentru cea mai bună scenografie asezonată cu paranoia: coproducţia USL ”Aruncă-l pe Băse din vapor”, o comedie neagră cu accente dramatice care a bătut deja recordul pentru cel mai lung film care repetă acelaşi lucru la nesfârşit.



În fine, premiul pentru întreaga activitate politică a fost acordat monstrului sacru care nu crede în Dumnezeu, Ion Iliescu. Pentru uimitoarea sa capacitate de adaptare la mediu care l-a făcut să dribleze Constituţia de vreo câteva ori şi să fie preşedinte în patru rânduri.


SURSA

GRAFICA : Gerulian Press :)



"

Totalul afișărilor de pagină

Contor securisti si turnatori pe CNSAS

1